reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Taki właśnie jeden za drugim jeszcze ujdzie bo jest łatwe dojście do dzieci też o takim myślałam. Zobaczymy co do zimy wymyśla z wózków :p moja ciotka ma wózek który kosztuje 2,5 tys euro:szok:....ale kupiła go za 1300 € chociaż tam inne zarobki ale jest jeden obok drugiego wszędzie wejdzie w drzwi i leciutki

reklama
Dzien dobry :)
Ja juz mieszkanko wysprzatalam i moge lezec z brzuchem do gory...
pisanka ja tez tak nie raz mialam z tym kluciem, a z tyciem dopiero teraz ptrzytylam niecale 2 kg :) ale mnie nie zalezy z tym tyciem moja waga startowa 65 kg przy 166 cm :)
Dzień dobry :)
Ja przy 180cm przed stymulacja ważyłam 65 kg teraz 69 ale u mnie widać na twarzy od razu ze kilogram przytylam. Po stymulacji wujek mi mówił że coś taka grubsza jestem że noga taka potężna -_- także ja.orzytyje trochę i już puchne cała .... I może coś się kroi...ale mnie boli kość ogonowa.. Omgggg

Dzień dobry :)
Ja przy 180cm przed stymulacja ważyłam 65 kg teraz 69 ale u mnie widać na twarzy od razu ze kilogram przytylam. Po stymulacji wujek mi mówił że coś taka grubsza jestem że noga taka potężna -_- także ja.orzytyje trochę i już puchne cała .... I może coś się kroi...ale mnie boli kość ogonowa.. Omgggg
O kurcze tos Ty wysoka kobitka :p i w dodatku wage mialas taka jak ja -wiec troche taka kulka chyba przy Tobie bym byla :D

Mam dylemat z tymi wózkami... Myślałam że najfajniejszy taki jeden obok drugiego, ale kurczę, jak mi się do windy nie zmieści to trochę lipa...

Ja schudłam przez stymulację 3kg i przez I trymestr nadrabiałam. Dopiero po 13tc zaczęły sie odkładać kilogramy. Wazę sie co środę jak zaczynam nowy tydzien (i robię zdjęcie brzuszka co środę - fajna pamiątka) i mam 9kg na plusie. A podobno od teraz przybiera sie od 0.5-1 kg na tydzien, wiec czeka mnie kulanie sie w 9 miesiącu. Mi raczej poszło w brzuch wszystko i w cycki, troche w tyłek, ale a buzi dalej szczupła jestem.

Pytałam mojej koleżanki która ma bliźniaki i ma wózek obok siebie i mowi że bez problemu mieści sie w drzwiach czy wchodząc do autobusu także chyba one nie sa aż takie szerokie.

Ja schudłam przez stymulację 3kg i przez I trymestr nadrabiałam. Dopiero po 13tc zaczęły sie odkładać kilogramy. Wazę sie co środę jak zaczynam nowy tydzien (i robię zdjęcie brzuszka co środę - fajna pamiątka) i mam 9kg na plusie. A podobno od teraz przybiera sie od 0.5-1 kg na tydzien, wiec czeka mnie kulanie sie w 9 miesiącu. Mi raczej poszło w brzuch wszystko i w cycki, troche w tyłek, ale a buzi dalej szczupła jestem.

Pytałam mojej koleżanki która ma bliźniaki i ma wózek obok siebie i mowi że bez problemu mieści sie w drzwiach czy wchodząc do autobusu także chyba one nie sa aż takie szerokie.
To podobno od wózka zależy i trzeba wszystko pomierzyc zanim się kupi :D
Bo może się np.stelaż wózka do bagażnika nie zmieścić...

u mnie póki co 4kg na plusie (z tym, że na poczatku schudłam 3g, potem nadrobiłam) i też wszytsko poszło w brzuch i biust (nigdy takiego nie miałąm! nie lubie:/). na twarzy widac delikatnie. ja robiię sobie co jakiś czas zdjecia, by porównac. i musze przyznać, że widac roznice - chuda byłam strasznie an poczatku :/

dobrego dnia dziewczyny!

Anika ja nie mogę uwierzyć ze byłam bez brzucha bo tak sie przyzwyczaiłam że go teraz mam :-) a jeśli chodzi o piersi to mój cały czas sie pyta czy wrócą do normalności, bo on zawsze wolał mniejsze :-) miałam B/C a mam E teraz. I one ważą chyba z 1kg sztuka :-)

reklama
Anika ja nie mogę uwierzyć ze byłam bez brzucha bo tak sie przyzwyczaiłam że go teraz mam :-) a jeśli chodzi o piersi to mój cały czas sie pyta czy wrócą do normalności, bo on zawsze wolał mniejsze :-) miałam B/C a mam E teraz. I one ważą chyba z 1kg sztuka :-)
a moj pyta, czy biust taki zostanie :D u mnie poszło z małego B na duże, bardzo duze C. wiec niby nie jest to wielki przyrost, ale dla mnie roznica jest ogromna!

Do góry