reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Coś się znajdzie może na zimę promocje będą :p już bym chciała.ubranka kupować. M mi kazał czekać aż wróci
..A tu jeszcze dwa miesiące...

reklama
Pisanka wozek fajny i w b.dobrej cenie w/g mnie :)
Ewelin co Ty myslisz o in vitro po raz nastepny , ja mam ichca nadzieje ze nam sie cos odblokuje i pojdzie jedno za drugim ehheh :) W kazdym razie ja tez chce wszystko co mozliwe nowe bo tez licze na nastepny raz :)
No ja też liczę na wpadkę :p zaszłam w ciążę pozamaciczna jak byłam niania i opiekowałam się 8 mc.dzieckiem dzień i.noc i miałam.dosyc :) no i zaszłam :)

Pisanka wozek fajny i w b.dobrej cenie w/g mnie :)
Ewelin co Ty myslisz o in vitro po raz nastepny , ja mam ichca nadzieje ze nam sie cos odblokuje i pojdzie jedno za drugim ehheh :) W kazdym razie ja tez chce wszystko co mozliwe nowe bo tez licze na nastepny raz :)
Z jednej strony liczę, że u M się pojawią jakies plemniki i wszystko się odblokuje. Ale z drugiej tez juz po pozytywnej becie liczyliśmy kiedy bede mogła podejść kolejny raz po porodzie :)

Z jednej strony liczę, że u M się pojawią jakies plemniki i wszystko się odblokuje. Ale z drugiej tez juz po pozytywnej becie liczyliśmy kiedy bede mogła podejść kolejny raz po porodzie :)
U mojego m w pół.roku z 60 mln spadły plemniki na 1.... A dwa lata WcEsniej miał 180 mln...i nikt nie wie czemu... Nie pił pół roku nie palił fajek nigdy i po 3 mc z 60 spadło do 1 mln.podeszlibysmy później i nic by nie zostało

Ja liczę na wpadkę :-) marzy mi sie wersja taka: karmie piersią, nie mam @, po ok 9 miesiącach od porodu czuje jakies ruchy ide do lekarza a tam juz połowa ciąży :-))) i przegapiam tej najgorszy I trymestr. A jeszcze jakby to była ciąża bliźniacza to juz w ogóle cud nad cudami i spełnienie najwiekszych marzen!!! Wtedy pisanka od ciebie wózek odkupie ;-)

Dziewczyny Wy też macie mokro w majtkach, bo mnie to już strasznie denerwuje. Czuje się jakbym nie trzymała moczu :p

reklama
Do góry