reklama
pisanka89
Fanka BB :)
No ja też liczę na wpadkę zaszłam w ciążę pozamaciczna jak byłam niania i opiekowałam się 8 mc.dzieckiem dzień i.noc i miałam.dosyc no i zaszłamPisanka wozek fajny i w b.dobrej cenie w/g mnie
Ewelin co Ty myslisz o in vitro po raz nastepny , ja mam ichca nadzieje ze nam sie cos odblokuje i pojdzie jedno za drugim ehheh W kazdym razie ja tez chce wszystko co mozliwe nowe bo tez licze na nastepny raz
ewelin86
Z jednej strony liczę, że u M się pojawią jakies plemniki i wszystko się odblokuje. Ale z drugiej tez juz po pozytywnej becie liczyliśmy kiedy bede mogła podejść kolejny raz po porodziePisanka wozek fajny i w b.dobrej cenie w/g mnie
Ewelin co Ty myslisz o in vitro po raz nastepny , ja mam ichca nadzieje ze nam sie cos odblokuje i pojdzie jedno za drugim ehheh W kazdym razie ja tez chce wszystko co mozliwe nowe bo tez licze na nastepny raz
pisanka89
U mojego m w pół.roku z 60 mln spadły plemniki na 1.... A dwa lata WcEsniej miał 180 mln...i nikt nie wie czemu... Nie pił pół roku nie palił fajek nigdy i po 3 mc z 60 spadło do 1 mln.podeszlibysmy później i nic by nie zostałoZ jednej strony liczę, że u M się pojawią jakies plemniki i wszystko się odblokuje. Ale z drugiej tez juz po pozytywnej becie liczyliśmy kiedy bede mogła podejść kolejny raz po porodzie
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Ja liczę na wpadkę :-) marzy mi sie wersja taka: karmie piersią, nie mam @, po ok 9 miesiącach od porodu czuje jakies ruchy ide do lekarza a tam juz połowa ciąży :-))) i przegapiam tej najgorszy I trymestr. A jeszcze jakby to była ciąża bliźniacza to juz w ogóle cud nad cudami i spełnienie najwiekszych marzen!!! Wtedy pisanka od ciebie wózek odkupie ;-)
pisanka89
Ja dzisian mam wyjątkowo sucho ale ja biorę mało luteiny. To po luteinie tak leciDziewczyny Wy też macie mokro w majtkach, bo mnie to już strasznie denerwuje. Czuje się jakbym nie trzymała moczu
ewelin86
Dzięki Ja nie wyrobie z wkladkami ;PJa dzisian mam wyjątkowo sucho ale ja biorę mało luteiny. To po luteinie tak leci
pisanka89
Ja jak.bralam 3 dziennie nosiłam podpaski cieniutkie tak.sie lało a teraz.to przemiekne to trudno haha wkładka starczaDzięki Ja nie wyrobie z wkladkami ;P
reklama
Nikaaa
Proszę proszę, poszłam na szkole rodzenia a tu już jakieś kłótnie. Agatek, Kinia każda ma prawo mieć swoje zdanie i nie kloccie się
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom