reklama
Nikaaa
Fanka BB :)
WitamyHej Ciezaroweczki, a mnie przygarniecie? Ja tak troche w ciazy jestem 3 dpt 2 mrozaczkow
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
koralik83
:*
pisanka89
Witamy witamy jak tam objawy? :dHej Ciezaroweczki, a mnie przygarniecie? Ja tak troche w ciazy jestem 3 dpt 2 mrozaczkow
pisanka89
Dziewczyny od kiedy zaczelyscie albo zaczniecie stosować krem na rozstępy? Na każdym kremie prawie pisze stosować od 4 mc... Można wcześniej? Czy po prostu wcześniej nie ma.po.co? Teraz co.drugi dzień smaruje się cała oliwka dla dzieci ale już mam dwa.kremy na rozstępy. Nie wiem kiedy mogę zacząć używać żeby skóra była.nawilzona cały czas
Nikaaa
Ja używam palmers. Od początku ciąży możnaDziewczyny od kiedy zaczelyscie albo zaczniecie stosować krem na rozstępy? Na każdym kremie prawie pisze stosować od 4 mc... Można wcześniej? Czy po prostu wcześniej nie ma.po.co? Teraz co.drugi dzień smaruje się cała oliwka dla dzieci ale już mam dwa.kremy na rozstępy. Nie wiem kiedy mogę zacząć używać żeby skóra była.nawilzona cały czas
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Koralik witaj i zostań na 9 miesięcy :-)
Pisanka na wszystkich kremach jest że od 4 miesiąca bo producenci sie boją pisać ze można używać w I trymestrze. Nikt nie robi badań na ciezarnych żeby wiedzieć czy szkodzi czy nie. Mysle, że do 4 miesiąca nie musisz bo skóra sie nie rozciąga, ważne zebys w ogóle ją nawilżała, zeby cię nie swędziała. Ja zaczęłam dopiero smarować od 15tc.
Co do śluzu to dziewczyny czesto mają mokro. Podobno to normalny objaw. Ja cos tam mam, ale nie jest tego duzo.
Nikaa czego sie dzisiaj dowiedziałaś na szkole rodzenia? Ja ide dopiero w lipcu na jednodniowe a potem jeden dzien NT karmienia piersią.
Mi tez dzis brzuch jakoś sie cześciej stawia. Wzięłam magnez i leżę
Pisanka na wszystkich kremach jest że od 4 miesiąca bo producenci sie boją pisać ze można używać w I trymestrze. Nikt nie robi badań na ciezarnych żeby wiedzieć czy szkodzi czy nie. Mysle, że do 4 miesiąca nie musisz bo skóra sie nie rozciąga, ważne zebys w ogóle ją nawilżała, zeby cię nie swędziała. Ja zaczęłam dopiero smarować od 15tc.
Co do śluzu to dziewczyny czesto mają mokro. Podobno to normalny objaw. Ja cos tam mam, ale nie jest tego duzo.
Nikaa czego sie dzisiaj dowiedziałaś na szkole rodzenia? Ja ide dopiero w lipcu na jednodniowe a potem jeden dzien NT karmienia piersią.
Mi tez dzis brzuch jakoś sie cześciej stawia. Wzięłam magnez i leżę
reklama
MartiniM
Mnie sie wydaje ze mozna i nie zaszkodzi wczesniej.... ja dopiero od wczoraj zaczelam , obawiam sie znowu czy nie za pozno , ale okaze sieDziewczyny od kiedy zaczelyscie albo zaczniecie stosować krem na rozstępy? Na każdym kremie prawie pisze stosować od 4 mc... Można wcześniej? Czy po prostu wcześniej nie ma.po.co? Teraz co.drugi dzień smaruje się cała oliwka dla dzieci ale już mam dwa.kremy na rozstępy. Nie wiem kiedy mogę zacząć używać żeby skóra była.nawilzona cały czas