reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ewelin ja juz nic nie biore i tez male uplawy sa :( i raczej lepiej cos podlozyc, nie raz probowalam nie ale to nie ma sensu.

Jenyyy mam jakieś bóle delikatne brzucha aż wzięłam nospe ale u mnie trwają 30 sekund i tyle. Dzisiaj pachwiny i nogi bolaly po wstaniu jakbym 10 km przeszła... Co będzie później :D

Dziewczyny od kiedy zaczelyscie albo zaczniecie stosować krem na rozstępy? Na każdym kremie prawie pisze stosować od 4 mc... Można wcześniej? Czy po prostu wcześniej nie ma.po.co? Teraz co.drugi dzień smaruje się cała oliwka dla dzieci ale już mam dwa.kremy na rozstępy. Nie wiem kiedy mogę zacząć używać żeby skóra była.nawilzona cały czas

Dziewczyny od kiedy zaczelyscie albo zaczniecie stosować krem na rozstępy? Na każdym kremie prawie pisze stosować od 4 mc... Można wcześniej? Czy po prostu wcześniej nie ma.po.co? Teraz co.drugi dzień smaruje się cała oliwka dla dzieci ale już mam dwa.kremy na rozstępy. Nie wiem kiedy mogę zacząć używać żeby skóra była.nawilzona cały czas
Ja używam palmers. Od początku ciąży można

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Koralik witaj i zostań na 9 miesięcy :-)

Pisanka na wszystkich kremach jest że od 4 miesiąca bo producenci sie boją pisać ze można używać w I trymestrze. Nikt nie robi badań na ciezarnych żeby wiedzieć czy szkodzi czy nie. Mysle, że do 4 miesiąca nie musisz bo skóra sie nie rozciąga, ważne zebys w ogóle ją nawilżała, zeby cię nie swędziała. Ja zaczęłam dopiero smarować od 15tc.

Co do śluzu to dziewczyny czesto mają mokro. Podobno to normalny objaw. Ja cos tam mam, ale nie jest tego duzo.

Nikaa czego sie dzisiaj dowiedziałaś na szkole rodzenia? Ja ide dopiero w lipcu na jednodniowe a potem jeden dzien NT karmienia piersią.

Mi tez dzis brzuch jakoś sie cześciej stawia. Wzięłam magnez i leżę

reklama
Mnie sie wydaje ze mozna i nie zaszkodzi wczesniej.... ja dopiero od wczoraj zaczelam , obawiam sie znowu czy nie za pozno , ale okaze sie :D

Do góry