reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tylko że ja mieszkam.na wsi jak urodze w zimie listopadzie np to i tak nie bd wychodzić tyle co latem.tutaj jest jedną ulica a jeżeli już do miasta na.zakupy to stelaż z.fotelikami...nie wiem czy jest sens 5 tys wydawać na 3 w 1 czy kupić najtańszy 3 w 1 do tego Porządne foteliki samochodowe a na lato spacerówke porządna...

reklama
Bo najczęściej wózki 3 w 1 mają uniwersalne foteliki samochodowe bez atestu więc taki z zestawu tylko na.stelaZ. A osobno kupić z atestem wpiete na.stale w samochodzie. A sobie dylemat znalazłam ;)

Pisanka jeszcze znajdziesz coś co ci sie podoba. Zimą jak najbardziej spacery wskazane, bo hartujesz maluchy (wiadomo nie od razu i nie na 2 godz). Patrz na używki, bo faktycznie dla bliźniaków wózki są drogie. W ogóle są drogie a co dopiero podwójne

Nam rodzice sponsorują wózek i ja chce żeby juz był dla kolejnego dziecka - o ile bedzie kolejne :-)

Link do: POLSKI WÓZEK NA PASKACH + 2 FOTELIKI + ADAPTER.
Myślałam nad czymś takim i tak bardziej w domu byłby ten wózek. Ile.dziecko jeździ w gondoli? Od kiedy można w spacerówke? Nie wiem czy jest sens ładować się w.koszta jak ja mam 300 metrów drogi hehe :) lepiej wydać na spacerówke te 2 tys nawet ale będzie na 4 lata czy tam.mniej a nie na pół.roku bo gondola...ehh problemy :D

No u mnie też mama powiedziała, że oni będą sponsorować wózek. Ale to też nie chciałabym, żeby jakis drogi był. Myślałam, żeby kupic porządny, żeby dla drugiego dziecka było. Ale nie wiem na ten moment czy będziemy jeszcze kiedys podchodzić znów do in vitro

reklama
Pisanka wozek fajny i w b.dobrej cenie w/g mnie :)
Ewelin co Ty myslisz o in vitro po raz nastepny , ja mam ichca nadzieje ze nam sie cos odblokuje i pojdzie jedno za drugim ehheh :) W kazdym razie ja tez chce wszystko co mozliwe nowe bo tez licze na nastepny raz :)

Do góry