reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Joasia gratuluję, odpoczywaj.

Kotuśka no to teraz Twoja kolej. Może samo ruszy, trzymam za to kciuki.

Anula86 spory brzusio, śliczny :-)

Lisska a Ty wybrałaś imię dla synka?

Joasia gratuluję mamusiu, maluszek spory i długi. Wracaj do pełnej sprawności i wszytskiego dobrego dla Was:tak:
Kotuśka to jeszcze Ty zostałaś, życzę żeby się rozkręciło i szybko poszło:tak:

Dziewczyny brzuszki macie cudne:tak:też mi się taki już marzy

liskka dziś byłam na wizycie, i mała waży 1984 a nad imieniem nadal myślę, jakieś propozycje już padły ale żadna na stałe ;-)
Joasia gratuluję :-)

Joasia gratulacje!!!! Ale masz dużego dziecia :-D:tak:;-) odpoczywajcie dużo. Jeśli boli rana to proś o leki na znieczulenie, w naszych czasach nie powinno boleć. Jak będziesz miała możliwość napisz coś więcej

Kotuska trzymam kciuki! mam nadzieję, że cewnik nie będzie dla Ciebie tak bolesny jak dla mnie :sorry2:

dziewczyny spore już macie brzuszki :tak::-D

Joasia gratulacje :) Odpoczywajcie i cieszcie się sobą. Rana z każdym dniem będzie bolała mniej :)

kotuska, oj męczą Cię bardzo, ogromne kciuki za jutro, żeby szybko poszło.

Ja po wizycie - szyjka jest ok, nie skraca się w ogóle. Podobno sterydy na płuca zrobiły swoje i wtedy szyjka aż tak się nie skraca. No i u mnie w ciągu 4 tyg w ogóle się nie skróciła, a wcześniej się skracała. Nie znam się na tym.
No ale tak jak myślałam mała waży 2358g. Wszystko jest w porządku. Ze znieczuleniem do porodu nie ma żadnego problemu, bo pytałam lekarza.

No i na wtorek po świętach zapisałam się do okulisty na badanie ciśnienia w oku, bo od jakiegoś czasu na 1 oku mam taką jakby mgłę i słabo widzę. Nie mogę prowadzić, bo na 2 oko w ogóle słabo widzę. A pod światło to praktycznie nie widzę twarzy ludzi. Oby to tylko przejściowe w ciąży i potem będzie ok, ale wolę sprawdzić, bo jeszcze się okaże, że nici z porodu sn.

Anula, liska, aisa ale macie śliczne brzuszki :) Mi lekarz powiedział, że słabo na wadze przybieram, no ale mała rośnie prawidłowo. A do tego koleżanka była dziś u mnie i powiedziała, że wyglądam jakbym anemię miała i nie wyglądam za dobrze, a do tego jestem chudsza niż przed ciążą. Ale wtedy to sterydy brałam. A wyniki mam prawidłowe, więc czekam na ładną pogodę i wiosnę, żeby wreszcie wyjść na słońce i nabrać kolorów:)

Aisa super brzusio i jaki juz duzy

Liskka sliczny brzusio

Kasik witaj w klubie......pamietaj co mi pisalas... bedzie dobrze!

Anula ladniutki juz brzuszek

Joasia gratuluje.. witamy maluszka na swiecie!

reklama
joasia- super gratulacje, masz juz swoj skarb przy sobie.

Anula, liska, aisa- super brzuszki dziewczynki

anulla- to super ze po wizycie wszystko ok, najwazniejsze ze dzidzia rosnie,

kotuska- przykro mi ze cie gnębią, ale jeszcze chwilka cierpliwosci i bedziesz miala swoja kruszynke ze soba

dziewczyny ale mnie sie ciagnie czas... minal dopiero jeden dzien a ja ciagle rozmyslam i czekam jak na wyrok

Do góry