Joasia gratulacje
Odpoczywajcie i cieszcie się sobą. Rana z każdym dniem będzie bolała mniej
kotuska, oj męczą Cię bardzo, ogromne kciuki za jutro, żeby szybko poszło.
Ja po wizycie - szyjka jest ok, nie skraca się w ogóle. Podobno sterydy na płuca zrobiły swoje i wtedy szyjka aż tak się nie skraca. No i u mnie w ciągu 4 tyg w ogóle się nie skróciła, a wcześniej się skracała. Nie znam się na tym.
No ale tak jak myślałam mała waży 2358g. Wszystko jest w porządku. Ze znieczuleniem do porodu nie ma żadnego problemu, bo pytałam lekarza.
No i na wtorek po świętach zapisałam się do okulisty na badanie ciśnienia w oku, bo od jakiegoś czasu na 1 oku mam taką jakby mgłę i słabo widzę. Nie mogę prowadzić, bo na 2 oko w ogóle słabo widzę. A pod światło to praktycznie nie widzę twarzy ludzi. Oby to tylko przejściowe w ciąży i potem będzie ok, ale wolę sprawdzić, bo jeszcze się okaże, że nici z porodu sn.
Anula, liska, aisa ale macie śliczne brzuszki
Mi lekarz powiedział, że słabo na wadze przybieram, no ale mała rośnie prawidłowo. A do tego koleżanka była dziś u mnie i powiedziała, że wyglądam jakbym anemię miała i nie wyglądam za dobrze, a do tego jestem chudsza niż przed ciążą. Ale wtedy to sterydy brałam. A wyniki mam prawidłowe, więc czekam na ładną pogodę i wiosnę, żeby wreszcie wyjść na słońce i nabrać kolorów