gizas jeszcze chwile jeszcze moment i ty taki brzuszek będziesz miała ja gdzieś ok 14-16tc jak patrzyłam na zdjęcia brzuszków dziewczyn to się zastanawiałam czy ja też taki będę miała i wystarczyło chwile poczekać i tadam i ja mam taki :-)
reklama
liskka
Fanka BB :)
Joasia, gratulacje ! Ja mam dużo ubranek na 56cm a co jak sie urodzi taki długi jak Twoj Olaboga czekamy na fotkę przystojniaka
Kasik36, co tam u Ciebie?
Anulla28, no ładna waga czyli teraz w 33tc miałaś badanie? Super z szyjka i mam nadzieje ze z okiem tez bedzie ok
Spakowalam walizkę liska, jeszcze brakuje kilku rzeczy ale mam nadzieje ze bedzie czas na dopakowanie. Jeszcze nie wiem co
na wyjście mu zabrać, tutaj podobno to cos wielkiego wyjscie ze szpitala i każdemu bobasowi robia Sweet focie mam kilka ładnych ale sa cieplejsze i wszystko zależy od pogody.
Kasik36, co tam u Ciebie?
Anulla28, no ładna waga czyli teraz w 33tc miałaś badanie? Super z szyjka i mam nadzieje ze z okiem tez bedzie ok
Spakowalam walizkę liska, jeszcze brakuje kilku rzeczy ale mam nadzieje ze bedzie czas na dopakowanie. Jeszcze nie wiem co
na wyjście mu zabrać, tutaj podobno to cos wielkiego wyjscie ze szpitala i każdemu bobasowi robia Sweet focie mam kilka ładnych ale sa cieplejsze i wszystko zależy od pogody.
U
Usunięty2
Gość
Dziekuje za mile slow
Kotuska ale Cie wymecza oby poszlo szybko i zebys jutro urodzila
Ja juz spionizowana bylam nawet w lazience prawie sama no ale nie ma co rana boli ale przez to ze strasznie szarpali jak tam zszywali. Teraz mam ketonal i troche mniej boli. Szpital sredni zalezy jaka pielegniarla sie trafi. Jesc dopiero jutro wieczorem. Maly cudny caly czas spi troszke plakal teraz jest u pielegniarek mam nadzieje ze zadbaja o niego.
Kasik jak twoja rana i nie daj sie smutkowi przejdzie szybko a moxe z psychologiem pogadasz ?
Jutro napisze wiecej ide spac dobranoc dziewczyny
Kotuska ale Cie wymecza oby poszlo szybko i zebys jutro urodzila
Ja juz spionizowana bylam nawet w lazience prawie sama no ale nie ma co rana boli ale przez to ze strasznie szarpali jak tam zszywali. Teraz mam ketonal i troche mniej boli. Szpital sredni zalezy jaka pielegniarla sie trafi. Jesc dopiero jutro wieczorem. Maly cudny caly czas spi troszke plakal teraz jest u pielegniarek mam nadzieje ze zadbaja o niego.
Kasik jak twoja rana i nie daj sie smutkowi przejdzie szybko a moxe z psychologiem pogadasz ?
Jutro napisze wiecej ide spac dobranoc dziewczyny
lilka-1986
Joasia nie pamietam czy gratulowalam a wiec Gratulacje mamusia ;-)
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
liskka, tak w 33tc. Czyli nasze maluchy idą podobnie z wagą Najgorzej, że mój lekarz zapisał mnie znowu za 4 tyg czyli w 37tc. Wtedy będzie wymaz na paciorkowca. Mogę zawieźć do labolaorium na drugi dzień. No ale na drugi dzień jest 1 maja, to wtedy nikt nie pracuje Chyba będę musiała przekładać wizytę. Ja się szykowałam na poród w weekend majowy, a tu dopiero wymaz będę miała. Nawet nie dał mi na badania, więc nie wiem czy mam robić czy nie. Ach ... wkurzyłam się, bo mam już dosyć dopominania się i pilnowania go. Lekarz jest przekonany, że spokojnie do 40tc wytrzymam w dwupaku. Żeby się nie zdziwił, że mała zrobi niespodziankę i trafię wcześniej do szpitala. To tam wtedy mi zrobią badania. Oby nie było za późno
co do pakowania to ja w święta spakuję torbę małej. Mam większość rzeczy i część muszę jeszcze dokupić, to najwyżej dopakuję. A kosmetyków nie muszę brać do szpitala, to dużo do spakowania nie będzie.
co do pakowania to ja w święta spakuję torbę małej. Mam większość rzeczy i część muszę jeszcze dokupić, to najwyżej dopakuję. A kosmetyków nie muszę brać do szpitala, to dużo do spakowania nie będzie.
Ostatnia edycja:
Kurcze Anulla nie strasz mnie tym rodzeniem w majowy weekend bo przecież Twój termin jest tydzień przed moim.
Córcia ładnie waży i super, że z szyjką ok :-)
Kiki ciąża uczy cierpliwości moim zdaniem. Niestety musisz zacisnąć ząbki i poczekać.
Gizas, Kiki brzuszki wam urosną i będziecie się turlać. Ubieranie skarpetek to wyczyn, nie mówiąc już, że zrobienie pedikiuru to dyscyplina olimpijska
Kasik, Olusia jak się czujecie?
Córcia ładnie waży i super, że z szyjką ok :-)
Kiki ciąża uczy cierpliwości moim zdaniem. Niestety musisz zacisnąć ząbki i poczekać.
Gizas, Kiki brzuszki wam urosną i będziecie się turlać. Ubieranie skarpetek to wyczyn, nie mówiąc już, że zrobienie pedikiuru to dyscyplina olimpijska
Kasik, Olusia jak się czujecie?
liskka
Anulla28, trochę późno, ale pewnie przez ten wymaz połączył wizyty. Wydaje mi sie ze dotrwasz do końca Ja będę miała ostatnie usg w 35t6d i dzien pózniej te wymazy, a na morfologię idę za tydzień .
A z tym pakowaniem to wydaje sie mało ale same pieluchy zajmują sporo miejsca, jakies piżamki, body, kocyki itp
Ja muszę dopakowac jeszcze body z krótkim rękawkiem i ciuchy na wyjscie.
Dla siebie brakuje mi szlafroka jeszcze i w sumie tez mogłabym sie juz pakować.
A z tym pakowaniem to wydaje sie mało ale same pieluchy zajmują sporo miejsca, jakies piżamki, body, kocyki itp
Ja muszę dopakowac jeszcze body z krótkim rękawkiem i ciuchy na wyjscie.
Dla siebie brakuje mi szlafroka jeszcze i w sumie tez mogłabym sie juz pakować.
reklama