reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, u mnie narazie nic sie nie dzieje.Za chwile mam usg a potem test z oxytocyna.Potem beda decydowac co dalej.Niestety im sie raczej nie spieszy.Za chwile to chyba tu oszaleje.Chcialabym miec to juz za soba.

No to tak-plan taki ze za chwile test z oxytocyna.Jak bedzie ok to wieczorem cewnik a od rana indukcja.Nie ma szalu ale krok do przodu jest!

Joasia jak tam? Tulisz juz synka ?

piękne brzuszki majóweczki, a ja przedstawie mój tj 31+6
DSC_0032.jpg
joasia czekamy na relacje ;-)
kotuska jak się czujesz po oxy ?

Załączniki

• DSC_0032.jpg
    DSC_0032.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 83
Joasia, gratuluje Mamusiu !!! Trzymaj sie dzielnie.Ranna przestanie bolec niedlugo.

Anulla,po oxy chcialo mi sie spac.Lezalam 2,5h.Maly dzielnie dawal rade.Skurcze byly ale ja je slabo czulam.Ide zaraz na zalozenie cewnika foleya na szyjke a jutro indukcja.

reklama
Do góry