reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kasik gratuluję :-) czekamy na fotkę Juniora :-)

Anulla dotrwamy do terminu, spokojnie. Mnie się nie spieszy jeszcze do rozwiązania ze względu na remont, którego jeszcze nie zaczęliśmy, ale po 38 tyg zacznę pracować powoli nad rozwiązaniem :-)

Kasik super ale masz sie juz fajnie ze po wszystkim jestes:) Gratuluje synka jakie imie wybrałas??
a jak wkłucie w kregosłup bołało?? jeszcze raz wielkie gratulacje

Joasia synek ma na imie tak jak maz :) Wklucia w ogole nie czulam.
20150401_122614.jpg

Załączniki

• 20150401_122614.jpg
    20150401_122614.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 99
Ostatnia edycja:
kasik gratuluje maleństwa, czekamy na fotke :tak:
kiki zaciskam kciuki za badania, będzie dobrze
aisa coraz bliżej do nas majóweczek :szok: w grudniu mówiłam że jak już zacznie rozpakowywać się kwiecień to oznaka że tuż, tuż i nasza kolej będzie szła, mój remont pełną parą ruszy po świętach i mam nadzieje że bez przeszkód pójdzie, a jak już pokój będzie gotowy ubranka poprane i walizka spakowana do szpitala to zacznę "indukcję naturalną" ;-):-D bo mojego m coraz bardziej mi szkoda ;-)

Kasik ale ten twoj mężczyzna ma duze jajeczka :) trzeba bedzie je w sobotę poświęcić :) piekny długi i łysawy :) na pewno nie po tatusiu :) no i imię piękne po tacie "banderas" ;) jeszcze raz gratulacje mamusiu i witamy Juniora na świecie :) pogratuluj plemniczkom tatusia bo dobrze sie spisały :)

Anula86 to u mnie dokładnie tak samo jak u Ciebie i z remontem, z praniem, pakowaniem i indukcją. możemy się ścigać, która pierwsza skończy przygotowania i urodzi :-D

Kasik ekstra chłopak i jaki duży :-). Teraz już jesteś oficjalnie Mamą :-). Jak się czujesz po cc?

reklama
Do góry