reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kasik gratuluję :-) czekamy na fotkę Juniora :-)

Anulla dotrwamy do terminu, spokojnie. Mnie się nie spieszy jeszcze do rozwiązania ze względu na remont, którego jeszcze nie zaczęliśmy, ale po 38 tyg zacznę pracować powoli nad rozwiązaniem :-)

Kasik super ale masz sie juz fajnie ze po wszystkim jestes:) Gratuluje synka jakie imie wybrałas??
a jak wkłucie w kregosłup bołało?? jeszcze raz wielkie gratulacje

Joasia synek ma na imie tak jak maz :) Wklucia w ogole nie czulam.
20150401_122614.jpg

Załączniki

• 20150401_122614.jpg
    20150401_122614.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 103
Ostatnia edycja:
kasik gratuluje maleństwa, czekamy na fotke :tak:
kiki zaciskam kciuki za badania, będzie dobrze
aisa coraz bliżej do nas majóweczek :szok: w grudniu mówiłam że jak już zacznie rozpakowywać się kwiecień to oznaka że tuż, tuż i nasza kolej będzie szła, mój remont pełną parą ruszy po świętach i mam nadzieje że bez przeszkód pójdzie, a jak już pokój będzie gotowy ubranka poprane i walizka spakowana do szpitala to zacznę "indukcję naturalną" ;-):-D bo mojego m coraz bardziej mi szkoda ;-)

Kasik ale ten twoj mężczyzna ma duze jajeczka :) trzeba bedzie je w sobotę poświęcić :) piekny długi i łysawy :) na pewno nie po tatusiu :) no i imię piękne po tacie "banderas" ;) jeszcze raz gratulacje mamusiu i witamy Juniora na świecie :) pogratuluj plemniczkom tatusia bo dobrze sie spisały :)

Anula86 to u mnie dokładnie tak samo jak u Ciebie i z remontem, z praniem, pakowaniem i indukcją. możemy się ścigać, która pierwsza skończy przygotowania i urodzi :-D

Kasik ekstra chłopak i jaki duży :-). Teraz już jesteś oficjalnie Mamą :-). Jak się czujesz po cc?

reklama
Do góry