reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzięki Milagros. Denerwuję się, że nikt nie ma kontroli nad tym co się dzieje w moich jajnikach. A już je dość mocno czuję. Pocieszam się tylko tym, że w Invimedzie miałam wizytę co 2 dni i jak patrzę na to z perspektywy czasu to widzę, że nie były konieczne, bo nigdy dr nie zmienił mi np. dawki leków. Czułam się jednak bardziej "zaopiekowana", a przez to spokojniejsza. Oby do wtorku

reklama
Witam wszystkie kobitki:-)z góry dziękuje za poprzednie odp.ja juz 4dpt i dzis "czuje" chyba to jajniki-to nie jest jakis silny ból tylko tak jakby promieniowanie czy to normalne?moze ktoras z was tak miała? dziewuszki mam jeszcze takie pytanko w środę mam zrobić progesteron-jaki musi byc prawidłowy na ten dzien?ponoc wysoki to dobrze? poradzcie mi:-):-) na razie nie wariuje myslałam że będę to bardziej przeżywać ale jest dobrze:tak:pozdrawiam

Fusun, dobrze, że już wystartowałaś ze stymulacją :-) Każdy zastrzyk przybliża Cię do Maleństwa.
Jeśli jesteś w programie MZ, to powinnaś mieć w czasie stymulacji 5 wizyt. Bo za to płaci ministerstwo.
Zresztą masz rację, że u doktorka człowiek czuł się bardziej zaopiekowany, a tym samym spokojny, że wszystko idzie wg planu.
Trzymam mocno kciuki za wtorkowe podglądanko i wizytę u pani anestezjolog.

Chciałam, żeby moja ciąże prowadził dr z Klinicznej. Byłam nawet na dwóch wizytach, ale rezygnowałam
i zostałam u naszego dr. Także od czasu, do czasu jeżdżę do niego na wioskę :-)

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_10083578.jpg

Mazenka, mam przykrą wiadomość. Niestety z nagrywarki nie da rady nigdzie przegrać, przerzucić, ani wyciągnąć, w żaden sposób.
Jedyny sposób, żeby to obejrzeć, to wizyta u mnie :-) Zapraszam na seans :tak: W razie potrzeby zapewniam colę i popcorn.

Ten co wkleilas to nowa kolekcja, w sklepie w gdansku jest na wystawie. Bardzo ladny.
Ja dostalam edge duo combi light grey. I mam caly komplet z tego.
Bardzo porzadnie wyglada. Podobno wygodny, duzy... Moge ci powiedziec jak sie sprawuje tak za kilka tyg.

lawendowy sen dziękuje za chęci:-D, będę dalej szukać i kopać po necie. Bardzo chciałabym skorzystać z zaproszenia i gwarantuję, że popcornu nic by nie zostało:rofl2:, ale mój strach przed podróżą mnie paraliżuje. Chciałabym pojechać do Polski na 1 listopada, ale to 500km w jedną stronę, czyli 1000 musiałabym zrobić w przeciągu 3 dni:baffled:. I boję się jak głupia, że coś się może wydarzyć na drodze, albo że trzęsienia i ewentualne dziury na takiej trasie mogą się źle skończyć dla maleństwa. Chora jestem na głowę, ale już nie wiem co o takiej podróży na moim etapie myśleć.

reklama
Mazenka, rozumiem twoj strach. A ile z tych km masz do zrobienia w polsce? Bo w sumie na naszych drogach tylko cie moze trzasc. Powiem ci, ze ja bym nie jechala. Zeby to jeszcze swieta byly... Za duze ryzyko, zwlaszcza ze dopiero 2trymestr zaczelas. Ale ja to jestem mega chuchajaca na ciaze bo tak ciezko przyszla.. Najlepiej z lekarzem porozmawiac.

Do góry