reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny ponawiam mojego posta, bo chyba nie doczytałyście...

Dla wszystkich zainteresowanych, jedna dziewczyna z forum "kto po invitro" znalazła na necie pierwszy odcinek tego serialu o in vitro. Oto jej post:

"Też bardzo chciałam obejrzeć ten film na tlc i udało mi się znaleźć stronę na której można ten program oglądać. Teoretycznie można 90 min/dzień za darmo, ale w praktyce pojawia się komunikat, że jest za dużo chętnych. Ja wykupiłam sobie dostęp no limit i mogę oglądać. Ta strona to: Telewizja, Telewizja online, Telewizje polskie

reklama
Witajcie dziewczynki

Widzę, że powoli forum umiera śmiercią naturalną. Kiedyś nie nadążałam z wpisami i było co poczytać, teraz można się logować raz na tydzień i dopiero na spokojnie wszystko nadrobić. Ehhhh, to co dopiero jak będzie po lutym jak zostanie z 5 dziewczyn na forum :eek:.

Dobra nie narzekam. Zaczynają mnie dopadać dolegliwości ciążowe - ból kręgosłupa przy dłuższym chodzeniu, problem z ułożeniem się w nocy do snu, czy noce wizyty w wc. No ale co się dziwić, dzisiaj zaczęłam 20 tc :-).

Miłego dnia kochane :-D

hi girls :-)

a to ja po znowu nieprzespanej nocy, biedne te moje maluszki - kolki ich dopadły :-(

Sylwia - masz rację, nasza ekipa miała wenę do pisania, nawet czasem po nocach ... ah to były czasy ;-)

pozdrawiam wszystkie ciocie szczególnie te na końcówce i trzymam kciuki za szybkie porody &&&& i jeszcze szybsze dojście do siebie :tak:

To forum juz jest w sumie martwe. A w weekendy to juz dno totalne. Może dlatego, ze nowe dziewczyny nie dochodza... Nie wiem...

Ja mysle, ze my sie znamy, mamy siebie na fejsie i pewnie niedlugo tylko tam bedziemy pisac.

Ja bylam na ktg dzisiaj. "Skurcze" na poziomie 8%. Zosia szaleje ;) tak wiec w srode rano stawiam sie w szpitalu na cc.

Witajcie po weekendzie:-)

Piszecie, że forum umiera... No nie, a ja dopiero do niego dołączyłam:-( Wydaje mi się, że przyczyna jest prosta. Wy się już długo znacie, pewnie jeszcze z innego forum, jak byłyście na etapie starań. Teraz zwłaszcza w październiku sporo z Was urodziło lub będzie rodzić. Te dziewczyny, które urodziły, mają po prostu mniej czasu. Nowe dziewczyny nie dochodzą aż tak, a jak już się pojawią, to ciężko jednak przebić się w tak zżytej grupie, którą tworzycie. Wy już nawet znacie się w realu, więc to normalne że jesteście bardziej skoncentrowane na tych osobach, które dobrze znacie, a nie na nowych. Milagors pisze, że przeniesiecie się na Facebooka. No cóż, ja niestety nie mam Facebooka i nie założę. Najwyżej zostanę tutaj sama i będę pisała sama ze sobą monologi, hehe;-) A tak na serio, to mam nadzieję, że dołączy więcej dziewczyn. Z niecierpliwością czekam na TeQuilę i inne staraczki:tak:

A ja mam jednak wizytę jutro, a myślałam, że dopiero w czwartek. Coś mi się pomieszało. Dobrze, że dziś spojrzałam w kalendarz. No i doczekałam się mojej wymarzonej 'dwójki' z przodu w suwaczku. Jutro to właściwie usg połówkowe u mojego lekarza, ale będę szła na jeszcze jedno za jakieś 2 tygodnie, usg 3D. Mój lekarz niestety nie ma usg 3D, a mi zależy, żeby je zrobić.

Życzę wszystkim udanego poniedziałku:-)

O rany... Jak ja w końcu będę w ciąży to na tym forum już nikogo nie bedzie :-) Aleksandretta, Sylwia, Milagros - każda z Was ma troche racji co do powodów, że forum opustoszało. Był czas boomu, wiele dziewczyn z invitrowgo przenioslo się tutaj. Teraz jest straszna posucha, która - mam nadzieję - niedługo zmieni sie w kolejny boom.

reklama
mialgros - może dlatego tu tak cicho, ponieważ były ciężarówki zajmują się swoimi dzieciaczkami, a na forum "kto po in vitro" jest jakaś czarna passa. Ja staram się Wam gitary nie zawracać, bo nie jestem pełnoprawnym uczestnikiem tego forum :-)

Do góry