reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Madzialenak a czemu nie pojechałaś od razu na Zaspę? to daleko jest?
Gotadora ode mnie daleko a do Redłowa mam bliziutko, miałam skierowanie, że w Redłowie mam robić ktg, Zaspa nie przyjęłaby skierowania z Redłowa.
Mało tego mój doktor prowadzący jest na urlopie a do tego nie ma ktg :-(
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Madzialenak, ale numer z tym Redłowem. a czy Ci lekarze tam od wczoraj pracują, że nie wiedzą, że dziecko może spać?!
Całe szczęście, że tam nie zostałaś. Trzymam kciuki za Was. Żeby na Zaspie za długo Cię nie trzymali.
Już dołożyłam 3x2 luteiny do 3x1 lutinusa i 3x1 duphastonu.
Całe szczęście, że tam nie zostałaś. Trzymam kciuki za Was. Żeby na Zaspie za długo Cię nie trzymali.
Już dołożyłam 3x2 luteiny do 3x1 lutinusa i 3x1 duphastonu.
Aduś16
Madzielanek ojej, to już dziś tam będziesz! pewnie do weekendu urodzisz ;-) Mocno trzymam kciuki!!!
Ja od rana swojego kompa nie miałam, dziś ciągle leże i jest lepiej, ale może jutro sie na ktg tez wybiore bo czasami mam jakieś dziwne bóle w brzucha i to kłucie w pochwie... pewnie mi się szyjka kończy
Ja od rana swojego kompa nie miałam, dziś ciągle leże i jest lepiej, ale może jutro sie na ktg tez wybiore bo czasami mam jakieś dziwne bóle w brzucha i to kłucie w pochwie... pewnie mi się szyjka kończy
Aduś16
Lawendowy z tego co pamiętam progesteron wyrzucany jest pulsacyjnie i wynik moze przez to sie zmieniac w ciągu dnia, do tego tez istotne jest ile czasu po aplikacji luteiny robi sie badanie, musi chyba uplynac 1,5-2 h.. więc teraz jest dobry moment do zwiekszenia dawki. A pozatym bierzesz jeszcze duphaston
kwiatuszekq20
wczoraj mialam dzien focha i mowie do emka nic mnie nie wspierasz takie tam bys mnie pocieszyl ze bede w ciazy bo znajoma jest wczoraj sie dowiedzielismy a on do mnie- przeciez to wiadome, myslalem ze to wiesz i nie marudz
potrafi pocieszyc co
lawendowy aplikuj lutke
kurcze sis byla dzis z synkiem u lekarza najpierw podejrzewali adhd
teraz ze niby autyzm a jak na moje maly jest zdrowy tylko ze ma ponad 2 latka i nic nie mowi, a lekarka stwierdzila to bo chodzi na palcach ja nie wiem mam nadz ze wszystko bedzie ok dostali mase badan a ja juz mam schize bo kariotypow naszych jeszcze nie ma
lawendowy aplikuj lutke
kurcze sis byla dzis z synkiem u lekarza najpierw podejrzewali adhd
teraz ze niby autyzm a jak na moje maly jest zdrowy tylko ze ma ponad 2 latka i nic nie mowi, a lekarka stwierdzila to bo chodzi na palcach ja nie wiem mam nadz ze wszystko bedzie ok dostali mase badan a ja juz mam schize bo kariotypow naszych jeszcze nie ma
kwiatuszekq a Ty kiedy zaczynasz stymulacje?
madzialenak powodzenia, mam nadzieję, że jesteś już przyjęta do szpitala.
domat napisz proszę co u Was?
ja byłam dzisiaj na wizycie u położnej i wszystko ok, żelazo mi wzrosło w ciągu tyg z 9,5 na 10 więc oby już teraz nie spadała.
lawendowy dobrze, że zwiększyłaś dawkę, a kontaktowałaś się z lekarzem, może on coś zaleci, kiedy testujesz?
madzialenak powodzenia, mam nadzieję, że jesteś już przyjęta do szpitala.
domat napisz proszę co u Was?
ja byłam dzisiaj na wizycie u położnej i wszystko ok, żelazo mi wzrosło w ciągu tyg z 9,5 na 10 więc oby już teraz nie spadała.
lawendowy dobrze, że zwiększyłaś dawkę, a kontaktowałaś się z lekarzem, może on coś zaleci, kiedy testujesz?
reklama
lawendowy_sen
Aduś, tak sobie myślę, że lutinus mógł się jeszcze nie wchłonąć, bo od aplikacji do pobrania minęła godzinka.
Kate, byłam u lekarza. U takiego zwykłego gina w Luxmedzie.
Powiedział mi tylko tyle, że na tym etapie, to nie jest jeszcze ciąża i nic się nie da zrobić.
I żebym nie zwiększała dawki progesteronu, bo to i tak trzeba czekać do bety. Ale facet ułatwił. Pomógł mi, jak cholera.
A ja i tak dołożyłam już luteinę. Progesteronu badać nie będę. Nie chcę się stresować. Co ma być, to będzie.
Nie przeskoczę tego.
Testuję 02.09.
Kate, byłam u lekarza. U takiego zwykłego gina w Luxmedzie.
Powiedział mi tylko tyle, że na tym etapie, to nie jest jeszcze ciąża i nic się nie da zrobić.
I żebym nie zwiększała dawki progesteronu, bo to i tak trzeba czekać do bety. Ale facet ułatwił. Pomógł mi, jak cholera.
A ja i tak dołożyłam już luteinę. Progesteronu badać nie będę. Nie chcę się stresować. Co ma być, to będzie.
Nie przeskoczę tego.
Testuję 02.09.