reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja jeszcze w dwupaku ale ile znam ludzi tyle odpowiedzi. Koleżanka z 3 latkiem śpi. Inna 5latka próbuje oduczyć ale w nocy wraca.
U nas na bank będzie przy łóżku stał kosz Mojżesz i mam nadzieję, że dam radę odkładać. Bardzo bym nie chciała żeby spała z nami
Wlasnie ja tez chciałabym cos kupic, zeby spal obok a nie ze mna.. ale lozeczko mi sie nie zmiesci. Myslalam tez nad koszem Mojżesza albo dostawka... tylko nie wiem jak to sie sprawdza.

reklama
Wlasnie ja tez chciałabym cos kupic, zeby spal obok a nie ze mna.. ale lozeczko mi sie nie zmiesci. Myslalam tez nad koszem Mojżesza albo dostawka... tylko nie wiem jak to sie sprawdza.
Ja łóżeczko kupię dopiero jak zacznie się podnosić ale myślałam nad turystycznym.
Teraz kupiłam coś takiego.
Screenshot_20220521-165107_Allegro.jpg

Ten materiał przy kokardkach to odpruje

Ja łóżeczko kupię dopiero jak zacznie się podnosić ale myślałam nad turystycznym.
Teraz kupiłam coś takiego.
Zobacz załącznik 1419990

Ten materiał przy kokardkach to odpruje
Fajne. Ale myslisz, zeby ja na kazde spanie dawac do tego kosza? Bo ja myslalam, zeby w ciagu dnia spal w lozeczku w swoim pokoju bo to sa pokoje sciana w sciane, wiec z salonu mam na oba oko i nie ma znaczenia w ktorym bedzie. A w nocy zastanawialam sie jak go kłaść. Czy nie tylko wtedy ten kosz czy dostawka.

Fajne. Ale myslisz, zeby ja na kazde spanie dawac do tego kosza? Bo ja myslalam, zeby w ciagu dnia spal w lozeczku w swoim pokoju bo to sa pokoje sciana w sciane, wiec z salonu mam na oba oko i nie ma znaczenia w ktorym bedzie. A w nocy zastanawialam sie jak go kłaść. Czy nie tylko wtedy ten kosz czy dostawka.
My narazie będziemy w 1 pokoju. Z mężem do salonu się przeniesiemy za jakiś czas. Więc u mnie będzie za każdym razem do kosza Mojżesza który mogę ewentualnie przenieść w dzień do salonu.

Pytanie za 100 punktów. Jak u Was spaly dzieciaczki po przyjsciu ze szpitala? We wlasnym lozeczku u Was w pokoju/dostawka/czy z Wami w lozku? Spicie nadal w jednym pokoju czy juz spia w osobnych?
Moja w swoim lozeczku zwyklym drewnianym u nas w sypialni.i tak jest do tej pory nie mamy 3 pokoju wiwc narazie sypialnia sluzy za pokoik Misi.Oczywiscie nad ranem ja biore do siebie bo ona sie w swoim lozeczku nie moesci bo kreci sie niemilosiernie.czasam8 nasze jest dla niej za male.dzos sie budze patrze nie ma jej a ona spala na twarzy meza 🤣🤣

Pytanie za 100 punktów. Jak u Was spaly dzieciaczki po przyjsciu ze szpitala? We wlasnym lozeczku u Was w pokoju/dostawka/czy z Wami w lozku? Spicie nadal w jednym pokoju czy juz spia w osobnych?
spał u siebie w pokoju w łóżeczku. Potem w miedzyczasie troche z nami w łóżku potem znowu u siebie w łóżeczku w jego pokoju.

U nas przez jakiś miesiąc spał z nami w łóżku. Ale dla mnie to nie bylo spanie. Byłam ciągle mega czujna i każdy oddech mnie budził. Nie moglam się dobrze na łóżku przekręcić bo bałam się że go przygniotę. Teraz śpi w osobnym łóżeczku obok mojego łóżka i mam go ma wyciągnięcie ręki. No i też teraz jakoś można seks uprawiać😜
Może tobie spodoba się spanie z maluszkiem, bo jak będziesz karmiła piersią, to będzie wygodniej.

reklama
U nas przez jakiś miesiąc spał z nami w łóżku. Ale dla mnie to nie bylo spanie. Byłam ciągle mega czujna i każdy oddech mnie budził. Nie moglam się dobrze na łóżku przekręcić bo bałam się że go przygniotę. Teraz śpi w osobnym łóżeczku obok mojego łóżka i mam go ma wyciągnięcie ręki. No i też teraz jakoś można seks uprawiać😜
Może tobie spodoba się spanie z maluszkiem, bo jak będziesz karmiła piersią, to będzie wygodniej.
Wlasnie tego przygniecenia sie boje. Dodatkowo my nie mamy jakiegos wielkiego lozka i maz mowi, ze na ten czas przeniesie sie na kanape. No dla mnie to slabo... bo dodatkowo sama z nim zostaje na noc. Zastanawialam sie tez, ze moze pierwsze 2 tygodnie w ten sposob a pozniej probowac zeby spal sam w pokoju i bede do niego wstawac.

Do góry