reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wlasnie ja tego kikuta tez sie boje 😂 stad bralam tez takie wieksze ciuszki, zeby nie zahaczal
nie do konca dobra taktyka. Mojej bratanicy zakladali za duze ciuszki, bo im w szpitalu powiedzieli, ze ma 55cm, a okazalo sie ze 50. I ona sie wiecznie darla, bo jej sie nozki plataly w nogawkach pajacy. Kupili mniejszy rozmiar i placz sie sionczyl 🤣

nie do konca dobra taktyka. Mojej bratanicy zakladali za duze ciuszki, bo im w szpitalu powiedzieli, ze ma 55cm, a okazalo sie ze 50. I ona sie wiecznie darla, bo jej sie nozki plataly w nogawkach pajacy. Kupili mniejszy rozmiar i placz sie sionczyl 🤣
Wkurzala sie, ze ma za duze i zle wyglada 😂
O tym nie pomyslalam 🤔

Musisz sobie zaznaczyć stan bardzo dobry lub nowe bez metki to wtedy ciuszki są fajne
Ja ostatnio mialam sytuacje gdzie kupilam k9mbinezon dla siebie.babka zaznacYla nowy bez metki a okazalo sie ze jest nosszony i brudny.wystawilam zla opinie a ona napisala u mnie w opinii ze to ja sprzedalam jej brudny ciuch-czaisz?🤬zglosilam ja do Vinted ale narazie nic.Pisala do mnie zebym jej opinie udunela to ona usunie swoja i jakas tepa dzida bo nie rozumiala nic z tego ze naxwalam ja klamczuch bo wystawila mi nieprawdziwa opinie.Tylko ciagle powtarzala ze za taka cene co chcialam kipic No kuwa jak ktos pisze nowy bez megki oczekuje stanu idealnego i nie obchodzi mnie czy wystawil ktos za 10 czy 100zl yo jeho btoszka ale opinie klamcxuchy oj nie zniose.

Ja ostatnio mialam sytuacje gdzie kupilam k9mbinezon dla siebie.babka zaznacYla nowy bez metki a okazalo sie ze jest nosszony i brudny.wystawilam zla opinie a ona napisala u mnie w opinii ze to ja sprzedalam jej brudny ciuch-czaisz?🤬zglosilam ja do Vinted ale narazie nic.Pisala do mnie zebym jej opinie udunela to ona usunie swoja i jakas tepa dzida bo nie rozumiala nic z tego ze naxwalam ja klamczuch bo wystawila mi nieprawdziwa opinie.Tylko ciagle powtarzala ze za taka cene co chcialam kipic No kuwa jak ktos pisze nowy bez megki oczekuje stanu idealnego i nie obchodzi mnie czy wystawil ktos za 10 czy 100zl yo jeho btoszka ale opinie klamcxuchy oj nie zniose.
Wow, ale świnia 😱. Ja na szczęście jeszcze się nie spotkałam z takimi oszustkami i moje zamówienia były ok. Ech, wszędzie trzeba uważać 🥴

Pytanie za 100 punktów. Jak u Was spaly dzieciaczki po przyjsciu ze szpitala? We wlasnym lozeczku u Was w pokoju/dostawka/czy z Wami w lozku? Spicie nadal w jednym pokoju czy juz spia w osobnych?

reklama
Pytanie za 100 punktów. Jak u Was spaly dzieciaczki po przyjsciu ze szpitala? We wlasnym lozeczku u Was w pokoju/dostawka/czy z Wami w lozku? Spicie nadal w jednym pokoju czy juz spia w osobnych?
Ja jeszcze w dwupaku ale ile znam ludzi tyle odpowiedzi. Koleżanka z 3 latkiem śpi. Inna 5latka próbuje oduczyć ale w nocy wraca.
U nas na bank będzie przy łóżku stał kosz Mojżesz i mam nadzieję, że dam radę odkładać. Bardzo bym nie chciała żeby spała z nami

Do góry