Musisz sobie zaznaczyć stan bardzo dobry lub nowe bez metki to wtedy ciuszki są fajneW sumie nie myslalam o vinted. Jakos wydawalo mi sie, ze ciuszki moga byc znoszone.
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
na początku ciuszki nie są znoszone nie zdarza się znosić bo dziecko wyrośnieW sumie nie myslalam o vinted. Jakos wydawalo mi sie, ze ciuszki moga byc znoszone.
Orchidea33
Ja to sie boje ze twj glowki nie wcisne ok, to 56 tez zamowie!dziecko na początku i tak jest skurczone wiec mimo wszystko 56 to taki starter. Nasz długo w 56 chodził ale my zaczynaliśmy od 50, urodził się 49,5. Ja miałam głównie bodziaki przez głowę. Zapinanie i odpinanie tych guzików i tak doprowadzało mnie do szału podczas zmiany pieluchy. Dlatego szybko przez głowę i po sprawie. Gorzej miałam z nóżkami i spodniami żeby je założyć. Miał tak cienkie nóżki ze bałam się je złamać
nieagatka
nie no 62 na poczatek to raczej bedzie za duzo. 56 na bank Ci sie przyda.To ja na razie tylko 62 kupuje czekam z 56 na okres blizej porodu, zeby zobaczyc jak duze to moje szczescie bedzie bo patrząc po rodzicach to moze nie zmiescic sie
Orchidea33
Dobra, przekonalyscie mnie. To 56 tez kupie. Balam sie, ze jak bedzie miec przy urodzeniu 56 to taki rozmiar bedzie za maly jak mu jeszcze pieluche ubiore. I jeszcze ten kikut przy pepku.nie no 62 na poczatek to raczej bedzie za duzo. 56 na bank Ci sie przyda.
Matko jak ja jeszcze malo wiem
Artemida90
bodziaki mimo wszystko są rozciągliwe, albo maja odpinane przy główce. Ja właśnie najmniej bałam się o głowę - przecież ona musi wyjść tam na dole wiec już od urodzenia się przeciska przez ciasne. No chyba ze cesarkaJa to sie boje ze twj glowki nie wcisne ok, to 56 tez zamowie!
Orchidea33
Niby tak tez to jakis argument jest widzialam, ze tez sa takie co maja dodatkowe na ramionkach jakies przeszycia. To chyba tez po to, zeby latwiej glowka wchodziłabodziaki mimo wszystko są rozciągliwe, albo maja odpinane przy główce. Ja właśnie najmniej bałam się o głowę - przecież ona musi wyjść tam na dole wiec już od urodzenia się przeciska przez ciasne. No chyba ze cesarka
Artemida90
u nas tak to wyglądało a rodziłam na koniec września. Kikutem się nie przejmuj, ja nic kompletnie nie robiłam odpadł sam 6 dni po porodzie. W bluzie z Kubusiem wychodziliśmy ze szpitala.Dobra, przekonalyscie mnie. To 56 tez kupie. Balam sie, ze jak bedzie miec przy urodzeniu 56 to taki rozmiar bedzie za maly jak mu jeszcze pieluche ubiore. I jeszcze ten kikut przy pepku.
Matko jak ja jeszcze malo wiem
Załączniki
nieagatka
ale to bardziej chodzi chyba o to, ze ta glowka na poczatku taka witka jest i ogolnie to taki nefralgiczny punkt.bodziaki mimo wszystko są rozciągliwe, albo maja odpinane przy główce. Ja właśnie najmniej bałam się o głowę - przecież ona musi wyjść tam na dole wiec już od urodzenia się przeciska przez ciasne. No chyba ze cesarka
Ja mialam i takie i takie ubranka, ale zdecydowanie latwiej bylo mi z tymi zapinanymi przez pierwsze tygodnie.
reklama
Artemida90
to ja chyba z tych innych matek bo nóżki wydawały mi się bardziej wiotkie niż główkaale to bardziej chodzi chyba o to, ze ta glowka na poczatku taka witka jest i ogolnie to taki nefralgiczny punkt.
Ja mialam i takie i takie ubranka, ale zdecydowanie latwiej bylo mi z tymi zapinanymi przez pierwsze tygodnie.