reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
dziecko na początku i tak jest skurczone wiec mimo wszystko 56 to taki starter. Nasz długo w 56 chodził ale my zaczynaliśmy od 50, urodził się 49,5. Ja miałam głównie bodziaki przez głowę. Zapinanie i odpinanie tych guzików i tak doprowadzało mnie do szału podczas zmiany pieluchy. Dlatego szybko przez głowę i po sprawie. Gorzej miałam z nóżkami i spodniami żeby je założyć. Miał tak cienkie nóżki ze bałam się je złamać 😂
Ja to sie boje ze twj glowki nie wcisne 🙈 ok, to 56 tez zamowie! :)

nie no 62 na poczatek to raczej bedzie za duzo. 56 na bank Ci sie przyda.
Dobra, przekonalyscie mnie. To 56 tez kupie. Balam sie, ze jak bedzie miec przy urodzeniu 56 to taki rozmiar bedzie za maly jak mu jeszcze pieluche ubiore. I jeszcze ten kikut przy pepku.
Matko jak ja jeszcze malo wiem 🙈

Ja to sie boje ze twj glowki nie wcisne 🙈 ok, to 56 tez zamowie! :)
bodziaki mimo wszystko są rozciągliwe, albo maja odpinane przy główce. Ja właśnie najmniej bałam się o głowę - przecież ona musi wyjść tam na dole wiec już od urodzenia się przeciska przez ciasne. No chyba ze cesarka

bodziaki mimo wszystko są rozciągliwe, albo maja odpinane przy główce. Ja właśnie najmniej bałam się o głowę - przecież ona musi wyjść tam na dole wiec już od urodzenia się przeciska przez ciasne. No chyba ze cesarka
Niby tak 😁 tez to jakis argument jest ;) widzialam, ze tez sa takie co maja dodatkowe na ramionkach jakies przeszycia. To chyba tez po to, zeby latwiej glowka wchodziła

Dobra, przekonalyscie mnie. To 56 tez kupie. Balam sie, ze jak bedzie miec przy urodzeniu 56 to taki rozmiar bedzie za maly jak mu jeszcze pieluche ubiore. I jeszcze ten kikut przy pepku.
Matko jak ja jeszcze malo wiem 🙈
u nas tak to wyglądało a rodziłam na koniec września. Kikutem się nie przejmuj, ja nic kompletnie nie robiłam odpadł sam 6 dni po porodzie. W bluzie z Kubusiem wychodziliśmy ze szpitala.

Załączniki

• 1393264C-BDD3-41E9-BF2B-2FE828BAD23E.jpeg
    1393264C-BDD3-41E9-BF2B-2FE828BAD23E.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 62
  • 62B9E172-9A36-4C30-BF8A-AF59FF765928.jpeg
    62B9E172-9A36-4C30-BF8A-AF59FF765928.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 68
  • 54579A22-CCF8-415A-8BBA-8C891291976D.jpeg
    54579A22-CCF8-415A-8BBA-8C891291976D.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 63
  • 1BBBD3B0-1377-4845-A008-619ED64A234A.jpeg
    1BBBD3B0-1377-4845-A008-619ED64A234A.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 66
ale to bardziej chodzi chyba o to, ze ta glowka na poczatku taka witka jest i ogolnie to taki nefralgiczny punkt.
Ja mialam i takie i takie ubranka, ale zdecydowanie latwiej bylo mi z tymi zapinanymi przez pierwsze tygodnie.

reklama
ale to bardziej chodzi chyba o to, ze ta glowka na poczatku taka witka jest i ogolnie to taki nefralgiczny punkt.
Ja mialam i takie i takie ubranka, ale zdecydowanie latwiej bylo mi z tymi zapinanymi przez pierwsze tygodnie.
to ja chyba z tych innych matek bo nóżki wydawały mi się bardziej wiotkie niż główka 🤣

Do góry