reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ciezko takie bez kaptura znalezc.. jakby sie uparli mnostwo z kapturem albo przez glowe ;)
A jesli bez zadnych gumek przez pierwsze mce. To w co ubierać na poczatku jak bede wychodzic na spacer a nie bedzie jeszcze pogody na kombinezon?
no zakladasz np body z krotkim czy dlugim, pajac i kocyk na to. Pajace sa takie fajne, cieplejsze, miskowe. Kiedy Ty masz termin?

reklama
Koniec października. Wg usg 23, wg OM 27.
To takich pajacow jeszcze nie widziałam w sklepie... widocznie dopiero wejda bo to pewnie kolekcja jesienna.
sa na bank, bo nawet u mnie mozna takie dostac 😀 Mi Mama w smyku kupila taki z futerkiem z srodku, ale nie zimowy tylko taki cienszy i sie super jesienia sprawdzal.
A jeszcze moge polecic spiworek do fotelika samochodowego, super sprawa zima

Czyli masz tak samo jak ja! Tylko jakies dresowe, czy jakies takie co nie krepuja ruchow.
Sweterek sobie w smyku upatrzylam, wlasnie taki rozpinany. Bo nie wiem jak Wy ale ja wszystkie body i pajacyki kupuje rozpinane bo nie wyobrażam sobie jak przez glowke je wcisnąć na poczatku 🙈
Duzo mialas ciuszkow na poczatek?
Rozmiaru 56 miałam niedużo. Po kilka sztuk pajacyków i body na długi rękaw. Mój to kilka tygodni w samych pajacykach łaził całe dnie bo się bałam body ubrać 😜. A miałam większość przez głowę 🤦
Rozmiaru 62 już miałam sporo i niektóre rzeczy jeszcze nosi. Lubię mieć po prostu wybór w ciuszkach i nie prać codziennie 😜

sa na bank, bo nawet u mnie mozna takie dostac 😀 Mi Mama w smyku kupila taki z futerkiem z srodku, ale nie zimowy tylko taki cienszy i sie super jesienia sprawdzal.
A jeszcze moge polecic spiworek do fotelika samochodowego, super sprawa zima
I najlepiej żeby śpiworek lub otulacz można było łatwo rozpiąć żeby podczas podróży odkryć dziecko

Rozmiaru 56 miałam niedużo. Po kilka sztuk pajacyków i body na długi rękaw. Mój to kilka tygodni w samych pajacykach łaził całe dnie bo się bałam body ubrać 😜. A miałam większość przez głowę 🤦
Rozmiaru 62 już miałam sporo i niektóre rzeczy jeszcze nosi. Lubię mieć po prostu wybór w ciuszkach i nie prać codziennie 😜
To ja na razie tylko 62 kupuje ;) czekam z 56 na okres blizej porodu, zeby zobaczyc jak duze to moje szczescie bedzie 😁 bo patrząc po rodzicach to moze nie zmiescic sie 😁🙈

reklama
To ja na razie tylko 62 kupuje ;) czekam z 56 na okres blizej porodu, zeby zobaczyc jak duze to moje szczescie bedzie 😁 bo patrząc po rodzicach to moze nie zmiescic sie 😁🙈
dziecko na początku i tak jest skurczone wiec mimo wszystko 56 to taki starter. Nasz długo w 56 chodził ale my zaczynaliśmy od 50, urodził się 49,5. Ja miałam głównie bodziaki przez głowę. Zapinanie i odpinanie tych guzików i tak doprowadzało mnie do szału podczas zmiany pieluchy. Dlatego szybko przez głowę i po sprawie. Gorzej miałam z nóżkami i spodniami żeby je założyć. Miał tak cienkie nóżki ze bałam się je złamać 😂

Do góry