reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ciezko takie bez kaptura znalezc.. jakby sie uparli mnostwo z kapturem albo przez glowe ;)
A jesli bez zadnych gumek przez pierwsze mce. To w co ubierać na poczatku jak bede wychodzic na spacer a nie bedzie jeszcze pogody na kombinezon?
no zakladasz np body z krotkim czy dlugim, pajac i kocyk na to. Pajace sa takie fajne, cieplejsze, miskowe. Kiedy Ty masz termin?

reklama
Koniec października. Wg usg 23, wg OM 27.
To takich pajacow jeszcze nie widziałam w sklepie... widocznie dopiero wejda bo to pewnie kolekcja jesienna.
sa na bank, bo nawet u mnie mozna takie dostac 😀 Mi Mama w smyku kupila taki z futerkiem z srodku, ale nie zimowy tylko taki cienszy i sie super jesienia sprawdzal.
A jeszcze moge polecic spiworek do fotelika samochodowego, super sprawa zima

Czyli masz tak samo jak ja! Tylko jakies dresowe, czy jakies takie co nie krepuja ruchow.
Sweterek sobie w smyku upatrzylam, wlasnie taki rozpinany. Bo nie wiem jak Wy ale ja wszystkie body i pajacyki kupuje rozpinane bo nie wyobrażam sobie jak przez glowke je wcisnąć na poczatku 🙈
Duzo mialas ciuszkow na poczatek?
Rozmiaru 56 miałam niedużo. Po kilka sztuk pajacyków i body na długi rękaw. Mój to kilka tygodni w samych pajacykach łaził całe dnie bo się bałam body ubrać 😜. A miałam większość przez głowę 🤦
Rozmiaru 62 już miałam sporo i niektóre rzeczy jeszcze nosi. Lubię mieć po prostu wybór w ciuszkach i nie prać codziennie 😜

sa na bank, bo nawet u mnie mozna takie dostac 😀 Mi Mama w smyku kupila taki z futerkiem z srodku, ale nie zimowy tylko taki cienszy i sie super jesienia sprawdzal.
A jeszcze moge polecic spiworek do fotelika samochodowego, super sprawa zima
I najlepiej żeby śpiworek lub otulacz można było łatwo rozpiąć żeby podczas podróży odkryć dziecko

Rozmiaru 56 miałam niedużo. Po kilka sztuk pajacyków i body na długi rękaw. Mój to kilka tygodni w samych pajacykach łaził całe dnie bo się bałam body ubrać 😜. A miałam większość przez głowę 🤦
Rozmiaru 62 już miałam sporo i niektóre rzeczy jeszcze nosi. Lubię mieć po prostu wybór w ciuszkach i nie prać codziennie 😜
To ja na razie tylko 62 kupuje ;) czekam z 56 na okres blizej porodu, zeby zobaczyc jak duze to moje szczescie bedzie 😁 bo patrząc po rodzicach to moze nie zmiescic sie 😁🙈

reklama
To ja na razie tylko 62 kupuje ;) czekam z 56 na okres blizej porodu, zeby zobaczyc jak duze to moje szczescie bedzie 😁 bo patrząc po rodzicach to moze nie zmiescic sie 😁🙈
dziecko na początku i tak jest skurczone wiec mimo wszystko 56 to taki starter. Nasz długo w 56 chodził ale my zaczynaliśmy od 50, urodził się 49,5. Ja miałam głównie bodziaki przez głowę. Zapinanie i odpinanie tych guzików i tak doprowadzało mnie do szału podczas zmiany pieluchy. Dlatego szybko przez głowę i po sprawie. Gorzej miałam z nóżkami i spodniami żeby je założyć. Miał tak cienkie nóżki ze bałam się je złamać 😂

Do góry