Dopiero teraz moze nosic zestaw bluzka plus spodenki wczesniej masakraOoo tak, sukienki i ubrania 2 częściowe czyli bluzka + spodnie u nas dramat, brzuch goły, porysowany od naszych ubrań, koszmar.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero teraz moze nosic zestaw bluzka plus spodenki wczesniej masakraOoo tak, sukienki i ubrania 2 częściowe czyli bluzka + spodnie u nas dramat, brzuch goły, porysowany od naszych ubrań, koszmar.
A widzisz. O bambusowych w ogole zapomnialamZ pieluszek to ja wolę bambusowe, choć i tetrowe też używam. Z tetry się sypią ciągle takie kłaczki a z bambusowych nie. Są one też bardzo mięciutkie i przyjemne w dotyku
Oj to kazda matka tak ma hehehe.Tyljo jeansow nie kupuj.Jesli chodzi o sukienki to i tak u mnie nie zdadza egzaminu bo u mnie chlopczykchcialabym jeszcze sweterki jakies, zeby w razie czego na body zalozyc. I spodenki jakies. Ale musze sie pilnowac bo w sklepie wpadam w szal zakupow
![]()
A nie. Dla mnie jeansy dla malych dzieci to porazka... mysle o jakis dresowychOj to kazda matka tak ma hehehe.Tyljo jeansow nie kupuj.
Mi szwagierka sprawila spodnie z prawdziwego jeansu na rozmiar 86 czyli w sumie tetaz.Gdzie ja jej to zaloze sztywne to ze hej.Miska plakac mi ciagle bedzie bo nie bedzie mogla sie poruszacta ciotka chciala dobrze a wyszlo...
bambusowe sa meeega w lecie, uwielbialam do noszenia dziecka, zeby sie nie kleilo do mjie w upaly. No super.Z pieluszek to ja wolę bambusowe, choć i tetrowe też używam. Z tetry się sypią ciągle takie kłaczki a z bambusowych nie. Są one też bardzo mięciutkie i przyjemne w dotyku
Ja bym ci takie rozpinane poleciła. I bez kaptura. A jeśli chodzi o spodenki to ja mam fioła na punkcie niekrepowania ruchów nóżek w spodenkachJesli chodzi o sukienki to i tak u mnie nie zdadza egzaminu bo u mnie chlopczykchcialabym jeszcze sweterki jakies, zeby w razie czego na body zalozyc. I spodenki jakies. Ale musze sie pilnowac bo w sklepie wpadam w szal zakupow
![]()
Czyli masz tak samo jak ja! Tylko jakies dresowe, czy jakies takie co nie krepuja ruchow.Ja bym ci takie rozpinane poleciła. I bez kaptura. A jeśli chodzi o spodenki to ja mam fioła na punkcie niekrepowania ruchów nóżek w spodenkach. I właśnie wszystkie dżinsowe czy takie nierozciągliwe wywalilam
na pierwsze 3-4 miechy najfajniejsze sa body i pajace. Najwygodniejsze dla dziecka, bo nigdzie nie cisnie zadna gumka ani nic. Jesli sweterki czy bluzy to unikaj takich z kapturem.No wlasnie boje sie tego, ze nakupuje wiecej niz trzebana razie mam te flanelowe. Jakies dwie muslinowe z ikei ale wygladaja ok. I chce tetrowych kupic. Moja mama uwaza, ze nie ma nic lepszego przy dziecku niz tetrowe. Kocyk na razie mam 1
powoli kupuje ciuszki ale kurde ciezko stwierdzic których bede potrzebowac najwiecej. Nie chce przesadzic i zeby cos zostalo. Wole jak cos dokupic. Na razie mam 5 pajacow, 6 body i 2 pary spodenek. Chciałabym jeszcze dokupic kilka sztuk. No i czekam az pojawia sie sweterki w sklepie! Bo ja jednak rodze w październiku
to moze byc troszke chłodniej niz teraz
![]()
Ciezko takie bez kaptura znalezc.. jakby sie uparli mnostwo z kapturem albo przez glowena pierwsze 3-4 miechy najfajniejsze sa body i pajace. Najwygodniejsze dla dziecka, bo nigdzie nie cisnie zadna gumka ani nic. Jesli sweterki czy bluzy to unikaj takich z kapturem.