reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jesli chodzi o sukienki to i tak u mnie nie zdadza egzaminu bo u mnie chlopczyk ;) chcialabym jeszcze sweterki jakies, zeby w razie czego na body zalozyc. I spodenki jakies. Ale musze sie pilnowac bo w sklepie wpadam w szal zakupow 😂
Oj to kazda matka tak ma hehehe.Tyljo jeansow nie kupuj.
Mi szwagierka sprawila spodnie z prawdziwego jeansu na rozmiar 86 czyli w sumie tetaz.Gdzie ja jej to zaloze sztywne to ze hej.Miska plakac mi ciagle bedzie bo nie bedzie mogla sie poruszac🤦‍♀️ta ciotka chciala dobrze a wyszlo...

Oj to kazda matka tak ma hehehe.Tyljo jeansow nie kupuj.
Mi szwagierka sprawila spodnie z prawdziwego jeansu na rozmiar 86 czyli w sumie tetaz.Gdzie ja jej to zaloze sztywne to ze hej.Miska plakac mi ciagle bedzie bo nie bedzie mogla sie poruszac🤦‍♀️ta ciotka chciala dobrze a wyszlo...
A nie. Dla mnie jeansy dla malych dzieci to porazka... mysle o jakis dresowych :D ma mu byc wygodnie ;) na strojenie w takie ciuszki jeszcze przyjdzie czas.

Jesli chodzi o sukienki to i tak u mnie nie zdadza egzaminu bo u mnie chlopczyk ;) chcialabym jeszcze sweterki jakies, zeby w razie czego na body zalozyc. I spodenki jakies. Ale musze sie pilnowac bo w sklepie wpadam w szal zakupow 😂
Ja bym ci takie rozpinane poleciła. I bez kaptura. A jeśli chodzi o spodenki to ja mam fioła na punkcie niekrepowania ruchów nóżek w spodenkach 😜. I właśnie wszystkie dżinsowe czy takie nierozciągliwe wywalilam

Ja bym ci takie rozpinane poleciła. I bez kaptura. A jeśli chodzi o spodenki to ja mam fioła na punkcie niekrepowania ruchów nóżek w spodenkach 😜. I właśnie wszystkie dżinsowe czy takie nierozciągliwe wywalilam
Czyli masz tak samo jak ja! Tylko jakies dresowe, czy jakies takie co nie krepuja ruchow.
Sweterek sobie w smyku upatrzylam, wlasnie taki rozpinany. Bo nie wiem jak Wy ale ja wszystkie body i pajacyki kupuje rozpinane bo nie wyobrażam sobie jak przez glowke je wcisnąć na poczatku 🙈
Duzo mialas ciuszkow na poczatek?

No wlasnie boje sie tego, ze nakupuje wiecej niz trzeba 😂 na razie mam te flanelowe. Jakies dwie muslinowe z ikei ale wygladaja ok. I chce tetrowych kupic. Moja mama uwaza, ze nie ma nic lepszego przy dziecku niz tetrowe. Kocyk na razie mam 1 :D powoli kupuje ciuszki ale kurde ciezko stwierdzic których bede potrzebowac najwiecej. Nie chce przesadzic i zeby cos zostalo. Wole jak cos dokupic. Na razie mam 5 pajacow, 6 body i 2 pary spodenek. Chciałabym jeszcze dokupic kilka sztuk. No i czekam az pojawia sie sweterki w sklepie! Bo ja jednak rodze w październiku 🙈 to moze byc troszke chłodniej niz teraz ;)
na pierwsze 3-4 miechy najfajniejsze sa body i pajace. Najwygodniejsze dla dziecka, bo nigdzie nie cisnie zadna gumka ani nic. Jesli sweterki czy bluzy to unikaj takich z kapturem.

reklama
na pierwsze 3-4 miechy najfajniejsze sa body i pajace. Najwygodniejsze dla dziecka, bo nigdzie nie cisnie zadna gumka ani nic. Jesli sweterki czy bluzy to unikaj takich z kapturem.
Ciezko takie bez kaptura znalezc.. jakby sie uparli mnostwo z kapturem albo przez glowe ;)
A jesli bez zadnych gumek przez pierwsze mce. To w co ubierać na poczatku jak bede wychodzic na spacer a nie bedzie jeszcze pogody na kombinezon?

Do góry