Ja naprawde polecam.Mialam 2 paczki czyli 6i tylko one u mnie szly reszta lezy nowa i juz raczej nie uzyjeDzięki! Wlasnie wzielam paczke
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
A tetrowych nie uzywalas?Ja naprawde polecam.Mialam 2 paczki czyli 6i tylko one u mnie szly reszta lezy nowa i juz raczej nie uzyje
Widzialam jeszcze muslinowe, ale wydawaly mi sie jakies takie cienkie
Mialam tzn.mam muslinowych tez w czort ale uzywalam je do kapieli i jako podkladka w nosidelku.W sumie nakupilam jak durna a najmniej uzywalam bo sa duze.W pepco kupilam zwykle male biale tetry do wycierania buzi i one mi sie sprawdzily.Tyle ze brudza sie strasznie ale koszt 5zl za 2 to nie koniec swiata chociwz mi sxly jak woda.Bo w domu mogly byc te bardziej zaplamione ale jak sie do k9gos szlo to czyste bralamA tetrowych nie uzywalas?
Widzialam jeszcze muslinowe, ale wydawaly mi sie jakies takie cienkie
Ale ogolnie kupilam wiecej niz potrzebowalam.Tak jak i kocykow
Orchidea33
No wlasnie boje sie tego, ze nakupuje wiecej niz trzeba na razie mam te flanelowe. Jakies dwie muslinowe z ikei ale wygladaja ok. I chce tetrowych kupic. Moja mama uwaza, ze nie ma nic lepszego przy dziecku niz tetrowe. Kocyk na razie mam 1 powoli kupuje ciuszki ale kurde ciezko stwierdzic których bede potrzebowac najwiecej. Nie chce przesadzic i zeby cos zostalo. Wole jak cos dokupic. Na razie mam 5 pajacow, 6 body i 2 pary spodenek. Chciałabym jeszcze dokupic kilka sztuk. No i czekam az pojawia sie sweterki w sklepie! Bo ja jednak rodze w październiku to moze byc troszke chłodniej niz terazMialam tzn.mam muslinowych tez w czort ale uzywalam je do kapieli i jako podkladka w nosidelku.W sumie nakupilam jak durna a najmniej uzywalam bo sa duze.W pepco kupilam zwykle male biale tetry do wycierania buzi i one mi sie sprawdzily.Tyle ze brudza sie strasznie ale koszt 5zl za 2 to nie koniec swiata chociwz mi sxly jak woda.Bo w domu mogly byc te bardziej zaplamione ale jak sie do k9gos szlo to czyste bralam
Ale ogolnie kupilam wiecej niz potrzebowalam.Tak jak i kocykow
Teraz zaczely sie promki.Ja musze nakupic wlasnie bluzy i sweterki no i leginsy na rozmiar 86-92 bo od wrzesnia niunia do zlobka idzie.Teraz nosi koncowke 80 i niektore rzeczy juz 86.Troche kupuje na Vinted np.kurtki jeansowe.Twoje dziecie bedzie na nie za male ja tez kupilam na rozm.80 i kupilam juz identyczna na 92.Wyglada w niej oblednieNo wlasnie boje sie tego, ze nakupuje wiecej niz trzeba na razie mam te flanelowe. Jakies dwie muslinowe z ikei ale wygladaja ok. I chce tetrowych kupic. Moja mama uwaza, ze nie ma nic lepszego przy dziecku niz tetrowe. Kocyk na razie mam 1 powoli kupuje ciuszki ale kurde ciezko stwierdzic których bede potrzebowac najwiecej. Nie chce przesadzic i zeby cos zostalo. Wole jak cos dokupic. Na razie mam 5 pajacow, 6 body i 2 pary spodenek. Chciałabym jeszcze dokupic kilka sztuk. No i czekam az pojawia sie sweterki w sklepie! Bo ja jednak rodze w październiku to moze byc troszke chłodniej niz teraz
Co do zakupow to wiesz ja zmieniam od poczatku codziennie malej pajace czyli u nas to pizamki.Wiec ich mam chyba najwiecej od poczatku.Bodziakow tez przede wszystkim z dlugim rekawem.Napewno nie kupuj-chociaz beda kusily-sikienek.Niepraktyczne to ze hej.Ja tetaz tez mam tkilka sukienek ale rzadko zakladam bo mala czworakuje wiec lepiej zeby nic jej sie nie platalo.A jak bjla malusia to te sukienki tylko fo zdjec.
Co do pieluch tetrowych dla mnie bez roznicy tetra a muslin-serio.Muslin tylko drozszy
Ja chce we wtorek isc na szoping oj bedzie sie dzialo.Juz wypatrzylam co jest w jakim sklepie i chyba maz mnie z domu wygoni.Teraz jestem juz na wychowawczym wiec zdana na meza kase hehe dobrze ze mamy wspolne konto
DagLer
Ooo tak, sukienki i ubrania 2 częściowe czyli bluzka + spodnie u nas dramat, brzuch goły, porysowany od naszych ubrań, koszmar.Teraz zaczely sie promki.Ja musze nakupic wlasnie bluzy i sweterki no i leginsy na rozmiar 86-92 bo od wrzesnia niunia do zlobka idzie.Teraz nosi koncowke 80 i niektore rzeczy juz 86.Troche kupuje na Vinted np.kurtki jeansowe.Twoje dziecie bedzie na nie za male ja tez kupilam na rozm.80 i kupilam juz identyczna na 92.Wyglada w niej oblednie
Co do zakupow to wiesz ja zmieniam od poczatku codziennie malej pajace czyli u nas to pizamki.Wiec ich mam chyba najwiecej od poczatku.Bodziakow tez przede wszystkim z dlugim rekawem.Napewno nie kupuj-chociaz beda kusily-sikienek.Niepraktyczne to ze hej.Ja tetaz tez mam tkilka sukienek ale rzadko zakladam bo mala czworakuje wiec lepiej zeby nic jej sie nie platalo.A jak bjla malusia to te sukienki tylko fo zdjec.
Co do pieluch tetrowych dla mnie bez roznicy tetra a muslin-serio.Muslin tylko drozszy
Ja chce we wtorek isc na szoping oj bedzie sie dzialo.Juz wypatrzylam co jest w jakim sklepie i chyba maz mnie z domu wygoni.Teraz jestem juz na wychowawczym wiec zdana na meza kase hehe dobrze ze mamy wspolne konto
Z pieluszek to ja wolę bambusowe, choć i tetrowe też używam. Z tetry się sypią ciągle takie kłaczki a z bambusowych nie. Są one też bardzo mięciutkie i przyjemne w dotykuNo wlasnie boje sie tego, ze nakupuje wiecej niz trzeba na razie mam te flanelowe. Jakies dwie muslinowe z ikei ale wygladaja ok. I chce tetrowych kupic. Moja mama uwaza, ze nie ma nic lepszego przy dziecku niz tetrowe. Kocyk na razie mam 1 powoli kupuje ciuszki ale kurde ciezko stwierdzic których bede potrzebowac najwiecej. Nie chce przesadzic i zeby cos zostalo. Wole jak cos dokupic. Na razie mam 5 pajacow, 6 body i 2 pary spodenek. Chciałabym jeszcze dokupic kilka sztuk. No i czekam az pojawia sie sweterki w sklepie! Bo ja jednak rodze w październiku to moze byc troszke chłodniej niz teraz
Ja bardzo nie lubię jak się te bluzeczki do góry podwijają i dziecko wygląda tak jakoś niechlujnie.Ooo tak, sukienki i ubrania 2 częściowe czyli bluzka + spodnie u nas dramat, brzuch goły, porysowany od naszych ubrań, koszmar.
Orchidea33
Jesli chodzi o sukienki to i tak u mnie nie zdadza egzaminu bo u mnie chlopczyk chcialabym jeszcze sweterki jakies, zeby w razie czego na body zalozyc. I spodenki jakies. Ale musze sie pilnowac bo w sklepie wpadam w szal zakupowTeraz zaczely sie promki.Ja musze nakupic wlasnie bluzy i sweterki no i leginsy na rozmiar 86-92 bo od wrzesnia niunia do zlobka idzie.Teraz nosi koncowke 80 i niektore rzeczy juz 86.Troche kupuje na Vinted np.kurtki jeansowe.Twoje dziecie bedzie na nie za male ja tez kupilam na rozm.80 i kupilam juz identyczna na 92.Wyglada w niej oblednie
reklama
Orchidea33
Tak, to mysle, ze body + sweterek i spodenki jakies. Bo tez nie lubie jak tak bluzka jest podwinieta.Ooo tak, sukienki i ubrania 2 częściowe czyli bluzka + spodnie u nas dramat, brzuch goły, porysowany od naszych ubrań, koszmar.