O tak! U nas od dwóch dni wieczorami grzmi i błyska ale jest żar i ani kropliKrolestwo za burze
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
U nas to samo.O tak! U nas od dwóch dni wieczorami grzmi i błyska ale jest żar i ani kropli
U nas jeden wieczor padalo a nastepnego dnia rano cudowne powietrze.ale kiedy to bylo.Teraz to maakra.Miska w potowkach bo poci sie niemilosiernie.Najgorzej glowa-elosy ma takie mokre jakby kubel wody ciagle na nia lalO tak! U nas od dwóch dni wieczorami grzmi i błyska ale jest żar i ani kropli
Orchidea33
Czy u Was nadal jest tak goraco jak u mnie? czy juz macie zbawienie w postaci deszczu?
u nas deszcz wiatr i burza. Goleniów koło SzczecinaCzy u Was nadal jest tak goraco jak u mnie? czy juz macie zbawienie w postaci deszczu?
Nelka85
To ja ze Szczecina. Na ulicy jak mnie złapała ta burza to woda płynęła po łydki. W minute byłam cała mokra.u nas deszcz wiatr i burza. Goleniów koło Szczecina
widziałam właśnie na necie że u Was to na maxa wszystko zalaneTo ja ze Szczecina. Na ulicy jak mnie złapała ta burza to woda płynęła po łydki. W minute byłam cała mokra.
U nas w nocy byla burza.Jest czym oddychac
Dziewczyny ktore robua wyprawke nam info W biedrze sa do kupienia w 3 paku pieluchy flanwlowe.Polecam.Ja je mialam i sa super.Jak chodzi o flanelowe tylko tych z biedry uztwalam bo ciagle byly mieciutkie Te ze smyka czy innych to sztywne.Sa tez muslinowe ale nie wiem jak z jakoscia.
Dziewczyny ktore robua wyprawke nam info W biedrze sa do kupienia w 3 paku pieluchy flanwlowe.Polecam.Ja je mialam i sa super.Jak chodzi o flanelowe tylko tych z biedry uztwalam bo ciagle byly mieciutkie Te ze smyka czy innych to sztywne.Sa tez muslinowe ale nie wiem jak z jakoscia.
O dzięki za cynkU nas w nocy byla burza.Jest czym oddychac
Edit: u mnie nie ma
Ostatnia edycja:
reklama
Orchidea33
Dzięki! Wlasnie wzielam paczkeU nas w nocy byla burza.Jest czym oddychac