Z peselem juz niewielki krok do obywatelstwa-w tym kraju dla wygranej pisiory zrobia wszystko.Albo zastosuja furtke takze wsztstkiego mozna sie spodziewacA nie jest tak, że żeby głosować w wyborach trzeba być obywatelem Polski? Oni dostają PESEL, żeby mieć ubezpieczenie i dostać świadczenia. Obywatelstwa chyba nie dostają?
reklama
Oj tak uwazam ze dada jest 100 razy lepsza niz pampersy.Ja juz roznych probowalam nawet te bamboo z roska.@fredka84 jakich używasz pieluch? Ja zawsze wcześniej pampersy przy Natalce. Ale przy Basi spróbowałam DADA i uważam że są super. I teraz tylko te. Porównując ceny to są bardzo konkurencyjne Basi już kupiłam trójki a Kajtek jakie ma?
bazylia128
Fanka BB :)
No ja tez jestem zadowolona. A jak te bamboo?Oj tak uwazam ze dada jest 100 razy lepsza niz pampersy.Ja juz roznych probowalam nawet te bamboo z roska.
Ja kiwdys sie wypowiedzialam na temat Ukraincow i spotkal mnie tu lincz.Zal mi ich ze uciekaja ze te biedne dzieci ale co oni tu wyrabiaja w Polsce to pojecie przechodzi.Teraz nie spotykam sie juz ze strony innych ludzi-nie tylko znajomych ale np.w poczekalniach -ze wspolczuciem co do Ukraincow tylko wrecz odwrotnie.no dokładnie. Mi naprawdę jest szkoda tych ludzi na wojnie ale patrząc na to wszystko jeszcze przed ciąża i przed wojną jak pracowałam w sklepie to oni już się panoszyli a teraz jak wszystko im się należy na już to jeszcze ciekawiej jest
Mysle ze jak sie skonczy wojna to polskie firmy zajmujace sie budowlanka nie beda mialy co szukac ba Ukraonie co najwyzej glupi wolontariusze beda jechac i myc im parapety.Glupi przyklad -Eyrowizji w tym roku.Ukraina nie dala ani jednego punktu dla Polski.My nigdy nie bedziemy bracmi-historia juz to pokazala.Niestety
Jakies takue wielkieale byly nawet ok napewno leppsze od pampersow.Bo te zwykle papersy sa warte.No ja tez jestem zadowolona. A jak te bamboo?
hahahah w domu wypijesz po wszystkim hahahha przy liczeniu kopertU nas też mąż powiedział że nie będzie alkoholu. A szkoda bo lampkę wina bym wypiła
Ja tez zaluje ze juz nie bede w ciazyNawet ostatnio mi sie snilo ze jestem-rany ale sie cieszylam.A maz wczoraj do mnie patrzac na Misie mowi ze fajnie jakby dolaczyl jeszcze jeden szkrabik maly.Kuwa jak szlam na transfer to mialam wrazenie ze trzyma kciuki za nieudany a tu taki tekstA robisz sobie fotki brzuszka? Ja robiłam co tydzień i super widać jak roslam . Wczoraj jak pisaliście to zaczęłam sobie oglądać i jakoś tak mi się smutno zrobiło, że już tego nigdy nie poczuję . Fajnie jest być w ciąży
Orchidea33
Fanka BB :)
A próbowalyscie te z lidla? Widzialam, ze tez jakies robia a juz powoli rozgladam sie co bede kupowacJakies takue wielkieale byly nawet ok napewno leppsze od pampersow.Bo te zwykle papersy sa warte.
Nie nie probowalam bo do lidla mam kawalek.Wiec wolalam te ktore sa w biedrze-mam doslownie krok jak wyjde z bloku lub w rosku tez dosc blisko.Chce jeszcze wyprobowac dady nowe takie biale.Moja tez juz uzywala pantsow ale nie na noc.One szybko nasiakaja.A próbowalyscie te z lidla? Widzialam, ze tez jakies robia a juz powoli rozgladam sie co bede kupowac
reklama
Tak lepiej nic nie pisać bo zaraz najazd choć nie miałam nawet na myśli tych biednych matek z dziećmi tylko tych którzy mają na to wszystko wywalone tylko dyskoteka chlanie i panoszenie się a rodacy giną ale lepiej się ugryźć w język i nic nie mówić bo zaraz pojechana będziesz