reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nienawidzę pijanych ludzi na tego typu uroczystościach, sama lubię sobie wypić, czasem nawet upić ale bez przesady. Niestety nie każdy zna swój umiar, wolałam nie ryzykować i u mnie było wino.
Też myślę o tym żeby kupić tylko winko. Muszę wynegocjować to z mężem 😆

reklama
@fredka84 jakich używasz pieluch? Ja zawsze wcześniej pampersy przy Natalce. Ale przy Basi spróbowałam DADA i uważam że są super. I teraz tylko te. Porównując ceny to są bardzo konkurencyjne ;) Basi już kupiłam trójki a Kajtek jakie ma?
My jeszcze kończymy dwójki. Pampersów używam na razie. A po ile wychodzi jedna pieluszką Dada? Bo Pampers jakoś po 0,52zł

Ja kiwdys sie wypowiedzialam na temat Ukraincow i spotkal mnie tu lincz.Zal mi ich ze uciekaja ze te biedne dzieci ale co oni tu wyrabiaja w Polsce to pojecie przechodzi.Teraz nie spotykam sie juz ze strony innych ludzi-nie tylko znajomych ale np.w poczekalniach -ze wspolczuciem co do Ukraincow tylko wrecz odwrotnie.
Mysle ze jak sie skonczy wojna to polskie firmy zajmujace sie budowlanka nie beda mialy co szukac ba Ukraonie co najwyzej glupi wolontariusze beda jechac i myc im parapety.Glupi przyklad -Eyrowizji w tym roku.Ukraina nie dala ani jednego punktu dla Polski.My nigdy nie bedziemy bracmi-historia juz to pokazala.Niestety😪
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

reklama
Do góry