bazylia128
Fanka BB :)
A to tak poprostu dla rozrywki hehehe omijajjeżeli pijesz do mnie to o matce i o żadnym dziecku się nie wypowiedzialam więc nie wiem skąd ten jad
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to tak poprostu dla rozrywki hehehe omijajjeżeli pijesz do mnie to o matce i o żadnym dziecku się nie wypowiedzialam więc nie wiem skąd ten jad
Ja mam za tydzień szczepienie Basi ale przekładam bo ona jeszcze antybiotyk bierze. I powiem Ci ze trochę mi ulżyło że miesiac spokoju od szczepieńWspółczuję szczepienia. Ja to bardzo przeżywam i tylko pierwszy raz byłam sama. Teraz ja czekam na korytarzu a mąż idzie z małym na szczepienie. Chyba że ty jesteś twardsza niż ja i będzie ok
. Mój strasznie płakał i jeszcze kilka godzin po, tak jakby mu się przypominało i poplakiwal sobie biedaczek
U nas też mąż powiedział że nie będzie alkoholu. A szkoda bo lampkę wina bym wypiłaNo my dziś na 11 jedziemy z Werką na szczepienie już mnie skręca w żołądku ze strachuno w weekend rozwoziliśmy zaproszenia na chrzest . Boże zaproś to jeszcze Ci ustalają co powinno być a czego nie. No najważniejsze żeby alko bylo
a już wiedzą że nie będzie
![]()
Ja tezJa załatwiłam wszystko przez epuap. Akty urodzenia z peselem wysłali dwa dni później![]()
U nas będzie. Kto chce to niech pije kto nie to nie. Wolna wola. A będę miała trochę tych wujków i innych typu w kopertę dałem a nawet kielicha nie dali a przecież dziecko trzeba opićU nas też mąż powiedział że nie będzie alkoholu. A szkoda bo lampkę wina bym wypiła![]()
Ja też tak uważam ale nie chcę się o to sprzeczać bo to nie jest tego warteU nas będzie. Kto chce to niech pije kto nie to nie. Wolna wola. A będę miała trochę tych wujków i innych typu w kopertę dałem a nawet kielicha nie dali a przecież dziecko trzeba opić![]()
Moje tylko płakały przy wkłuciu jakieś 10 sekund. Za to przy badaniu mały tak się darł że szokJa mam za tydzień szczepienie Basi ale przekładam bo ona jeszcze antybiotyk bierze. I powiem Ci ze trochę mi ulżyło że miesiac spokoju od szczepień![]()
Moja bratowa wogole nie uznaje alko. Nie było ani na chrzcinach ani na komuni. Wogole u niej w domu nigdy niea alko. A według mnie to trochę przesada. Wszystko dla ludzi. Ja tam lubię sobie czasami coś dziabnacJa też tak uważam ale nie chcę się o to sprzeczać bo to nie jest tego warte![]()
Basia ostatnio pół godziną płakała i musiałam z nią siedziec na poczekalni żeby uspokoić. Aż czerwone oczka miała od placzu.Moje tylko płakały przy wkłuciu jakieś 10 sekund. Za to przy badaniu mały tak się darł że szok![]()