reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Współczuję szczepienia. Ja to bardzo przeżywam i tylko pierwszy raz byłam sama🙄. Teraz ja czekam na korytarzu a mąż idzie z małym na szczepienie. Chyba że ty jesteś twardsza niż ja i będzie ok🙂. Mój strasznie płakał i jeszcze kilka godzin po, tak jakby mu się przypominało i poplakiwal sobie biedaczek
Ja mam za tydzień szczepienie Basi ale przekładam bo ona jeszcze antybiotyk bierze. I powiem Ci ze trochę mi ulżyło że miesiac spokoju od szczepień;)

No my dziś na 11 jedziemy z Werką na szczepienie już mnie skręca w żołądku ze strachu 🤦‍♀️no w weekend rozwoziliśmy zaproszenia na chrzest . Boże zaproś to jeszcze Ci ustalają co powinno być a czego nie. No najważniejsze żeby alko bylo🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️a już wiedzą że nie będzie 🤣🤣🤣
U nas też mąż powiedział że nie będzie alkoholu. A szkoda bo lampkę wina bym wypiła 🥴🤪

U nas też mąż powiedział że nie będzie alkoholu. A szkoda bo lampkę wina bym wypiła 🥴🤪
U nas będzie. Kto chce to niech pije kto nie to nie. Wolna wola. A będę miała trochę tych wujków i innych typu w kopertę dałem a nawet kielicha nie dali a przecież dziecko trzeba opić 😅

Ja też tak uważam ale nie chcę się o to sprzeczać bo to nie jest tego warte 😉
Moja bratowa wogole nie uznaje alko. Nie było ani na chrzcinach ani na komuni. Wogole u niej w domu nigdy niea alko. A według mnie to trochę przesada. Wszystko dla ludzi. Ja tam lubię sobie czasami coś dziabnac 😅 Ale muszę wiedzieć że dzieci są zdrowe, że jest ktoś kto w razie wu zawiezie do szpitala. Dzieci muszą być pokapane i muszą spac. Czyli zazwyczaj w sobotę sobie łyknę hakiem prosecco ;) jak nie miała dzieci to też zdarzało mi się upić nie raz ;) ale nigdy nie stanowiło to jakiegoś problemu w normalnym funkcjonowaniu ;) z drugiej strony Łukasz też ma ciotkę która uważa że na takich ceremoniach jak chrzciny czy komunia ABSOLUTNIE nie wypada stawiać alko na stół ale pół flachy wina wytrawnegi potrafi sobie łyknąć do obiadu... hehehehe

reklama
@fredka84 jakich używasz pieluch? Ja zawsze wcześniej pampersy przy Natalce. Ale przy Basi spróbowałam DADA i uważam że są super. I teraz tylko te. Porównując ceny to są bardzo konkurencyjne ;) Basi już kupiłam trójki a Kajtek jakie ma?

Do góry