reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ej, dziewczyny, urodziłam w lutym i tym samym miesiącu złożyłam wniosek o 500+. Dziś dostalam pierwsze pieniądze, 500zl. Wiecie może czy i kiedy dostanę jakieś wyrównanie? Nie znam się na tych rzeczach i pierwszy raz korzystam z pieniędzy od państwa 🤔. Mam tam dzwonić?
A składałaś dwa wnioski? Jeden jakoś do mają I później drugi od maja.

reklama
Już czekam 26 min na połączenie 🥴. Jest jakaś infolinia

Tam zajoba idzie dostać w tym zusie mi jeszcze nie oddali pieniędzy od kwietnia za zwolnienie bo przekroczyłam 270 dni i musiałam jakiś wniosek pisać o świadczenie rehabilitacyjne i papiery mi gin wystawiał orzeczenie mi przyszło że przyznali to dziś dzwonię kiedy w końcu wyrównanie a oni że musi być jedna decyzja w sumie już jest ale brakuje jednego podpisu No paranoja 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Werka mi coś fisiuje od kilku dni w tamtą noc dopiero o 3 nad ranem zasnęła a w dzisiejsza spala cała noc ale jak wstała o 6 tak nie śpi No nie licząc drzemek 5 minut na rękach zaraz po tym jak odłożę to płacz. Do tego nie ma apetytu tzn je ale 100ml z godzinę na sto rat

reklama
Werka mi coś fisiuje od kilku dni w tamtą noc dopiero o 3 nad ranem zasnęła a w dzisiejsza spala cała noc ale jak wstała o 6 tak nie śpi No nie licząc drzemek 5 minut na rękach zaraz po tym jak odłożę to płacz. Do tego nie ma apetytu tzn je ale 100ml z godzinę na sto rat
A który ma już tydzień? Może to skok rozwojowy

Załączniki

• Screenshot_20220405-100825_Chrome.jpg
    Screenshot_20220405-100825_Chrome.jpg
    277,8 KB · Wyświetleń: 33
Do góry