reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ej, dziewczyny, urodziłam w lutym i tym samym miesiącu złożyłam wniosek o 500+. Dziś dostalam pierwsze pieniądze, 500zl. Wiecie może czy i kiedy dostanę jakieś wyrównanie? Nie znam się na tych rzeczach i pierwszy raz korzystam z pieniędzy od państwa 🤔. Mam tam dzwonić?
A składałaś dwa wnioski? Jeden jakoś do mają I później drugi od maja.

reklama
Już czekam 26 min na połączenie 🥴. Jest jakaś infolinia

Tam zajoba idzie dostać w tym zusie mi jeszcze nie oddali pieniędzy od kwietnia za zwolnienie bo przekroczyłam 270 dni i musiałam jakiś wniosek pisać o świadczenie rehabilitacyjne i papiery mi gin wystawiał orzeczenie mi przyszło że przyznali to dziś dzwonię kiedy w końcu wyrównanie a oni że musi być jedna decyzja w sumie już jest ale brakuje jednego podpisu No paranoja 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Werka mi coś fisiuje od kilku dni w tamtą noc dopiero o 3 nad ranem zasnęła a w dzisiejsza spala cała noc ale jak wstała o 6 tak nie śpi No nie licząc drzemek 5 minut na rękach zaraz po tym jak odłożę to płacz. Do tego nie ma apetytu tzn je ale 100ml z godzinę na sto rat

reklama
Werka mi coś fisiuje od kilku dni w tamtą noc dopiero o 3 nad ranem zasnęła a w dzisiejsza spala cała noc ale jak wstała o 6 tak nie śpi No nie licząc drzemek 5 minut na rękach zaraz po tym jak odłożę to płacz. Do tego nie ma apetytu tzn je ale 100ml z godzinę na sto rat
A który ma już tydzień? Może to skok rozwojowy

Załączniki

• Screenshot_20220405-100825_Chrome.jpg
    Screenshot_20220405-100825_Chrome.jpg
    277,8 KB · Wyświetleń: 38
Do góry