reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

zobaczysz co będzie się działo jak nauczy się wstawać na nogi, będzie ćwiczyć również w nocy, zamiast spać. To samo z gadaniem w nocy najlepiej mu słowa wychodzą 😂😂
Takie już dzieciaki są ze podczas skoków rozwojowych ćwiczą cały czas nabyte umiejętności nie ważne jaka pora dnia.
Nie strasz😂😂😂moj spi w nocy,a nie cwiczy i niech tak zostanie🙏🙏🙏

reklama
zobaczysz co będziemy się działo jak nauczy się wstawać na nogi, będzie ćwiczyć również w nocy, zamiast spać. To samo z gadaniem w nocy najlepiej mu słowa wychodzą 😂😂
Takie już dzieciaki są ze podczas skoków rozwojowych ćwiczą cały czas nabyte umiejętności nie ważne jaka pora dnia.
On jest juzz teraz taki szybki, że aż się boję 😱

zobaczysz co będzie się działo jak nauczy się wstawać na nogi, będzie ćwiczyć również w nocy, zamiast spać. To samo z gadaniem w nocy najlepiej mu słowa wychodzą 😂😂
Oj tak moja co wieczor odstawia taki monologni to jeszcze gestykuluje-palec do gory trzyma i miny robi jak stara🤣🤣normalnie jakby swego aniola opieprzala czy cos bo hlowke kieruje ku gorze jak "ooierdziela" No my z mezem ze smiechu sue pokladamy.I w lozeczky jak ma orzerywnik w drzence zaczyna gadac i zaraz zasypia😅

Oj tak moja co wieczor odstawia taki monologni to jeszcze gestykuluje-palec do gory trzyma i miny robi jak stara🤣🤣normalnie jakby swego aniola opieprzala czy cos bo hlowke kieruje ku gorze jak "ooierdziela" No my z mezem ze smiechu sue pokladamy.I w lozeczky jak ma orzerywnik w drzence zaczyna gadac i zaraz zasypia😅
Ja niejednokrotnie już dostałam nie jedna „zjebke” aż mi w pięty weszło oczywiście w języku Wiktora. I taki dumny z siebie ze mi dogadał. Kit ze nie zrozumiałam ani słowa 😂😂😂 z jego wywodu

Laski, pytanie z serii ciazowych.
Jestem dziś 25+2 i co jakiś czas napina mi się brzuch, twardy sie robi.
Gin wczoraj kazal brac nospe i obserwować żeby w skurcze porodowe się nie zmieniło.

Wyniki usg w normie, szyjka długa, łożysko na przedniej i wysoko więc tu nic nie zwiastuje porodu przedwczesnego.... ale te twardnienie....

Miałyście tak? To się zdarza czy ja jestem nienormalna i już mi twardnieje....

Nie strasz😂😂😂moj spi w nocy,a nie cwiczy i niech tak zostanie🙏🙏🙏
Może tylko mój egzemplarz taki ćwiczący 😂 ale trenował ostro. Jego turbo drzemki przez 1 rok życia dały mu duże pole do popisu do ćwiczeń na podłodze. Może dlatego zaczął mi chodzić jak miał 10 miesiecy
To zdecydowanie zależy od egzemplarza😉 mój w nocy nigdy nie cwiczył nowych umiejętności a nie należy do spokojnych😉😅

Gin wczoraj kazal brac nospe i obserwować żeby w skurcze porodowe się nie zmieniło.

Wyniki usg w normie, szyjka długa, łożysko na przedniej i wysoko więc tu nic nie zwiastuje porodu przedwczesnego.... ale te twardnienie....

macica ćwiczy przed porodem. Moja w ogóle nie ćwiczyła. Nie miałam twardnien ani skurczów braxtona hiksa. Jednym słowem macica była leniwa. 0A66A42B-74FB-425B-AAE9-B5F285EB7051.png

Mi też tak się napinał i gin nic nie mówił żebym coś brała. Kazał się tylko nie wysilać i nic więcej 🤷

reklama

O tak też mi dosyć często twardniał no spe też miałam w pogotowiu ale w sumie nigdy nie brałam odpoczynek wystarczał. Mi lekarz kazał obserwować ile razy twardnieje ale teraz już nie pamiętam ile to było skurczy i na jakim etapie.

Do góry