reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

zobaczysz co będzie się działo jak nauczy się wstawać na nogi, będzie ćwiczyć również w nocy, zamiast spać. To samo z gadaniem w nocy najlepiej mu słowa wychodzą 😂😂
Takie już dzieciaki są ze podczas skoków rozwojowych ćwiczą cały czas nabyte umiejętności nie ważne jaka pora dnia.
Nie strasz😂😂😂moj spi w nocy,a nie cwiczy i niech tak zostanie🙏🙏🙏

reklama
zobaczysz co będziemy się działo jak nauczy się wstawać na nogi, będzie ćwiczyć również w nocy, zamiast spać. To samo z gadaniem w nocy najlepiej mu słowa wychodzą 😂😂
Takie już dzieciaki są ze podczas skoków rozwojowych ćwiczą cały czas nabyte umiejętności nie ważne jaka pora dnia.
On jest juzz teraz taki szybki, że aż się boję 😱

zobaczysz co będzie się działo jak nauczy się wstawać na nogi, będzie ćwiczyć również w nocy, zamiast spać. To samo z gadaniem w nocy najlepiej mu słowa wychodzą 😂😂
Oj tak moja co wieczor odstawia taki monologni to jeszcze gestykuluje-palec do gory trzyma i miny robi jak stara🤣🤣normalnie jakby swego aniola opieprzala czy cos bo hlowke kieruje ku gorze jak "ooierdziela" No my z mezem ze smiechu sue pokladamy.I w lozeczky jak ma orzerywnik w drzence zaczyna gadac i zaraz zasypia😅

Oj tak moja co wieczor odstawia taki monologni to jeszcze gestykuluje-palec do gory trzyma i miny robi jak stara🤣🤣normalnie jakby swego aniola opieprzala czy cos bo hlowke kieruje ku gorze jak "ooierdziela" No my z mezem ze smiechu sue pokladamy.I w lozeczky jak ma orzerywnik w drzence zaczyna gadac i zaraz zasypia😅
Ja niejednokrotnie już dostałam nie jedna „zjebke” aż mi w pięty weszło oczywiście w języku Wiktora. I taki dumny z siebie ze mi dogadał. Kit ze nie zrozumiałam ani słowa 😂😂😂 z jego wywodu

Laski, pytanie z serii ciazowych.
Jestem dziś 25+2 i co jakiś czas napina mi się brzuch, twardy sie robi.
Gin wczoraj kazal brac nospe i obserwować żeby w skurcze porodowe się nie zmieniło.

Wyniki usg w normie, szyjka długa, łożysko na przedniej i wysoko więc tu nic nie zwiastuje porodu przedwczesnego.... ale te twardnienie....

Miałyście tak? To się zdarza czy ja jestem nienormalna i już mi twardnieje....

Nie strasz😂😂😂moj spi w nocy,a nie cwiczy i niech tak zostanie🙏🙏🙏
Może tylko mój egzemplarz taki ćwiczący 😂 ale trenował ostro. Jego turbo drzemki przez 1 rok życia dały mu duże pole do popisu do ćwiczeń na podłodze. Może dlatego zaczął mi chodzić jak miał 10 miesiecy
To zdecydowanie zależy od egzemplarza😉 mój w nocy nigdy nie cwiczył nowych umiejętności a nie należy do spokojnych😉😅

Gin wczoraj kazal brac nospe i obserwować żeby w skurcze porodowe się nie zmieniło.

Wyniki usg w normie, szyjka długa, łożysko na przedniej i wysoko więc tu nic nie zwiastuje porodu przedwczesnego.... ale te twardnienie....

macica ćwiczy przed porodem. Moja w ogóle nie ćwiczyła. Nie miałam twardnien ani skurczów braxtona hiksa. Jednym słowem macica była leniwa. 0A66A42B-74FB-425B-AAE9-B5F285EB7051.png

Mi też tak się napinał i gin nic nie mówił żebym coś brała. Kazał się tylko nie wysilać i nic więcej 🤷

reklama

O tak też mi dosyć często twardniał no spe też miałam w pogotowiu ale w sumie nigdy nie brałam odpoczynek wystarczał. Mi lekarz kazał obserwować ile razy twardnieje ale teraz już nie pamiętam ile to było skurczy i na jakim etapie.

Do góry