reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny jest tu ktoś z Warszawy? Polecicie jakiegoś lekarza ginekologa który pracuje też w szpitalu i zrozumie mój stres w ciąży w związku z wcześniejszymi stratami oraz długimi staraniami?
Robert Jędra - mój gin., Michał Lipa, Przemysław Kosiński no i sam prof. Mirosław Wielgoś.

reklama
Mój 15 miesięcy też chce zwiewać od przebierania wtedy matka mu opowiada jak się zmienia w lwicę i wydaje odgłosy a on się chichra i leży spokojnie. U nas pajacowanie pomaga albo coś do ręki ale to już trzeba kombinować bo byle czym się nie zadowoli😅

Oj tak, jak ręce sie nudzą to całe dziecko się nudzi 😂

ja nie wiem ile pralek w tyg nastawiam, nie licze, ale mysle ze z 7 na bank, moze wiecej.
Ubran tez maja mase, ale teraz miedzy masa owocow, ktore jedza, lodami i ciaglym moczeniem sie w fontannach - przebieram je 2-3 dziennie.

To ja wstawiam po 2-3 pralki dziennie 🙈🤦‍♀️

Ja mam z Matteo takie akrobacje ze jpdleee.Sorry .Rozebrac to jeszcze ,ale go ubrac,albo lepiej jak sie obsea po szyje i zaczyna wywijac jak waz.Nie mam na to sposobu,cos mu daje do zabawy,spiewam,gwizdze i pobijam rwkordy ubierania go na czas.
Nie ulezy chlop 30 sekund🙈
🤣🤣

Załączniki

• IMG_6656.jpg
    IMG_6656.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Ja mam jeszcze robocze meza😉 ale piore codziennie bo noe mam gdzie suszyc jakby 3 pokolei
Aa No ja mam poddasze, które jest pralnia i suszarnia, 2 suszarki balkonowe i jeszcze linki mi mąż zamontował, ale jak piorę pościele to czasem brakuje miejsca. U nas zazwyczaj problem ze składaniem tych rzeczy - najczęściej w sypialni stoją koszeni czekają. A skarpetki to składam dopiero jak mąż już nic nie ma a ma cała szufladę w komodzie samych skarpet 😂😂😂

Do góry