reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Co ty ,sasiadom pierzesz?🤣

No chciałabym 😂 serio, nie wiem co mi tego tyle wychodzi ale non stop cos piorę.
3 pralki tygodniowo prania dziecięcego, 2 pralki ręczników, 3 pralki pościeli, 3 pralki naszego prania (biale, kolory, ciemne) plus zawsze wyjdzie jakis bonus w postaci chodniczków łazienkowych, firanek, pościeli dla gości, koce piknikowe itp. Normalnie jak nie mam prania to az zdziwiona jestem 😂

No chciałabym 😂 serio, nie wiem co mi tego tyle wychodzi ale non stop cos piorę.
3 pralki tygodniowo prania dziecięcego, 2 pralki ręczników, 3 pralki pościeli, 3 pralki naszego prania (biale, kolory, ciemne) plus zawsze wyjdzie jakis bonus w postaci chodniczków łazienkowych, firanek, pościeli dla gości, koce piknikowe itp. Normalnie jak nie mam prania to az zdziwiona jestem 😂
ok 3 pralki poscieli co tydzien wiele wyjasnia 🤣🤣 Firanek nie piore, bo ich nie mam 😆

ok 3 pralki poscieli co tydzien wiele wyjasnia 🤣🤣 Firanek nie piore, bo ich nie mam 😆
Ja mam ale ich nie piore co tydzien😱😂

reklama
Niet😜
Ja po cywilnym więc po ptakach😉. Dla kościoła nie istniejemy 😜
To szczerze mowiac fajnego macie ksiedza na wsi.U moich znajomych ktorzy mieli byc tyljo chrzestnymi kazak brac koscielny bo mieli cywilny-kilkanascie lat po slubie-i oni brali po czym rozstali sie po 2 latach od koscielnego.

Do góry