reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Co tam słychać dziewczyny?
Ja w ten weekend sama😱. Mąż sobie pojechal z pizdu i w niedzielę wróci 😱. I ja głupia na to pozwoliłam 😜
Ja to ostatnio mojego męża uświadomiłam ze za te 9 mcy plus karmienie gdzie ja nie mogę pic i raczej nie wychodzę a on może korzystać to po tym wszystkim ja będę miała te późniejsze ok 2 lata zawsze pierwszeństwo do wyjścia lub % 😁😁

Pamiętaj że to działa w dwie strony 😉😃 mój mąż ostatnio był w kinie na Top Gun więc już mam zanotowane na ile teraz ja wychodzę 😄
Już widzę minę mojego męża jak mu oświadczam, że wyjeżdżam na weekend 😂. Zesrał by się ze strachu 😂
Ale masz rację. Nie możemy byc frajerkami 💪. Niech się chłopy trochę wykażą

Już widzę minę mojego męża jak mu oświadczam, że wyjeżdżam na weekend 😂. Zesrał by się ze strachu 😂
Ale masz rację. Nie możemy byc frajerkami 💪. Niech się chłopy trochę wykażą
Mój po 4 h z dziećmi powiedział że nigdy więcej 😳 a ja do niego, chyba śnisz, to był Twój pomysł żeby transferować dwa zarodki to teraz musisz ponieść konsekwencje 😂😂😂

Mój po 4 h z dziećmi powiedział że nigdy więcej 😳 a ja do niego, chyba śnisz, to był Twój pomysł żeby transferować dwa zarodki to teraz musisz ponieść konsekwencje 😂😂😂
Tyyy, a wiesz, że ja kuwa też dwa transferwałam😱. Boszzzz, jak sobie teraz pomyśle co to by było 😱. Aż mam ciarki😱. Ja się do tego nie nadaję 😂
A poka zdjęcie dzieciaczków

reklama
Tyyy, a wiesz, że ja kuwa też dwa transferwałam😱. Boszzzz, jak sobie teraz pomyśle co to by było 😱. Aż mam ciarki😱. Ja się do tego nie nadaję 😂
A poka zdjęcie dzieciaczków
7f2028e2-d4ce-4292-b043-c7c03381965c.jpg

Do góry