reklama
Ja to ostatnio mojego męża uświadomiłam ze za te 9 mcy plus karmienie gdzie ja nie mogę pic i raczej nie wychodzę a on może korzystać to po tym wszystkim ja będę miała te późniejsze ok 2 lata zawsze pierwszeństwo do wyjścia lub %Co tam słychać dziewczyny?
Ja w ten weekend sama. Mąż sobie pojechal z pizdu i w niedzielę wróci . I ja głupia na to pozwoliłam
eij
Fanka BB :)
Pamiętaj że to działa w dwie strony mój mąż ostatnio był w kinie na Top Gun więc już mam zanotowane na ile teraz ja wychodzęCo tam słychać dziewczyny?
Ja w ten weekend sama. Mąż sobie pojechal z pizdu i w niedzielę wróci . I ja głupia na to pozwoliłam
miętowa25
ja też... od razu kopniaki wyczuwalne pod rękąJa też żadnych smyrań nie miałam.
He he he, dobrze kombinujesz . Że ja na to nie wpadłamJa to ostatnio mojego męża uświadomiłam ze za te 9 mcy plus karmienie gdzie ja nie mogę pic i raczej nie wychodzę a on może korzystać to po tym wszystkim ja będę miała te późniejsze ok 2 lata zawsze pierwszeństwo do wyjścia lub %
Już widzę minę mojego męża jak mu oświadczam, że wyjeżdżam na weekend . Zesrał by się ze strachuPamiętaj że to działa w dwie strony mój mąż ostatnio był w kinie na Top Gun więc już mam zanotowane na ile teraz ja wychodzę
Ale masz rację. Nie możemy byc frajerkami . Niech się chłopy trochę wykażą
eij
Mój po 4 h z dziećmi powiedział że nigdy więcej a ja do niego, chyba śnisz, to był Twój pomysł żeby transferować dwa zarodki to teraz musisz ponieść konsekwencjeJuż widzę minę mojego męża jak mu oświadczam, że wyjeżdżam na weekend . Zesrał by się ze strachu
Ale masz rację. Nie możemy byc frajerkami . Niech się chłopy trochę wykażą
Tyyy, a wiesz, że ja kuwa też dwa transferwałam. Boszzzz, jak sobie teraz pomyśle co to by było . Aż mam ciarki. Ja się do tego nie nadajęMój po 4 h z dziećmi powiedział że nigdy więcej a ja do niego, chyba śnisz, to był Twój pomysł żeby transferować dwa zarodki to teraz musisz ponieść konsekwencje
A poka zdjęcie dzieciaczków
reklama
eij