reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

doczekasz się później będziesz prosić żeby nie kopały tak bardzo tym bardziej że u Ciebie duo to jedno skończy drugie zacznie co nie @eij 🤣
Oj tak 😂 a po urodzeniu to w ogóle jazda bez trzymanki taka że wysiadasz🥴🤪 jak zaczną wyć oboje w jednym czasie a Ty masz tylko dwie ręce to jest szkoła przetrwania 😳 także kochana delektuj się tą ciszą w brzuchu bo im dalej w las tym więcej drzew 😁 odpoczywaj, śpij ile się da 😊

reklama
Myslalam, że jak u mnie dwójka to będę szybciej czuła ruchy, bo mają ciasno, a tu 18t4d i nic. Obstawiałam, że w tym momencie będę miała już ogromny brzuch, a jest tak mizerny, że ludziom nawet do głowy nie przyjdzie, że jestem w ciąży 😂 wszytsko na opak
Ja poczułam jakoś w 20 tc ruchy

Ja tez myslalm ze bede sloniem w ciazy a mialam naprawde piekny brzucholek🤣nawet gin mi powiedzial ze zgrabny brzuszek.U mnie nie bylo widac brzucha chyba do 7-8 miesiaca.kolezanka mowila ze wygladam jaby mnoe tylko wzdelo😅😅takze jestes w gronie szczesliwcow z malutkim brzuszkiem👍👌
To u mnie 20tc i brzuszek juz widac 😁 jak założę obcisla bluzke to nie wypre sie ciazy ;)
Jesli chodzi o ruchy to maly niezle sie kreci i nawet zaczynam czuc z zewnatrz! Nie sadzilam, ze tak szybko bedzie to możliwe :)

Och bardzo bym chciała poczuć, że moje dzieciaki się ruszają. Codziennie nasłuchuje czy nie robią imprezki u mnie w brzuchu, a tam nic, cisza jak makiem zasiał.
ja czekałam chyba do 17-18tc na ruchy . Nie odnotowalam tych 'smyrniec motyla', o których mi wszyscy mówili . Młody jak jego ojciec od razu zaczął od konkretów i takie delikatne smyranie to nie w jego stylu 🤣

Myslalam, że jak u mnie dwójka to będę szybciej czuła ruchy, bo mają ciasno, a tu 18t4d i nic. Obstawiałam, że w tym momencie będę miała już ogromny brzuch, a jest tak mizerny, że ludziom nawet do głowy nie przyjdzie, że jestem w ciąży 😂 wszytsko na opak
hahahha widzisz jak masz dobrze z wagą ja jak ruszyłam z Werka do przodu to lekarz mnie hamował że za dużo 🤣🤣🤣

Co tam słychać dziewczyny?
Ja w ten weekend sama😱. Mąż sobie pojechal z pizdu i w niedzielę wróci 😱. I ja głupia na to pozwoliłam 😜
Ja tez jutro sama, bo mąż ma szkolenie z pierwszej pomocy i zagrożeń w miejscu pracy. Wysłali go w końcu po tylu latach na jakieś szkolenie. Ale już znajoma zamówiła się na kawę. Niedawno urodziła synka i przyjdzie mnie odwiedzić 😊

reklama
Do góry