reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

doczekasz się później będziesz prosić żeby nie kopały tak bardzo tym bardziej że u Ciebie duo to jedno skończy drugie zacznie co nie @eij 🤣
Oj tak 😂 a po urodzeniu to w ogóle jazda bez trzymanki taka że wysiadasz🥴🤪 jak zaczną wyć oboje w jednym czasie a Ty masz tylko dwie ręce to jest szkoła przetrwania 😳 także kochana delektuj się tą ciszą w brzuchu bo im dalej w las tym więcej drzew 😁 odpoczywaj, śpij ile się da 😊

reklama
Myslalam, że jak u mnie dwójka to będę szybciej czuła ruchy, bo mają ciasno, a tu 18t4d i nic. Obstawiałam, że w tym momencie będę miała już ogromny brzuch, a jest tak mizerny, że ludziom nawet do głowy nie przyjdzie, że jestem w ciąży 😂 wszytsko na opak
Ja poczułam jakoś w 20 tc ruchy

Ja tez myslalm ze bede sloniem w ciazy a mialam naprawde piekny brzucholek🤣nawet gin mi powiedzial ze zgrabny brzuszek.U mnie nie bylo widac brzucha chyba do 7-8 miesiaca.kolezanka mowila ze wygladam jaby mnoe tylko wzdelo😅😅takze jestes w gronie szczesliwcow z malutkim brzuszkiem👍👌
To u mnie 20tc i brzuszek juz widac 😁 jak założę obcisla bluzke to nie wypre sie ciazy ;)
Jesli chodzi o ruchy to maly niezle sie kreci i nawet zaczynam czuc z zewnatrz! Nie sadzilam, ze tak szybko bedzie to możliwe :)

Och bardzo bym chciała poczuć, że moje dzieciaki się ruszają. Codziennie nasłuchuje czy nie robią imprezki u mnie w brzuchu, a tam nic, cisza jak makiem zasiał.
ja czekałam chyba do 17-18tc na ruchy . Nie odnotowalam tych 'smyrniec motyla', o których mi wszyscy mówili . Młody jak jego ojciec od razu zaczął od konkretów i takie delikatne smyranie to nie w jego stylu 🤣

Myslalam, że jak u mnie dwójka to będę szybciej czuła ruchy, bo mają ciasno, a tu 18t4d i nic. Obstawiałam, że w tym momencie będę miała już ogromny brzuch, a jest tak mizerny, że ludziom nawet do głowy nie przyjdzie, że jestem w ciąży 😂 wszytsko na opak
hahahha widzisz jak masz dobrze z wagą ja jak ruszyłam z Werka do przodu to lekarz mnie hamował że za dużo 🤣🤣🤣

Co tam słychać dziewczyny?
Ja w ten weekend sama😱. Mąż sobie pojechal z pizdu i w niedzielę wróci 😱. I ja głupia na to pozwoliłam 😜
Ja tez jutro sama, bo mąż ma szkolenie z pierwszej pomocy i zagrożeń w miejscu pracy. Wysłali go w końcu po tylu latach na jakieś szkolenie. Ale już znajoma zamówiła się na kawę. Niedawno urodziła synka i przyjdzie mnie odwiedzić 😊

reklama
Do góry