Nie mam nacito. Muszę czekaćocho... zaczyna się matkowe samobiczowanie
I co masz to skierowanie na cito? to dużo daje z terminami..
ta Twoja Misia starsza to może my jakies biznesy zrobimy daj namiar na siebie na olx czy vinted to poogladam
ej teraz mi sie przypomniało o kawie!!! jutro może po południu co? na priv szczegóły zaraz ogarniemy
reklama
Jejku, ale fajnie . Nie chcesz czasem koleżanki wziąćMy w czerwcu lecimy na 3 tygodnie do Francji, mega się boję, pamiętam jak mnie wk*****ły takie drące się dzieci na pokładzie
Teraz się martwię, że mała będzie się źle czuła
Pomorskiego zamierzamy spędzać czas nad jeziorami, polecasz jakieś?Ale super . Nigdy tam nie byłam.
A do jakiego Drawska? Starego czy Pomorskiego? Ja jestem spod pomorskiego
Korzystajcie korzystajcie. Potem to wiadomo, na pierwszym miejscu będą dzieci
Oj to moja teraz nosi 80 w porywach do 86 wiec to ja moglabym cos od Ciebie kupictylko Natalka jest duża rozmiar 86/92
Naprawde jest duuuza
motylek24
Fanka BB :)
Z tego co się orientuje są trzy rodzaje biopsji, ceinkoigłową miałam, jakoś specjalnie nie bolało. Gruboigłowej lekarz nie chce robić tylko taką która likwiduje od razu guza, tłumaczył też że wtedy cała zmiana idzie do badania. Troszkę poczytałam co to jest i jakie są wrażenia, grunt to aby znieczulenie zadziałało poprawnie. Często po zabiegu pierś jest fioletowa.Wiesz nie wiem czy biopsja piersi jest podoba do biopsji tarczycy.ja miałam biopsję tarczycy. Da się przeżyć chce nieprzyjemne ale ez nie mega bolesne ,,ujdzie że tak powiem. Życzę ci zdrowia by wszystko ułożyło się dobrze ,wiem co przechodzisz
Nie wiem na co się nastawić, pytałam lekarza dwa razy o te zmiany, na mammografię wystawił normalne skierowanie, brak dopisku pilne, musimy to sprawdzić a przy okazji usunąć.
Kurła nie mam wechu ani smaku, chyba poddam się i zadzwonię na nocną opiekę po antybiotyk. Jestem chora od 9 dni i nic nie jest lepiej, a nawet gorzej.
Jeszcze mi się przypomniało jak kiedyś wykryli mi guza na tarczycy, poszłam aby zrobić biopsję ale do innego lekarza, okazało się że nie ma żadnego guza
Ostatnia edycja:
Pchełka216
jestOj to moja teraz nosi 80 w porywach do 86 wiec to ja moglabym cos od Ciebie kupic
Naprawde jest duuuza
DagLer
Pewnie, że chcę, zapraszam!Jejku, ale fajnie . Nie chcesz czasem koleżanki wziąć
nieagatka
lecialam dwa razy sama - raz z 8 miesieczna corka, raz z obiema (rok i cztery lata). Pierwszym razem z ok 70letnim Hiszpanem koneserem win. Drugim z na oko 50letnia Polka p profesor. I dwa razy dostalam na odchodntm gratulacje, ze dzieci cudnie grzeczne. Ale kuzwa potem 2 dni odchorowywalam stres i zmeczenie po tych lotachMy w czerwcu lecimy na 3 tygodnie do Francji, mega się boję, pamiętam jak mnie wk*****ły takie drące się dzieci na pokładzie
Teraz się martwię, że mała będzie się źle czuła
W tym roku chyva tez polece sama, ale teraz to pikus, tablet czy tam telefon pojda w ruch
Orchidea33
Dzieki pewnie nie jeden raz bede sie jeszcze nad tym zastanawiaćNie przejmuj się większość nas tak miała że coś zjadła/ zrobiła i potem myślała czy aby nie zaszkodzi. A jak już się urodzi to się wydają takie błahe te zmartwienia a w ciąży wcale tak to nie wyglądało, też spędziłam w ciąży trochę czasu na takim rozmyślaniu
reklama
Teraz to mi dałaś zagwozdke. Jest tu tyle jezior dookoła, a ja jeżdżę tylko do siebie lub do pobliskiego Kalisza pomorskiego . Wiem tylko że koło Drawska jest piękne jezioro Lubie, ale tak nie bylamPomorskiego zamierzamy spędzać czas nad jeziorami, polecasz jakieś?