reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pisałam że zmieniam mleko z nan na Bebilon? No i jest masakra na Bebilonie. Dwa tygodnie jest jakaś rzadka kupa pachnąca słodkimi lekami i jeszcze większe przewalanie w brzuchu i płacz od pierdziochow🤦. Nie wiem w sumie co teraz zrobić? Zmienić na następne? Może jakieś z serii comfort
Mojej jak zmienil sie sklad bebilonu to przy kazdym pierdnieciu leciala kupa i tez myslalam o zmianie.Ale po ok.3 tyg.sie unormowalo.A pierdy to u mojej chleb powszedni tyle ze moja nie placze przy nich🤔

reklama
Dziewczyny mała mi zasypiała i raptem zaczęła drzeć i szybciej oddychać dopiero jak ja dotknęłam to ustało za chwilę jeszcze raz i zasnęła 🤷‍♀️jestem osrana a lekarz dopiero jutro

Pisałam że zmieniam mleko z nan na Bebilon? No i jest masakra na Bebilonie. Dwa tygodnie jest jakaś rzadka kupa pachnąca słodkimi lekami i jeszcze większe przewalanie w brzuchu i płacz od pierdziochow🤦. Nie wiem w sumie co teraz zrobić? Zmienić na następne? Może jakieś z serii comfort
ja moge tylko polecic Hipp, to jest naprawde dobre mleko, u nad drogie w pip, ale warto.

Czy to bardzo zle, że nie tyję? Jestem w 17t2d i na razie nadal mam -2kg w stosunku do wagi z przed ciąży. Mimo, że jem dużo to nie jestem w stanie przytyć. Pojawił mi się mały brzuch, ale osoby postronne raczej nie wyczaja, że jestem w ciąży.

Czy to bardzo zle, że nie tyję? Jestem w 17t2d i na razie nadal mam -2kg w stosunku do wagi z przed ciąży. Mimo, że jem dużo to nie jestem w stanie przytyć. Pojawił mi się mały brzuch, ale osoby postronne raczej nie wyczaja, że jestem w ciąży.
ja w drugiej ciazy do 22tc bylam na 0, bo mialam bakterie, biegunki (po 15 dziennie), prawie sie odwodnilam, waga zleciala, to co przybrslam przed bakteria i mega sie balam o corke, ale gin mnie uspokoila, ze nie ma zagrozenia.
No i jak bakterie wyeliminowalysmy i zamkneli nas w domach na 6tyg to i waga ruszyla z kopyta 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣

reklama
Do góry