Mojej jak zmienil sie sklad bebilonu to przy kazdym pierdnieciu leciala kupa i tez myslalam o zmianie.Ale po ok.3 tyg.sie unormowalo.A pierdy to u mojej chleb powszedni tyle ze moja nie placze przy nichPisałam że zmieniam mleko z nan na Bebilon? No i jest masakra na Bebilonie. Dwa tygodnie jest jakaś rzadka kupa pachnąca słodkimi lekami i jeszcze większe przewalanie w brzuchu i płacz od pierdziochow. Nie wiem w sumie co teraz zrobić? Zmienić na następne? Może jakieś z serii comfort
reklama
Oj tak.Ale kawy nie zdazylysmy wypic nawetNo i po kawie..Ale Was z @Kasiekt obgadalysmy którą uszy paliły??
bazylia128
Fanka BB :)
Mnie pewnie najbardziej fajnie macie. Umówione na kolejne spotkanie? Byłyście z dziewczynkami?No i po kawie..Ale Was z @Kasiekt obgadalysmy którą uszy paliły??
bazylia128
No opowiadajcie trochę ja dzisiaj po mieście z Natalka śmigałam.Oj tak.Ale kawy nie zdazylysmy wypic nawet
Pewnie ją coś zabolało albo się wystraszyła . Mój Kajtek ciągle ma podobne trzaskiDziewczyny mała mi zasypiała i raptem zaczęła drzeć i szybciej oddychać dopiero jak ja dotknęłam to ustało za chwilę jeszcze raz i zasnęła jestem osrana a lekarz dopiero jutro
nieagatka
ja moge tylko polecic Hipp, to jest naprawde dobre mleko, u nad drogie w pip, ale warto.Pisałam że zmieniam mleko z nan na Bebilon? No i jest masakra na Bebilonie. Dwa tygodnie jest jakaś rzadka kupa pachnąca słodkimi lekami i jeszcze większe przewalanie w brzuchu i płacz od pierdziochow. Nie wiem w sumie co teraz zrobić? Zmienić na następne? Może jakieś z serii comfort
Czy to bardzo zle, że nie tyję? Jestem w 17t2d i na razie nadal mam -2kg w stosunku do wagi z przed ciąży. Mimo, że jem dużo to nie jestem w stanie przytyć. Pojawił mi się mały brzuch, ale osoby postronne raczej nie wyczaja, że jestem w ciąży.
nieagatka
ja w drugiej ciazy do 22tc bylam na 0, bo mialam bakterie, biegunki (po 15 dziennie), prawie sie odwodnilam, waga zleciala, to co przybrslam przed bakteria i mega sie balam o corke, ale gin mnie uspokoila, ze nie ma zagrozenia.Czy to bardzo zle, że nie tyję? Jestem w 17t2d i na razie nadal mam -2kg w stosunku do wagi z przed ciąży. Mimo, że jem dużo to nie jestem w stanie przytyć. Pojawił mi się mały brzuch, ale osoby postronne raczej nie wyczaja, że jestem w ciąży.
No i jak bakterie wyeliminowalysmy i zamkneli nas w domach na 6tyg to i waga ruszyla z kopyta
reklama
Jasne ze bylysmy we 4 dziewczynki na tym etapie nie interesowaly sie soba,Misie interesowaly zabawki i jedzonko NatalkiMnie pewnie najbardziej fajnie macie. Umówione na kolejne spotkanie? Byłyście z dziewczynkami?