Dzięki odwiedzimyTeraz to mi dałaś zagwozdke. Jest tu tyle jezior dookoła, a ja jeżdżę tylko do siebie lub do pobliskiego Kalisza pomorskiego . Wiem tylko że koło Drawska jest piękne jezioro Lubie, ale tak nie bylam
reklama
DagLer
Fanka BB :)
No ciekawe jak mnie pójdzielecialam dwa razy sama - raz z 8 miesieczna corka, raz z obiema (rok i cztery lata). Pierwszym razem z ok 70letnim Hiszpanem koneserem win. Drugim z na oko 50letnia Polka p profesor. I dwa razy dostalam na odchodntm gratulacje, ze dzieci cudnie grzeczne. Ale kuzwa potem 2 dni odchorowywalam stres i zmeczenie po tych lotach
W tym roku chyva tez polece sama, ale teraz to pikus, tablet czy tam telefon pojda w ruch
nieagatka
tylko spokoj moze Was uratowacNo ciekawe jak mnie pójdzie
bazylia128
Faktycznie jest wysoka. To wszyscy mówią że moja Natalka jest wysoka a nosi taki rozmiar. Moja Basia już też zaczyna chwytać śmieje się tak szeroko że na pół buzi taki banan. Za to Natalka dzisiaj pogryzła pania rehabilitantketylko Natalka jest duża rozmiar 86/92
Pchełka216
haha jak pogryzła???Faktycznie jest wysoka. To wszyscy mówią że moja Natalka jest wysoka a nosi taki rozmiar. Moja Basia już też zaczyna chwytać śmieje się tak szeroko że na pół buzi taki banan. Za to Natalka dzisiaj pogryzła pania rehabilitantke
Natalka moja nie jest tak wysoka.... ma ok. 77 cm (czyli teoretycznie r. 80) . Ale jest pulchniutka wiec juz rozmiar 86 nosi. W sumie 92 są luzne dla niej.
bazylia128
Tak jej zeby ida że nie nadążam. I do tego jeszcze kły do góry. No normalnie dzisiaj złapała ja za rękę i z całej siły ugryzła. Jak uwalnila rękę to drugi raz w palucha. I nie chciała puścić Także sama nie wiem co myśleć o swoim dziecku ozinka w ogon ugryzła. Mnie za włosy szarpie. Dzisiaj i wczoraj chowałam się przed nią za drzwiami żeby zasnela - wiem masakra. Robi że mną co chehaha jak pogryzła???
Natalka moja nie jest tak wysoka.... ma ok. 77 cm (czyli teoretycznie r. 80) . Ale jest pulchniutka wiec juz rozmiar 86 nosi. W sumie 92 są luzne dla niej.
Pchełka216
ZazdroNo i po kawie..Ale Was z @Kasiekt obgadalysmy którą uszy paliły??
reklama
Pisałam że zmieniam mleko z nan na Bebilon? No i jest masakra na Bebilonie. Dwa tygodnie jest jakaś rzadka kupa pachnąca słodkimi lekami i jeszcze większe przewalanie w brzuchu i płacz od pierdziochow. Nie wiem w sumie co teraz zrobić? Zmienić na następne? Może jakieś z serii comfort