reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
W związku z nadchodzącym urlopem wyruszylam po sukienkę ciazowa. Istny dramat, same namioty. Ostatecznie kupiłam zwykla, ale na tyle luzna, ze pomieści brzuch ;)

lecialam dwa razy sama - raz z 8 miesieczna corka, raz z obiema (rok i cztery lata). Pierwszym razem z ok 70letnim Hiszpanem koneserem win. Drugim z na oko 50letnia Polka p profesor. I dwa razy dostalam na odchodntm gratulacje, ze dzieci cudnie grzeczne. Ale kuzwa potem 2 dni odchorowywalam stres i zmeczenie po tych lotach 🤣🤦🏻‍♀️
W tym roku chyva tez polece sama, ale teraz to pikus, tablet czy tam telefon pojda w ruch 🤣🤣
No ciekawe jak mnie pójdzie 😂

Faktycznie jest wysoka. To wszyscy mówią że moja Natalka jest wysoka a nosi taki rozmiar. Moja Basia już też zaczyna chwytać :) śmieje się tak szeroko że na pół buzi taki banan. Za to Natalka dzisiaj pogryzła pania rehabilitantke ;)
haha jak pogryzła???

Natalka moja nie jest tak wysoka.... ma ok. 77 cm (czyli teoretycznie r. 80) . Ale jest pulchniutka wiec juz rozmiar 86 nosi. W sumie 92 są luzne dla niej.

haha jak pogryzła???

Natalka moja nie jest tak wysoka.... ma ok. 77 cm (czyli teoretycznie r. 80) . Ale jest pulchniutka wiec juz rozmiar 86 nosi. W sumie 92 są luzne dla niej.
Tak jej zeby ida że nie nadążam. I do tego jeszcze kły do góry. No normalnie dzisiaj złapała ja za rękę i z całej siły ugryzła. Jak uwalnila rękę to drugi raz w palucha. I nie chciała puścić;) Także sama nie wiem co myśleć o swoim dziecku ;) ozinka w ogon ugryzła. Mnie za włosy szarpie. Dzisiaj i wczoraj chowałam się przed nią za drzwiami żeby zasnela - wiem masakra. Robi że mną co che ;)

reklama
Pisałam że zmieniam mleko z nan na Bebilon? No i jest masakra na Bebilonie. Dwa tygodnie jest jakaś rzadka kupa pachnąca słodkimi lekami i jeszcze większe przewalanie w brzuchu i płacz od pierdziochow🤦. Nie wiem w sumie co teraz zrobić? Zmienić na następne? Może jakieś z serii comfort

Do góry