reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mój właśnie leży na brzuchu na macie... Tak sobie rękę do buzi pchał że się obrzygal i położył buzię w te rzygi. I jeszcze się zesrał w czystego pampersa 🤦
Moja jak robila kilka kup po pachy dziennie to tez co jej nowego pampa nalozylam to tylko bylo slychac srrrruùu i od nowa😅😅
Ja biznesy robie na olx i vinted🤣🤣Wyprzedaje malej szafe-jakie te ciuszki mikro byly🥺 i rozne bujaczki pierdaczki😉
Udalo mi sie juz sprzedac ksiazeczki sensoryczne i karty kontrastowe ktorych nie uzyla ani razu.

reklama
Mam nadzieję. Ale z drugiej strony co ze mnie za matka jak nie wyczulam alkoholu...
ocho... zaczyna się matkowe samobiczowanie;)

Jutro jadę prywatnie bo czekam na termin do poradni dopiero. To za długo już trwa i stwierdziłam że zacznę działać. A na NFZ będę dalej czekała
I co masz to skierowanie na cito? to dużo daje z terminami..
Moja jak robila kilka kup po pachy dziennie to tez co jej nowego pampa nalozylam to tylko bylo slychac srrrruùu i od nowa😅😅
Ja biznesy robie na olx i vinted🤣🤣Wyprzedaje malej szafe-jakie te ciuszki mikro byly🥺 i rozne bujaczki pierdaczki😉
Udalo mi sie juz sprzedac ksiazeczki sensoryczne i karty kontrastowe ktorych nie uzyla ani razu.
ta Twoja Misia starsza to może my jakies biznesy zrobimy:( daj namiar na siebie na olx czy vinted to poogladam😁

ej teraz mi sie przypomniało o kawie!!! jutro może po południu co? :) na priv szczegóły zaraz ogarniemy:)

Gdzie się wybieracie na urlop? W domku czy gdzieś jedziecie?
My z mężem mamy na razie plan jechać gdzieś kamperem na dwa dni. Zobaczymy jak mały będzie się sprawował 😜
My w czerwcu lecimy na 3 tygodnie do Francji, mega się boję, pamiętam jak mnie wk*****ły takie drące się dzieci na pokładzie 😂😂😂
Teraz się martwię, że mała będzie się źle czuła 🙈

ta Twoja Misia starsza to może my jakies biznesy zrobimy:( daj namiar na siebie na olx czy vinted to poogladam😁

ej teraz mi sie przypomniało o kawie!!! jutro może po południu co? :) na priv szczegóły zaraz ogarniemy:)
O spoko.Kobieto mam tyle ubranek ze nie mam nawet czasu im zdjec cykac wiec jak cos to wbijaj do mnie to moze cos wybierzesz😅 -serio.Mam jeszcze torbe do prania bo sa np.jakies male plamki lub mi sie wydaje ze sa i musze je w plynie dla doroslych uprac bo te dla dzieci to nie biora.Wyslalam Ci swoj nr na priv

No kurde wiem, ze to głupie... ale wiesz jak to jest ;) człowiek sie stara a pozniej przez przypadek cos zje i klops. Stres 🤦‍♀️

Mam wizytę u onkologa we wtorek, tam dostanę termin na mammografię i kolejne usg u radiologa. Biopsja mammotoniczna będzie dopiero po tych badaniach. Wiem że ta biopsja jest dosyć inwazyjna, wykonywana w dziwacznej pozycji jakimś dziwnym urządzeniem, ale co poradzić, lepiej pozbyć się, sprawdzić co tam siedzi.
W czwartek do Krakowa jadę z moim brzuchem :)
Wiesz nie wiem czy biopsja piersi jest podoba do biopsji tarczycy.ja miałam biopsję tarczycy. Da się przeżyć chce nieprzyjemne ale ez nie mega bolesne ,,ujdzie że tak powiem. Życzę ci zdrowia by wszystko ułożyło się dobrze ,wiem co przechodzisz

No kurde wiem, ze to głupie... ale wiesz jak to jest ;) człowiek sie stara a pozniej przez przypadek cos zje i klops. Stres 🤦‍♀️
Nie przejmuj się większość nas tak miała że coś zjadła/ zrobiła i potem myślała czy aby nie zaszkodzi. A jak już się urodzi to się wydają takie błahe te zmartwienia a w ciąży wcale tak to nie wyglądało, też spędziłam w ciąży trochę czasu na takim rozmyślaniu 😉

O spoko.Kobieto mam tyle ubranek ze nie mam nawet czasu im zdjec cykac wiec jak cos to wbijaj do mnie to moze cos wybierzesz😅 -serio.Mam jeszcze torbe do prania bo sa np.jakies male plamki lub mi sie wydaje ze sa i musze je w plynie dla doroslych uprac bo te dla dzieci to nie biora.Wyslalam Ci swoj nr na priv
tylko Natalka jest duża rozmiar 86/92😎

reklama
Do góry