reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
jestem chora, chyba ropne zapalenie zatok, męczę się okropnie. Jutro mam wizytę u onkologa, dziwne jakoś za dużo nie czytam. W czwartek jadę do Krakowa, mam wizytę u chirurga , także będę cała pokrojona haha Do Krakowa zabieram syna, zostaniemy do soboty, planujemy lenić się i odpoczywać, naprawiać/wzmacniać relacje mama - syn. Ostatnio synuś dojrzał, wyrzuca śmieci, pozmywa naczynia a wczoraj przygotował kolację dla siebie i siostry.
Masz biobsje w czwartek, tak? To tylko pobiorą materiał do zbadania na początku🤔. Taką dużą strzykawką🤔. Ja tak kiedyś miałam pobierane.
To dobrze, że nie czytasz nic w necie. Jak masz dobrego lekarza to nie ma co szukać dziwnych informacji w internecie.

Masz biobsje w czwartek, tak? To tylko pobiorą materiał do zbadania na początku🤔. Taką dużą strzykawką🤔. Ja tak kiedyś miałam pobierane.
To dobrze, że nie czytasz nic w necie. Jak masz dobrego lekarza to nie ma co szukać dziwnych informacji w internecie.
Mam wizytę u onkologa we wtorek, tam dostanę termin na mammografię i kolejne usg u radiologa. Biopsja mammotoniczna będzie dopiero po tych badaniach. Wiem że ta biopsja jest dosyć inwazyjna, wykonywana w dziwacznej pozycji jakimś dziwnym urządzeniem, ale co poradzić, lepiej pozbyć się, sprawdzić co tam siedzi.
W czwartek do Krakowa jadę z moim brzuchem :)

Gdzie się wybieracie na urlop? W domku czy gdzieś jedziecie?
My z mężem mamy na razie plan jechać gdzieś kamperem na dwa dni. Zobaczymy jak mały będzie się sprawował 😜
Jedziemy na wyspę Wolin na domek na 3 dni a potem na 3 dni do apartamentu w Drawsku. We dwoje :) pospacerować, nacieszyć się sobą zanim pojawi się nasze stadko

Jedziemy na wyspę Wolin na domek na 3 dni a potem na 3 dni do apartamentu w Drawsku. We dwoje :) pospacerować, nacieszyć się sobą zanim pojawi się nasze stadko
Ale super 😊. Nigdy tam nie byłam.
A do jakiego Drawska? Starego czy Pomorskiego? Ja jestem spod pomorskiego 🙂
Korzystajcie korzystajcie. Potem to wiadomo, na pierwszym miejscu będą dzieci

reklama
Do góry