Orchidea33
Fanka BB :)
Mam nadzieję. Ale z drugiej strony co ze mnie za matka jak nie wyczulam alkoholu...Spokojnie. Taka znikoma ilość nie zaszkodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję. Ale z drugiej strony co ze mnie za matka jak nie wyczulam alkoholu...Spokojnie. Taka znikoma ilość nie zaszkodzi
Masz biobsje w czwartek, tak? To tylko pobiorą materiał do zbadania na początku. Taką dużą strzykawką. Ja tak kiedyś miałam pobierane.jestem chora, chyba ropne zapalenie zatok, męczę się okropnie. Jutro mam wizytę u onkologa, dziwne jakoś za dużo nie czytam. W czwartek jadę do Krakowa, mam wizytę u chirurga , także będę cała pokrojona haha Do Krakowa zabieram syna, zostaniemy do soboty, planujemy lenić się i odpoczywać, naprawiać/wzmacniać relacje mama - syn. Ostatnio synuś dojrzał, wyrzuca śmieci, pozmywa naczynia a wczoraj przygotował kolację dla siebie i siostry.
Mam wizytę u onkologa we wtorek, tam dostanę termin na mammografię i kolejne usg u radiologa. Biopsja mammotoniczna będzie dopiero po tych badaniach. Wiem że ta biopsja jest dosyć inwazyjna, wykonywana w dziwacznej pozycji jakimś dziwnym urządzeniem, ale co poradzić, lepiej pozbyć się, sprawdzić co tam siedzi.Masz biobsje w czwartek, tak? To tylko pobiorą materiał do zbadania na początku. Taką dużą strzykawką. Ja tak kiedyś miałam pobierane.
To dobrze, że nie czytasz nic w necie. Jak masz dobrego lekarza to nie ma co szukać dziwnych informacji w internecie.
Z tym pampersem to norma heheMój właśnie leży na brzuchu na macie... Tak sobie rękę do buzi pchał że się obrzygal i położył buzię w te rzygi. I jeszcze się zesrał w czystego pampersa
Jutro jadę prywatnie bo czekam na termin do poradni dopiero. To za długo już trwa i stwierdziłam że zacznę działać. A na NFZ będę dalej czekałaZ tym pampersem to norma hehe
Ćwiczysz z Kajtkiem? czy jeszcze czekacie na termin.
Jedziemy na wyspę Wolin na domek na 3 dni a potem na 3 dni do apartamentu w Drawsku. We dwoje pospacerować, nacieszyć się sobą zanim pojawi się nasze stadkoGdzie się wybieracie na urlop? W domku czy gdzieś jedziecie?
My z mężem mamy na razie plan jechać gdzieś kamperem na dwa dni. Zobaczymy jak mały będzie się sprawował
Czysta katastrofaMój właśnie leży na brzuchu na macie... Tak sobie rękę do buzi pchał że się obrzygal i położył buzię w te rzygi. I jeszcze się zesrał w czystego pampersa
Ale super . Nigdy tam nie byłam.Jedziemy na wyspę Wolin na domek na 3 dni a potem na 3 dni do apartamentu w Drawsku. We dwoje pospacerować, nacieszyć się sobą zanim pojawi się nasze stadko
Rozumiem.ja nawet piwa bezalkoholowego nie pilam bo balam sie ze tam jest alkoTo uff.. to byl maly kawałek. Ale wyobraź sobie moj strach wczoraj