reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Co ty taka cisza ostatnio? Jak po weekendzie? U nas mega deszczowo 🥴
Na północy też pada. Ja dziś wracam do pracy po tygodniu lenienia się na stażu. Ehh ciężko się zmotywować. Już boję się lawiny, która po tym tygodniu nieobecności zwali mi się na głowę. Pocieszajace, że to tylko 5 dni i urlop :D coraz trudniej zmotywować mi się do pracy, w mojej głowie ubranka niemowlece, wózki, łóżeczka itp

Ja dzisiaj załatwiam formalności ze sprzedażą mieszkania, my w tamtym roku kupiliśmy dom , a mieszkanie wynajmowaliśmy, ale raty kredytu tak rosną i końca nie widać że postanowiliśmy sprzedać mieszkanie, spłacić kredyt i spać spokojnie. Kto wie może uda nam się jeszcze kupić mieszkanie dziewczynkom 🤔🤔🤔

Dziewczyny bo zeswiruje 🙈 wczoraj zjadlam kawalek ciasta i okazalo sie pozniej, ze byl nasaczony alkoholem... kurde no nic nie wyczulam 🤦‍♀️ martwic sie czy taka ilosc nie zaszkodzi? No nic nie czulam, nic a nic. Dopiero jak uslyszalam to mi sie az goraco zrobilo.

Dziewczyny bo zeswiruje 🙈 wczoraj zjadlam kawalek ciasta i okazalo sie pozniej, ze byl nasaczony alkoholem... kurde no nic nie wyczulam 🤦‍♀️ martwic sie czy taka ilosc nie zaszkodzi? No nic nie czulam, nic a nic. Dopiero jak uslyszalam to mi sie az goraco zrobilo.
Nie😆Musialabys pic chyba to nasaczenie przed nasaczeniem ciasta😉

jestem chora, chyba ropne zapalenie zatok, męczę się okropnie. Jutro mam wizytę u onkologa, dziwne jakoś za dużo nie czytam. W czwartek jadę do Krakowa, mam wizytę u chirurga , także będę cała pokrojona haha Do Krakowa zabieram syna, zostaniemy do soboty, planujemy lenić się i odpoczywać, naprawiać/wzmacniać relacje mama - syn. Ostatnio synuś dojrzał, wyrzuca śmieci, pozmywa naczynia a wczoraj przygotował kolację dla siebie i siostry.

Na północy też pada. Ja dziś wracam do pracy po tygodniu lenienia się na stażu. Ehh ciężko się zmotywować. Już boję się lawiny, która po tym tygodniu nieobecności zwali mi się na głowę. Pocieszajace, że to tylko 5 dni i urlop :D coraz trudniej zmotywować mi się do pracy, w mojej głowie ubranka niemowlece, wózki, łóżeczka itp
Gdzie się wybieracie na urlop? W domku czy gdzieś jedziecie?
My z mężem mamy na razie plan jechać gdzieś kamperem na dwa dni. Zobaczymy jak mały będzie się sprawował 😜

Ja dzisiaj załatwiam formalności ze sprzedażą mieszkania, my w tamtym roku kupiliśmy dom , a mieszkanie wynajmowaliśmy, ale raty kredytu tak rosną i końca nie widać że postanowiliśmy sprzedać mieszkanie, spłacić kredyt i spać spokojnie. Kto wie może uda nam się jeszcze kupić mieszkanie dziewczynkom 🤔🤔🤔
Też tak zrobiliśmy z mężem jakieś dwa lata temu. Sprzedaliśmy mieszkanie, spłaciliśmy kredyt za dom i nie trzeba się już użerać z wynajmem.

reklama
Do góry