reklama
Na północy też pada. Ja dziś wracam do pracy po tygodniu lenienia się na stażu. Ehh ciężko się zmotywować. Już boję się lawiny, która po tym tygodniu nieobecności zwali mi się na głowę. Pocieszajace, że to tylko 5 dni i urlop coraz trudniej zmotywować mi się do pracy, w mojej głowie ubranka niemowlece, wózki, łóżeczka itpCo ty taka cisza ostatnio? Jak po weekendzie? U nas mega deszczowo
Kachar
Fanka BB :)
Ja dzisiaj załatwiam formalności ze sprzedażą mieszkania, my w tamtym roku kupiliśmy dom , a mieszkanie wynajmowaliśmy, ale raty kredytu tak rosną i końca nie widać że postanowiliśmy sprzedać mieszkanie, spłacić kredyt i spać spokojnie. Kto wie może uda nam się jeszcze kupić mieszkanie dziewczynkomCo ty taka cisza ostatnio? Jak po weekendzie? U nas mega deszczowo
Orchidea33
Dziewczyny bo zeswiruje wczoraj zjadlam kawalek ciasta i okazalo sie pozniej, ze byl nasaczony alkoholem... kurde no nic nie wyczulam martwic sie czy taka ilosc nie zaszkodzi? No nic nie czulam, nic a nic. Dopiero jak uslyszalam to mi sie az goraco zrobilo.
NieMusialabys pic chyba to nasaczenie przed nasaczeniem ciastaDziewczyny bo zeswiruje wczoraj zjadlam kawalek ciasta i okazalo sie pozniej, ze byl nasaczony alkoholem... kurde no nic nie wyczulam martwic sie czy taka ilosc nie zaszkodzi? No nic nie czulam, nic a nic. Dopiero jak uslyszalam to mi sie az goraco zrobilo.
Orchidea33
To uff.. to byl maly kawałek. Ale wyobraź sobie moj strach wczorajNieMusialabys pic chyba to nasaczenie przed nasaczeniem ciasta
motylek24
jestem chora, chyba ropne zapalenie zatok, męczę się okropnie. Jutro mam wizytę u onkologa, dziwne jakoś za dużo nie czytam. W czwartek jadę do Krakowa, mam wizytę u chirurga , także będę cała pokrojona haha Do Krakowa zabieram syna, zostaniemy do soboty, planujemy lenić się i odpoczywać, naprawiać/wzmacniać relacje mama - syn. Ostatnio synuś dojrzał, wyrzuca śmieci, pozmywa naczynia a wczoraj przygotował kolację dla siebie i siostry.Co ty taka cisza ostatnio? Jak po weekendzie? U nas mega deszczowo
Gdzie się wybieracie na urlop? W domku czy gdzieś jedziecie?Na północy też pada. Ja dziś wracam do pracy po tygodniu lenienia się na stażu. Ehh ciężko się zmotywować. Już boję się lawiny, która po tym tygodniu nieobecności zwali mi się na głowę. Pocieszajace, że to tylko 5 dni i urlop coraz trudniej zmotywować mi się do pracy, w mojej głowie ubranka niemowlece, wózki, łóżeczka itp
My z mężem mamy na razie plan jechać gdzieś kamperem na dwa dni. Zobaczymy jak mały będzie się sprawował
Też tak zrobiliśmy z mężem jakieś dwa lata temu. Sprzedaliśmy mieszkanie, spłaciliśmy kredyt za dom i nie trzeba się już użerać z wynajmem.Ja dzisiaj załatwiam formalności ze sprzedażą mieszkania, my w tamtym roku kupiliśmy dom , a mieszkanie wynajmowaliśmy, ale raty kredytu tak rosną i końca nie widać że postanowiliśmy sprzedać mieszkanie, spłacić kredyt i spać spokojnie. Kto wie może uda nam się jeszcze kupić mieszkanie dziewczynkom
reklama
Spokojnie. Taka znikoma ilość nie zaszkodziDziewczyny bo zeswiruje wczoraj zjadlam kawalek ciasta i okazalo sie pozniej, ze byl nasaczony alkoholem... kurde no nic nie wyczulam martwic sie czy taka ilosc nie zaszkodzi? No nic nie czulam, nic a nic. Dopiero jak uslyszalam to mi sie az goraco zrobilo.