reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja wczoraj "dostalam od corci" poduszka z napisami za co mnie kocha.Wiadomo ze to maz kupil ale...poryczalam sie jak bobr.Maz tez sie wzruszyl i oddal mi mala na rece i sam uciekl bo by soe rozkleil😉 wiem ze to od meza a nie od corci ale bylo mi milo bo ma- w koncu przez ten prezent docenil to co robie dla naszej coreczki a to bylo mega mile.Moj pierwszy dzien mamy🥰🥰
haha a ja na pierwszy dzien mamy pamietam ze leze w lozku, maz wstal zmienic malej pieluche (miala miesiac) no i mowi ej ej zobacz co ona tu ma!?! Wiec sie podrywam z lozka, do przewijaka a tam w otwartej pieluszcze (juz czystej) charms do pandory z napisem mama 😀 No ja zawal, ale prezent ladny.
A w tym roku na dzien mamy zostawilam dzieci staremu i poszlam sobie na kolacje i drinki z kolezanka, a co! Raz na pincet lat mi sie nalezy 🤣🤣
Super 🥰Faceci jak chcą to potrafią😉
Ja dostałam wczoraj że "niby" od synusia ptasie mleczko (tatuś kupił) dzisiaj rano patrzę a ktoś się nim poczęstował 😅
I bynajmniej to nie było nasze dziecko😅😉

reklama
U nas też tak jest jak jest za dużo ludzi... W ni mamy chrzciny ma być 21os.nie wiem jak Hania to zniesie 🤷ale wiem że pewnie pon i wt będą ciężkie dla niej(i nas) 🤷
my robiliśmy chrzciny po roczku wiec inna reakcja już była i mały się cieszył z gości i bawił się z dziećmi

Nic nie czuję. Wszystkie zmiany mają poniżej 1 cm. USG piersi miałam wiele razy, jedną zmianę miałam wykryta 13 lat temu, biopsja wykazała że to włókniak. Reszta to były jakieś drobne torbiele, pojawiały się i znikały. Teraz ten lekarz widzi dwie zmiany lite oraz jedną torbiel ze zmianą na jej obrzeżach.
USG powinno robić się u radiologa , ja o tym wiem i kilka razy tak robiłam. Z lenistwa i wygody w ostatnich latach robiła mi ginekolog.
Teraz trafiłam do dobrego lekarza, on po prostu robi co trzeba, żadnych tam obserwacji. Ja mam już swoje lata i też nie chce już niczego obserwować.
Czeka mnie kilka nerwowych tygodni. Badania i zabiegi . Guzy położone są głęboko, oj nie będzie to przyjemne:(

Oj, współczuję stresu... I cały czas trzymam kciuki za ciebie!

U mojego meza we wsi jest taka sasiadka-mloda dzieqczyna-i juz nigdy jej corki nie pokaze bo 2 razy ja widziala i 2 razy dziecko mi zauroczyla🤣raz zapytala o ktorej chodzi spac-wtedy chodzila do 20 max-no i tego wieczora poszla po 22🥴 drugi raz mala juz marudzila-godz.18-i mowie ze idziemy bo bede mala klasc spac ona zapytala czy drzemka czy juz na noc.ja ze na noc to co..dziecko co godzine mi sie budzilo i ogilnie musiala z nami spac bo sie odlozyc nie dala🥴
ja się boję normalnie takich ludzi wścibskich i dopytujących bo zaraz rozkminiam po co im to 🤣🤣🤣

ja się boję normalnie takich ludzi wścibskich i dopytujących bo zaraz rozkminiam po co im to 🤣🤣🤣
My sie akurat z ta dziewucha srednio lubimy.zachowujemy tylko pozory bo jej maz jest ok i przychodzi ciagle do moich szwagrow a do tego to ona duzo mlodsza ode mnie i mimo ze ma syna to my mamy zero tematow do rozmow😅

My sie akurat z ta dziewucha srednio lubimy.zachowujemy tylko pozory bo jej maz jest ok i przychodzi ciagle do moich szwagrow a do tego to ona duzo mlodsza ode mnie i mimo ze ma syna to my mamy zero tematow do rozmow😅
tak czasami jest też mam parę takich osób na liście z którymi najchętniej bym nie gadała ale pozory trzeba zachować i robić za tło 🤣🤣🤣

Moja malutka zaczyna łapać juz cokolwiek w rączki, śmieje się, główkę ładnie trzyma i jest przecudowna .....marzę o kolejnym 3 dzieciątku

Załączniki

• 20220519_072445.jpg
    20220519_072445.jpg
    1 023,5 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Do góry