reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja wczoraj "dostalam od corci" poduszka z napisami za co mnie kocha.Wiadomo ze to maz kupil ale...poryczalam sie jak bobr.Maz tez sie wzruszyl i oddal mi mala na rece i sam uciekl bo by soe rozkleil😉 wiem ze to od meza a nie od corci ale bylo mi milo bo ma- w koncu przez ten prezent docenil to co robie dla naszej coreczki a to bylo mega mile.Moj pierwszy dzien mamy🥰🥰
haha a ja na pierwszy dzien mamy pamietam ze leze w lozku, maz wstal zmienic malej pieluche (miala miesiac) no i mowi ej ej zobacz co ona tu ma!?! Wiec sie podrywam z lozka, do przewijaka a tam w otwartej pieluszcze (juz czystej) charms do pandory z napisem mama 😀 No ja zawal, ale prezent ladny.
A w tym roku na dzien mamy zostawilam dzieci staremu i poszlam sobie na kolacje i drinki z kolezanka, a co! Raz na pincet lat mi sie nalezy 🤣🤣
Super 🥰Faceci jak chcą to potrafią😉
Ja dostałam wczoraj że "niby" od synusia ptasie mleczko (tatuś kupił) dzisiaj rano patrzę a ktoś się nim poczęstował 😅
I bynajmniej to nie było nasze dziecko😅😉

reklama
U nas też tak jest jak jest za dużo ludzi... W ni mamy chrzciny ma być 21os.nie wiem jak Hania to zniesie 🤷ale wiem że pewnie pon i wt będą ciężkie dla niej(i nas) 🤷
my robiliśmy chrzciny po roczku wiec inna reakcja już była i mały się cieszył z gości i bawił się z dziećmi

Nic nie czuję. Wszystkie zmiany mają poniżej 1 cm. USG piersi miałam wiele razy, jedną zmianę miałam wykryta 13 lat temu, biopsja wykazała że to włókniak. Reszta to były jakieś drobne torbiele, pojawiały się i znikały. Teraz ten lekarz widzi dwie zmiany lite oraz jedną torbiel ze zmianą na jej obrzeżach.
USG powinno robić się u radiologa , ja o tym wiem i kilka razy tak robiłam. Z lenistwa i wygody w ostatnich latach robiła mi ginekolog.
Teraz trafiłam do dobrego lekarza, on po prostu robi co trzeba, żadnych tam obserwacji. Ja mam już swoje lata i też nie chce już niczego obserwować.
Czeka mnie kilka nerwowych tygodni. Badania i zabiegi . Guzy położone są głęboko, oj nie będzie to przyjemne:(

Oj, współczuję stresu... I cały czas trzymam kciuki za ciebie!

U mojego meza we wsi jest taka sasiadka-mloda dzieqczyna-i juz nigdy jej corki nie pokaze bo 2 razy ja widziala i 2 razy dziecko mi zauroczyla🤣raz zapytala o ktorej chodzi spac-wtedy chodzila do 20 max-no i tego wieczora poszla po 22🥴 drugi raz mala juz marudzila-godz.18-i mowie ze idziemy bo bede mala klasc spac ona zapytala czy drzemka czy juz na noc.ja ze na noc to co..dziecko co godzine mi sie budzilo i ogilnie musiala z nami spac bo sie odlozyc nie dala🥴
ja się boję normalnie takich ludzi wścibskich i dopytujących bo zaraz rozkminiam po co im to 🤣🤣🤣

ja się boję normalnie takich ludzi wścibskich i dopytujących bo zaraz rozkminiam po co im to 🤣🤣🤣
My sie akurat z ta dziewucha srednio lubimy.zachowujemy tylko pozory bo jej maz jest ok i przychodzi ciagle do moich szwagrow a do tego to ona duzo mlodsza ode mnie i mimo ze ma syna to my mamy zero tematow do rozmow😅

My sie akurat z ta dziewucha srednio lubimy.zachowujemy tylko pozory bo jej maz jest ok i przychodzi ciagle do moich szwagrow a do tego to ona duzo mlodsza ode mnie i mimo ze ma syna to my mamy zero tematow do rozmow😅
tak czasami jest też mam parę takich osób na liście z którymi najchętniej bym nie gadała ale pozory trzeba zachować i robić za tło 🤣🤣🤣

Moja malutka zaczyna łapać juz cokolwiek w rączki, śmieje się, główkę ładnie trzyma i jest przecudowna .....marzę o kolejnym 3 dzieciątku

Załączniki

• 20220519_072445.jpg
    20220519_072445.jpg
    1 023,5 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry