reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny wierzycie w to że mogą dziecko zaczarować. Nosz jprdl przyszla przedwczoraj rodzinka tak patrzyli na tą mała a wczoraj mała jak nie ona płacz brak snu a jak już biedna zasnęła to na 5 minut i znowu budziła się z płaczem 🤦‍♀️
Albo przestymulowanie. Takie dzieci mocno odreagowują zmiany w otoczeniu, zwłaszcza większa ilość ludzi

reklama
Albo przestymulowanie. Takie dzieci mocno odreagowują zmiany w otoczeniu, zwłaszcza większa ilość ludzi
U nas też tak jest jak jest za dużo ludzi... W ni mamy chrzciny ma być 21os.nie wiem jak Hania to zniesie 🤷ale wiem że pewnie pon i wt będą ciężkie dla niej(i nas) 🤷

Ej laski a znacie to? Moj bratanek jak mial 3 miesiace to byl uzalwzniony od tego 🤣🤣 Zasypial z tym, budzil sie i od razu szukal. No wiec kupilam maluszkowi przyjaciolki jak sie urodzil i co? Oszalal tez, wiec taka moja polecajka jakby co 😁

U mojej sie nie sprawdzil.takze ja nie polecam .u mojej lepiej sprawdzily sie klocki gumowe 🤣🤣

Dziewczyny wierzycie w to że mogą dziecko zaczarować. Nosz jprdl przyszla przedwczoraj rodzinka tak patrzyli na tą mała a wczoraj mała jak nie ona płacz brak snu a jak już biedna zasnęła to na 5 minut i znowu budziła się z płaczem 🤦‍♀️
to nie czary tylko noworodek. Skoki, temperatura, zliana otoczenia, wzzytsko ma wplyw. Wczoraj obcy ludzie w domu, wiecej emocji, dzis odreagowuje. Normalka.

A ja wczoraj "dostalam od corci" poduszka z napisami za co mnie kocha.Wiadomo ze to maz kupil ale...poryczalam sie jak bobr.Maz tez sie wzruszyl i oddal mi mala na rece i sam uciekl bo by soe rozkleil😉 wiem ze to od meza a nie od corci ale bylo mi milo bo ma- w koncu przez ten prezent docenil to co robie dla naszej coreczki a to bylo mega mile.Moj pierwszy dzien mamy🥰🥰

A ja wczoraj "dostalam od corci" poduszka z napisami za co mnie kocha.Wiadomo ze to maz kupil ale...poryczalam sie jak bobr.Maz tez sie wzruszyl i oddal mi mala na rece i sam uciekl bo by soe rozkleil😉 wiem ze to od meza a nie od corci ale bylo mi milo bo ma- w koncu przez ten prezent docenil to co robie dla naszej coreczki a to bylo mega mile.Moj pierwszy dzien mamy🥰🥰
haha a ja na pierwszy dzien mamy pamietam ze leze w lozku, maz wstal zmienic malej pieluche (miala miesiac) no i mowi ej ej zobacz co ona tu ma!?! Wiec sie podrywam z lozka, do przewijaka a tam w otwartej pieluszcze (juz czystej) charms do pandory z napisem mama 😀 No ja zawal, ale prezent ladny.
A w tym roku na dzien mamy zostawilam dzieci staremu i poszlam sobie na kolacje i drinki z kolezanka, a co! Raz na pincet lat mi sie nalezy 🤣🤣

reklama
U mojego meza we wsi jest taka sasiadka-mloda dzieqczyna-i juz nigdy jej corki nie pokaze bo 2 razy ja widziala i 2 razy dziecko mi zauroczyla🤣raz zapytala o ktorej chodzi spac-wtedy chodzila do 20 max-no i tego wieczora poszla po 22🥴 drugi raz mala juz marudzila-godz.18-i mowie ze idziemy bo bede mala klasc spac ona zapytala czy drzemka czy juz na noc.ja ze na noc to co..dziecko co godzine mi sie budzilo i ogilnie musiala z nami spac bo sie odlozyc nie dala🥴

Do góry