dzięki laski to tak zbiorczo odpowiem
@nieagatka no też właśnie myślałam że 1 drzemki skoro po nocy to jak jej daje śniadanie to trochę odsunę cyca I drzemkę- no i może trochę się odsuwa bo dziś nawet zjadła I na spanie po 3h poszla ale po 2.5 pewnie też by poszła. Ale to zależy czy razy zjeść coś i kiedy był ostatni cyc nocny chcieliśmy u nas porrdylion i nie zawsze kojarzę
ale dziś był chyba ok 4.30. Może powoli jaki się uda bo te chętnie bym wolla zeby właśnie chodzila Spa później. Np. po 4h - wtedy się przesuwa cały dzień i 2 drzemka też wiec kasując 3 może by spala ba tych drzemkach dłużej. ech nie wiem. Na razie podążam za dzieckiem
ale może wydrążę w końcu te 2 drzemki
@Kasiekt to Ty masz turboMisie hehe a w nocy spi? bo Natalka budzi się z 6 razy ...
@bazylia128 podobno 2 drzemki mogą być i do 18 mca- Twoja z kolei lubi dość.. Ale super że spi tak długo. Mija zazwyczaj tylko 1 cykl i nawet jak się obudzi zastanawiam to jak dam jej cyca to nie idzie dalej spać w dzień.Na tatusia ew. zaśnie czasami I wtedy ciagnie nawet 1.5h - ja nie wie co te tatusie mają hehe.Teraz spi I właśnie mija ok. 40 min wiec zapewne za chwilkę pobudka
mi się marxy zeby spala 2 czy nawet raz ale choć te 2h na raz zeby cos się dało zrobić no ale co....podążam. za dzieckiem.
no napisalam i już pobudka jest