reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@fredka84 co do odkurzacza to ja w tamtym roku kupiłam taki duży z karcher ale mam w planach jakas rumba. Niestety dopiero ko września października bo ostatnio za dużo nakupywalam i Łukasz mi zrobił halt 😅 😅 😅 w lipcu dużo wydatków chrzciny na jakieś 40 osób i później wyjazd na polskie morze dokładnie Mrzeżyno. A do hotelu to też mega wydatek. Czy to daleko od Ciebie? My jedziemy 24 lipca. Mieliśmy do kolobrzego ale stwierdziliśmy że tam za duży tlok.
Ja kupiłam jakiś Philipsa. Rumba to nie dla mnie bo mam piętro i progi w domu 🥴.
Ja chrzcin nie robię bo to dla mnie trochę taka hipokryzja że nie wiem czy wierzę a będę impre robić. Chrzczę tylko dlatego że obiecałam komuś z góry, że jak Kajtek będzie zdrowy to go ochrzczę😜. Idziemy do kościoła i każdy w swoją stronę.
Ja mieszkam w gminie Kalisz Pomorski. To mam niby nie daleko, ale z Kajtkiem to 30km do dla mnie daleko 🤦. Chyba że do lipca się ogarnie i przestanie marudzić

reklama
Wróciłam od pediatry. Natalka ma czyste gardło i osluchowo też super. Według lekarza to zabki :o Ale żeby aż tak??!!! Nic nie pozwolił dawac nic poza nurofenem.

Ostatnia edycja:
Tak mamy juz wybrane imie , bedzie Szymon :)
Nie moglismy sie z mezem dogadac bo jemu podobaly sie zupelnie inne imiona niz mi. W koncu wzielismy sie za'liste rezerwowych' i tak oto bedzie Szymek :) dla anglikow Simon , takze bedzie im latwiej wypowiedziec :)
Bardzo ladnie mi tez sie podoba.🤩Odzywaj sie czasem brakuje tu Ciebie

No i nic nie dostałam na obfite miesiączki, za to pilnie musiałam szukać onkologa. Mam litą zmianę w piersi, zapewne biopsja i czekanie na wynik :( za tydzień mam wizytęchirurga onkologa. Dziewczyny badajcie "cycki" niecały rok temu ta sama ginekolog robiła mi USG piersi i nic nie było, a teraz guz ma prawie 1 cm.

No i nic nie dostałam na obfite miesiączki, za to pilnie musiałam szukać onkologa. Mam litą zmianę w piersi, zapewne biopsja i czekanie na wynik :( za tydzień mam wizytęchirurga onkologa. Dziewczyny badajcie "cycki" niecały rok temu ta sama ginekolog robiła mi USG piersi i nic nie było, a teraz guz ma prawie 1 cm.
O kurczę, trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Nerwy pewnie okropne.

Oby to była zwykła torbiel 🙏. Ja mam tego kilka sztuk w obu piersiach. Nic groźnego ale trzeba obserwować. Mam nadzieję, że u ciebie będzie tak samo ❤️

Oby na strachu się skończyło. Lecę umówić się na kontrolne USG piersi. Straszne, że tak szybko urósł.

reklama
Oby to była zwykła torbiel 🙏. Ja mam tego kilka sztuk w obu piersiach. Nic groźnego ale trzeba obserwować. Mam nadzieję, że u ciebie będzie tak samo ❤️
Niestety nie jest to zwykła torbiel. Z jednej strony to zmiana lita, na dodatek unaczyniona. Moja ginekolog wie co mówi, nie jest to diagnoza ale wygląda średnio. Zaraz wysłała mnie do onkologa, nie wiem jak cudem znalazł się termin na poniedziałek, mąż mnie zapisał bo kuwa nie można się nigdzie dodzwonić.

Do góry