reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Od października wracam do pracy!!!!!!! :o 😍😍😍 Jak ja się cieszę !!!! Z dziewczynami zostaję Pani Anetka i teściowa pomoże. Wracam na swoje stanowisko 😍😍😍 aż nie mogę w to uwierzyć. Po rozmowie z szefem i po podliczeniu wszystkiego wyjdę prawie na zerooo hahahaha zostanie mi na jakieś swoje pierdoly. Ale jaaaa baaaardzo chce, bardzo tego potrzebuje.
O jaaa. Mój mały dopiero dwa miesiące i mam wracać w okolicy jego roczku, ale w ogóle tego nie widzę, tym bardziej, że zarobię mniej niż mam teraz na miecrzynskim i jeszcze jeździć będzie trzeba i paliwo palić. A nie wiadomo, czy do tego czasu to po 10 zł nie będzie 😂 zazdraszczam, że się cieszysz z powrotu 😉

O jaaa. Mój mały dopiero dwa miesiące i mam wracać w okolicy jego roczku, ale w ogóle tego nie widzę, tym bardziej, że zarobię mniej niż mam teraz na miecrzynskim i jeszcze jeździć będzie trzeba i paliwo palić. A nie wiadomo, czy do tego czasu to po 10 zł nie będzie 😂 zazdraszczam, że się cieszysz z powrotu 😉
No bo ja już trochę w domku siedzę. Zawsze bylam zadowolona z pracy no i też jak za długo w domu siedzę to nie najlepiej na mbie wpływa:) do października mam czas to poukładać a w międzyczasie wakacje. No I mam super szefa także będę pracować od 8 do 14.

Jwju mi tak sie nie cgcw wracac bo z tego co dziewczynt mowia to jest taki zapier...l ze szok.Na dodatek ta nasza dyrka🙄 Tylko mojej kierowniczki mi szkoda bo drugiej kiwrownik nie ma i moja tyra za dwie.A w mojej pracy to masakra.Ja bylam w mojej pracy w zeszly czwartek zlozyc wniosek o urlop wychowawczy do konca roku.Nie wiem czy Misia od wrzesnia pojdziw do zlobka bo tak jak mowilam zawaline sa dziecmi ukrainskimi-to nic ze ich mamy nie pracuja po co polskie matku maja wracac do pracy niech w domy siwdza i zahmuja sie dziecmi🥴 Nie wiem co zrobie.Miwjac komercyjnych w peywatnych zlobkach nie ma wiec zalamana jestem.A w przyszlym tyg.powinnam juz cos wiedziec.
U nas naprawdę nie ma problemu i że zrobię i przedszkolem na moim zadupiu ;)

No bo ja już trochę w domku siedzę. Zawsze bylam zadowolona z pracy no i też jak za długo w domu siedzę to nie najlepiej na mbie wpływa:) do października mam czas to poukładać a w międzyczasie wakacje. No I mam super szefa także będę pracować od 8 do 14.
Należy ci się godzina na karmienie piersią. U nas dziewczyny nie karmią a korzystają z tego przywileju

Jwju mi tak sie nie cgcw wracac bo z tego co dziewczynt mowia to jest taki zapier...l ze szok.Na dodatek ta nasza dyrka🙄 Tylko mojej kierowniczki mi szkoda bo drugiej kiwrownik nie ma i moja tyra za dwie.A w mojej pracy to masakra.Ja bylam w mojej pracy w zeszly czwartek zlozyc wniosek o urlop wychowawczy do konca roku.Nie wiem czy Misia od wrzesnia pojdziw do zlobka bo tak jak mowilam zawaline sa dziecmi ukrainskimi-to nic ze ich mamy nie pracuja po co polskie matku maja wracac do pracy niech w domy siwdza i zahmuja sie dziecmi🥴 Nie wiem co zrobie.Miwjac komercyjnych w peywatnych zlobkach nie ma wiec zalamana jestem.A w przyszlym tyg.powinnam juz cos wiedziec.
Ja idę na urlop wychowawczy na rok z własnego wyboru w takim sensie że poprostu chce te pierwsze lata spędzić z dzieckiem😉 nie powiem lubię swoją pracę, ale nie chce póki co go nigdzie oddawać dopiero do przedszkola.

Nie wiem czy pamiętacie jak pisałam o buncie córki, nawet butem we mnie rzuciła. Teraz od tygodnia jesteśmy w domu, zupełnie inne dziecko, zachowuje się normalnie. Jednak żłobek mojej córce nie służy:( Musimy męczyć się jeszcze 1.5 miesiąca. Od razu odpowiem, żłobek na 99% jest ok. obserwowałam panie wielokrotnie, stosunek do dzieci,.ciepłe podejście. Nie znam innej mamy która byłaby niezadowolona. Opiekunki te same, żadnych zmian. W żłobku nie rozpacza a jednak jest jakiś problem.

Zaraziłam się od córki mam zapalenia gardła, spałam jakieś trzy godziny, jprdl..Właśnie zadzwoniłam do męża z tekstem "kochanie zapraszam dziś na 17, masz opiekę nad naszą córką"😁

reklama
Do góry