Nie możesz się do dobrego przyzwyczajaćU mnie znów rzyganko. Zawsze jak już myślę, że to już za mną to nagle atak
reklama
margaretka89
Fanka BB :)
O jaaa. Mój mały dopiero dwa miesiące i mam wracać w okolicy jego roczku, ale w ogóle tego nie widzę, tym bardziej, że zarobię mniej niż mam teraz na miecrzynskim i jeszcze jeździć będzie trzeba i paliwo palić. A nie wiadomo, czy do tego czasu to po 10 zł nie będzie zazdraszczam, że się cieszysz z powrotuOd października wracam do pracy!!!!!!! Jak ja się cieszę !!!! Z dziewczynami zostaję Pani Anetka i teściowa pomoże. Wracam na swoje stanowisko aż nie mogę w to uwierzyć. Po rozmowie z szefem i po podliczeniu wszystkiego wyjdę prawie na zerooo hahahaha zostanie mi na jakieś swoje pierdoly. Ale jaaaa baaaardzo chce, bardzo tego potrzebuje.
margaretka89
Ja tak miałam przez całe trzy trymestry który masz tydzień?U mnie znów rzyganko. Zawsze jak już myślę, że to już za mną to nagle atak
15tydzien, ale chyba za dużo zjadłam. Nie czułam mdłości i smacznie zajadalam i nagle zwrotka.Ja tak miałam przez całe trzy trymestry który masz tydzień?
bazylia128
No bo ja już trochę w domku siedzę. Zawsze bylam zadowolona z pracy no i też jak za długo w domu siedzę to nie najlepiej na mbie wpływa do października mam czas to poukładać a w międzyczasie wakacje. No I mam super szefa także będę pracować od 8 do 14.O jaaa. Mój mały dopiero dwa miesiące i mam wracać w okolicy jego roczku, ale w ogóle tego nie widzę, tym bardziej, że zarobię mniej niż mam teraz na miecrzynskim i jeszcze jeździć będzie trzeba i paliwo palić. A nie wiadomo, czy do tego czasu to po 10 zł nie będzie zazdraszczam, że się cieszysz z powrotu
bazylia128
U nas naprawdę nie ma problemu i że zrobię i przedszkolem na moim zadupiuJwju mi tak sie nie cgcw wracac bo z tego co dziewczynt mowia to jest taki zapier...l ze szok.Na dodatek ta nasza dyrka Tylko mojej kierowniczki mi szkoda bo drugiej kiwrownik nie ma i moja tyra za dwie.A w mojej pracy to masakra.Ja bylam w mojej pracy w zeszly czwartek zlozyc wniosek o urlop wychowawczy do konca roku.Nie wiem czy Misia od wrzesnia pojdziw do zlobka bo tak jak mowilam zawaline sa dziecmi ukrainskimi-to nic ze ich mamy nie pracuja po co polskie matku maja wracac do pracy niech w domy siwdza i zahmuja sie dziecmi Nie wiem co zrobie.Miwjac komercyjnych w peywatnych zlobkach nie ma wiec zalamana jestem.A w przyszlym tyg.powinnam juz cos wiedziec.
Należy ci się godzina na karmienie piersią. U nas dziewczyny nie karmią a korzystają z tego przywilejuNo bo ja już trochę w domku siedzę. Zawsze bylam zadowolona z pracy no i też jak za długo w domu siedzę to nie najlepiej na mbie wpływa do października mam czas to poukładać a w międzyczasie wakacje. No I mam super szefa także będę pracować od 8 do 14.
Niedługo mama
Ja idę na urlop wychowawczy na rok z własnego wyboru w takim sensie że poprostu chce te pierwsze lata spędzić z dzieckiem nie powiem lubię swoją pracę, ale nie chce póki co go nigdzie oddawać dopiero do przedszkola.Jwju mi tak sie nie cgcw wracac bo z tego co dziewczynt mowia to jest taki zapier...l ze szok.Na dodatek ta nasza dyrka Tylko mojej kierowniczki mi szkoda bo drugiej kiwrownik nie ma i moja tyra za dwie.A w mojej pracy to masakra.Ja bylam w mojej pracy w zeszly czwartek zlozyc wniosek o urlop wychowawczy do konca roku.Nie wiem czy Misia od wrzesnia pojdziw do zlobka bo tak jak mowilam zawaline sa dziecmi ukrainskimi-to nic ze ich mamy nie pracuja po co polskie matku maja wracac do pracy niech w domy siwdza i zahmuja sie dziecmi Nie wiem co zrobie.Miwjac komercyjnych w peywatnych zlobkach nie ma wiec zalamana jestem.A w przyszlym tyg.powinnam juz cos wiedziec.
motylek24
Nie wiem czy pamiętacie jak pisałam o buncie córki, nawet butem we mnie rzuciła. Teraz od tygodnia jesteśmy w domu, zupełnie inne dziecko, zachowuje się normalnie. Jednak żłobek mojej córce nie służy Musimy męczyć się jeszcze 1.5 miesiąca. Od razu odpowiem, żłobek na 99% jest ok. obserwowałam panie wielokrotnie, stosunek do dzieci,.ciepłe podejście. Nie znam innej mamy która byłaby niezadowolona. Opiekunki te same, żadnych zmian. W żłobku nie rozpacza a jednak jest jakiś problem.
Zaraziłam się od córki mam zapalenia gardła, spałam jakieś trzy godziny, jprdl..Właśnie zadzwoniłam do męża z tekstem "kochanie zapraszam dziś na 17, masz opiekę nad naszą córką"
Zaraziłam się od córki mam zapalenia gardła, spałam jakieś trzy godziny, jprdl..Właśnie zadzwoniłam do męża z tekstem "kochanie zapraszam dziś na 17, masz opiekę nad naszą córką"
reklama
Ja tez bym chciala siedziec z corcia 3 lata ale finansowo nie damy radyJa idę na urlop wychowawczy na rok z własnego wyboru w takim sensie że poprostu chce te pierwsze lata spędzić z dzieckiem nie powiem lubię swoją pracę, ale nie chce póki co go nigdzie oddawać dopiero do przedszkola.