reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jwju mi tak sie nie cgcw wracac bo z tego co dziewczynt mowia to jest taki zapier...l ze szok.Na dodatek ta nasza dyrka🙄 Tylko mojej kierowniczki mi szkoda bo drugiej kiwrownik nie ma i moja tyra za dwie.A w mojej pracy to masakra.Ja bylam w mojej pracy w zeszly czwartek zlozyc wniosek o urlop wychowawczy do konca roku.Nie wiem czy Misia od wrzesnia pojdziw do zlobka bo tak jak mowilam zawaline sa dziecmi ukrainskimi-to nic ze ich mamy nie pracuja po co polskie matku maja wracac do pracy niech w domy siwdza i zahmuja sie dziecmi🥴 Nie wiem co zrobie.Miwjac komercyjnych w peywatnych zlobkach nie ma wiec zalamana jestem.A w przyszlym tyg.powinnam juz cos wiedziec.
Kasiek Ty z Wawy co nie? nie ma miejsc w prywatnych żłobkach u Ciebie?

ja już mam miejsce zarezerwowane ale normalnie w głowie był kocioł co tu robić...czy wychowawczy czy niania czy co bo choc pierwotny plan był 2 ciąża zeby nie wracać to jednak 2 ciąża to od nowego roku wiec wracam na caly etat od października( zeby potem była cala kasa) i będę chodzic na zwolnienia :D.
jakbym już była po 2 dziecku to bym wróciła na 1/2 etatu- tak bym chciała przez kilka lat póki sie da finansowo.

ale kto wie co będzie może Natalka sie nie zaadaptuje w zlobku...oby tak nie było no ale wszystkie opcje biorę pod uwage

reklama
@bazylia128 robilas w koncu sesje roczkowa?
Nie. Bylam chora ja a później dzieci. Ledwo zylam. U mnie gardło i wszystko a dzieci mialy katar. Czasam8 zastanawiam się czy to nie był znowu jakiś covid. I ja miałam catering w domu. Nigdy więcej
Ledwo stałam na nogach z okropnym bólem głowy i podawaj to wszystko a później sprzątaj.

Ja właśnie siedzę nad nowymi wytycznymi. Muszę powoli wszystko nadrabiać. Strasznie dużo się w borze pozmieniało. Normalnie mam stresa czy ja to ogarnę.

Ja tez bym chciala siedziec z corcia 3 lata ale finansowo nie damy rady😪
Tak to mnie też niepokoi finanse 😐 teraz wszystko tak drożeje a pozatym ta zależność finansowa od faceta 🤮 znaczy nie chodzi o to że nie chce dawać pieniędzy ale o sam fakt nie posiadania swoich dochodów dlatego robię wszystko żeby mieć jakieś dodatkowe dochody 😉

Kasiek Ty z Wawy co nie? nie ma miejsc w prywatnych żłobkach u Ciebie?

ja już mam miejsce zarezerwowane ale normalnie w głowie był kocioł co tu robić...czy wychowawczy czy niania czy co bo choc pierwotny plan był 2 ciąża zeby nie wracać to jednak 2 ciąża to od nowego roku wiec wracam na caly etat od października( zeby potem była cala kasa) i będę chodzic na zwolnienia :D.
jakbym już była po 2 dziecku to bym wróciła na 1/2 etatu- tak bym chciała przez kilka lat póki sie da finansowo.

ale kto wie co będzie może Natalka sie nie zaadaptuje w zlobku...oby tak nie było no ale wszystkie opcje biorę pod uwage
Właśnie to pół etatu to super opcja też bym chętnie z tego skorzystała 🙂 ja to w przypadku ciąży przerwałabym urlop wychowawczy i wrociła do pracy😉

Właśnie to pół etatu to super opcja też bym chętnie z tego skorzystała 🙂 ja to w przypadku ciąży przerwałabym urlop wychowawczy i wrociła do pracy😉
no ja już nie chce siedziec w domu non stop z dzieckiem; a głupio głupio kolei puścić dziecko do żłobka i siedziec na wychowawczym wiec zakładam że do pracy wrócę się odchamić troche;) ale na nie za długo ;)

reklama
Do góry