Żeby im to tylko na przyszłość nie zostało, bo trzeba będzie im kupić płaszcz i do parku wysłaćHaha Mój to też zawsze te swoje jajka eksponował na usg
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
Haha dokładnie póki co latem planuje żeby biegał z siusiakiem po podwórku i uczył się robić na nocnikŻeby im to tylko na przyszłość nie zostało, bo trzeba będzie im kupić płaszcz i do parku wysłać
Super a będzie coraz lepiej i coraz bardziej będzie okazywał Ci swoją miłośćOgólnie moje dziecię robi się coraz fajniejsze. Oczywiście dalej często stęka i dziś np płakał 4 razy w głos. Nie wiadomo dlaczego
Ale coraz częściej się uśmiecha i rozmawia ze mną .
Orchidea33
Hahahahah. Oby nieŻeby im to tylko na przyszłość nie zostało, bo trzeba będzie im kupić płaszcz i do parku wysłać
ilmenau
U mnie już ostatnio nie mierzył, a to był 15tc. Sprawdza za każdym razem jakieś przelywy.
To masz bardzo dobrego lekarza
Mojemu to od jakichs dwóch tygodni czasem pisior stoi . Bałam się takiego dotykać i myć
E to uważaj, u nas to byla oznaka w kogo celuje z siku
Dziewczyny czy Wasze dzieciaki miały takie wzdrygania nóżek? Moja mała śpi i co jakiś wzdryga coś jak zespół niespokojnych nóg
A to nie odruch moro - naturalny odruch u takich maluszkow? Zobacz sobie na yt jak to wygląda i porównaj
Nelka85
To tak jak moja. Musi ją popyrgać, żeby się odwróciła a robi to za każdym razem bo wszystko dokładnie sprawdzą.Moj to dzis nie byl chetny do zdjęć lezal plecami i wypial tylek
Śmiejemy się,że uparta i zawzięta po rodzicach
Orchidea33
Ah te dzieciaki ciekawe co wymysli na polowkowychTo tak jak moja. Musi ją popyrgać, żeby się odwróciła a robi to za każdym razem bo wszystko dokładnie sprawdzą.
Śmiejemy się,że uparta i zawzięta po rodzicach
Nelka85
U mnie na połówkowych standardowo dupcialą odwrócona. Ale dała się pomierzyć. Trochę nastraszyła ale wszystko jest ok.Ah te dzieciaki ciekawe co wymysli na polowkowych
reklama
Artemida90
uprzedzalamMojemu to od jakichs dwóch tygodni czasem pisior stoi . Bałam się takiego dotykać i myć