reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Żeby im to tylko na przyszłość nie zostało, bo trzeba będzie im kupić płaszcz i do parku wysłać 😂
Haha dokładnie 🤣 póki co latem planuje żeby biegał z siusiakiem po podwórku i uczył się robić na nocnik🙈
Ogólnie moje dziecię robi się coraz fajniejsze. Oczywiście dalej często stęka i dziś np płakał 4 razy w głos. Nie wiadomo dlaczego 🤔
Ale coraz częściej się uśmiecha i rozmawia ze mną 😊.
Super a będzie coraz lepiej i coraz bardziej będzie okazywał Ci swoją miłość🥰

U mnie już ostatnio nie mierzył, a to był 15tc. Sprawdza za każdym razem jakieś przelywy.

To masz bardzo dobrego lekarza 👍

Mojemu to od jakichs dwóch tygodni czasem pisior stoi 😱. Bałam się takiego dotykać i myć 😂

E to uważaj, u nas to byla oznaka w kogo celuje z siku 😂😜

Dziewczyny czy Wasze dzieciaki miały takie wzdrygania nóżek? 🙄Moja mała śpi i co jakiś wzdryga coś jak zespół niespokojnych nóg 🤷‍♀️

A to nie odruch moro - naturalny odruch u takich maluszkow? Zobacz sobie na yt jak to wygląda i porównaj

reklama
Do góry