reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Żeby im to tylko na przyszłość nie zostało, bo trzeba będzie im kupić płaszcz i do parku wysłać 😂
Haha dokładnie 🤣 póki co latem planuje żeby biegał z siusiakiem po podwórku i uczył się robić na nocnik🙈
Ogólnie moje dziecię robi się coraz fajniejsze. Oczywiście dalej często stęka i dziś np płakał 4 razy w głos. Nie wiadomo dlaczego 🤔
Ale coraz częściej się uśmiecha i rozmawia ze mną 😊.
Super a będzie coraz lepiej i coraz bardziej będzie okazywał Ci swoją miłość🥰

U mnie już ostatnio nie mierzył, a to był 15tc. Sprawdza za każdym razem jakieś przelywy.

To masz bardzo dobrego lekarza 👍

Mojemu to od jakichs dwóch tygodni czasem pisior stoi 😱. Bałam się takiego dotykać i myć 😂

E to uważaj, u nas to byla oznaka w kogo celuje z siku 😂😜

Dziewczyny czy Wasze dzieciaki miały takie wzdrygania nóżek? 🙄Moja mała śpi i co jakiś wzdryga coś jak zespół niespokojnych nóg 🤷‍♀️

A to nie odruch moro - naturalny odruch u takich maluszkow? Zobacz sobie na yt jak to wygląda i porównaj

reklama
Do góry