reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Od października wracam do pracy!!!!!!! :o 😍😍😍 Jak ja się cieszę !!!! Z dziewczynami zostaję Pani Anetka i teściowa pomoże. Wracam na swoje stanowisko 😍😍😍 aż nie mogę w to uwierzyć. Po rozmowie z szefem i po podliczeniu wszystkiego wyjdę prawie na zerooo hahahaha zostanie mi na jakieś swoje pierdoly. Ale jaaaa baaaardzo chce, bardzo tego potrzebuje.

reklama
A my dziś spaliśmy do 8-mej z jedną pobudką na jedzenie 😱😍😍. Ktoś mi podmienił dziecko🤔. Albo coś się mu pomyliło i zaspał 😂
@bazylia128 coś ty? Wracasz tak szybko? Choć gdyby nie Baśka, to jakoś teraz i tak byś wracała do pracy, nie?

Od października wracam do pracy!!!!!!! :o 😍😍😍 Jak ja się cieszę !!!! Z dziewczynami zostaję Pani Anetka i teściowa pomoże. Wracam na swoje stanowisko 😍😍😍 aż nie mogę w to uwierzyć. Po rozmowie z szefem i po podliczeniu wszystkiego wyjdę prawie na zerooo hahahaha zostanie mi na jakieś swoje pierdoly. Ale jaaaa baaaardzo chce, bardzo tego potrzebuje.
Jwju mi tak sie nie cgcw wracac bo z tego co dziewczynt mowia to jest taki zapier...l ze szok.Na dodatek ta nasza dyrka🙄 Tylko mojej kierowniczki mi szkoda bo drugiej kiwrownik nie ma i moja tyra za dwie.A w mojej pracy to masakra.Ja bylam w mojej pracy w zeszly czwartek zlozyc wniosek o urlop wychowawczy do konca roku.Nie wiem czy Misia od wrzesnia pojdziw do zlobka bo tak jak mowilam zawaline sa dziecmi ukrainskimi-to nic ze ich mamy nie pracuja po co polskie matku maja wracac do pracy niech w domy siwdza i zahmuja sie dziecmi🥴 Nie wiem co zrobie.Miwjac komercyjnych w peywatnych zlobkach nie ma wiec zalamana jestem.A w przyszlym tyg.powinnam juz cos wiedziec.

A my dziś spaliśmy do 8-mej z jedną pobudką na jedzenie 😱😍😍. Ktoś mi podmienił dziecko🤔. Albo coś się mu pomyliło i zaspał 😂
@bazylia128 coś ty? Wracasz tak szybko? Choć gdyby nie Baśka, to jakoś teraz i tak byś wracała do pracy, nie?
Moja Basia obudziła się dopiero 9 o 5.30 i spaliśmy wszystkie trzy od 21 do 5.30. Zjadła i spała dalej do 8. Jestem tak wyspana ze dla mnie to bajka. Wracam bo cycata się sadzi na moje stanowisko hehehe. Ja potrzebuje tej pracy. Wyjdę z domu ubiorę sukienkę i będę dbać o włosy;)

Jwju mi tak sie nie cgcw wracac bo z tego co dziewczynt mowia to jest taki zapier...l ze szok.Na dodatek ta nasza dyrka🙄 Tylko mojej kierowniczki mi szkoda bo drugiej kiwrownik nie ma i moja tyra za dwie.A w mojej pracy to masakra.Ja bylam w mojej pracy w zeszly czwartek zlozyc wniosek o urlop wychowawczy do konca roku.Nie wiem czy Misia od wrzesnia pojdziw do zlobka bo tak jak mowilam zawaline sa dziecmi ukrainskimi-to nic ze ich mamy nie pracuja po co polskie matku maja wracac do pracy niech w domy siwdza i zahmuja sie dziecmi🥴 Nie wiem co zrobie.Miwjac komercyjnych w peywatnych zlobkach nie ma wiec zalamana jestem.A w przyszlym tyg.powinnam juz cos wiedziec.
No Ty masz mega odpowiedzialna pracę!

A ja wracam do biegania 😍 😍 😍

Załączniki

• 20220520_102238.jpg
    20220520_102238.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 55
Moja Basia obudziła się dopiero 9 o 5.30 i spaliśmy wszystkie trzy od 21 do 5.30. Zjadła i spała dalej do 8. Jestem tak wyspana ze dla mnie to bajka. Wracam bo cycata się sadzi na moje stanowisko hehehe. Ja potrzebuje tej pracy. Wyjdę z domu ubiorę sukienkę i będę dbać o włosy;)
Moja czy zasnie o 18 czy 21 to budzi sie po 5 rano ostatnio🥴 a noce sa tak rozne.Raz wstaje tylko na mleko-1 lub 2 razy a czasem co godzine sie przebudza i musze usypiac ja u nas w lozku a pozniej odstawiam do lozeczka.pezez te ciagle znoszenie wozka i noszenie do lozeczka-nachylanie sie-mam dyskopatie🥺 chodze do masazysty i jest lepiej bo byly 2 syruacjw ze nie moglam wstac do malej ba ruszyc sie nie moglam.

reklama
Do góry