reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Forum jest od tego by dyskutować. Normalne, że mamy różne zdanie na jakiś temat. Przypomnę tylko, że jest taki przycisk przy każdym użytkowniku - ignoruj. Jak dla kogoś sprzeczki z dana osoba przestają być frajda, a stają się powodem podniesionego ciśnienia to może warto go uzyc :) pisze to czysto informacyjnie
Dla mnie to czysta zabawa czytać te przepychanki, sama lubię coś wtrącić jak coś wiem na jakis temat.
🤐:-p

To nie bylo absolutnie do Ciebie i twojego postu.Spoko.Sytuacje sa rozne.Probowalam wczoraj Bazylii cos przetlumaczyc,ale nie wyszlo🤣🤣🤣
Ale ze co? Że nie mogę dziecka bokiem wozuc? No to nie wiozlam? I co ci tam nie wyszło? Przecież nawet słowem się na ten temat nie odezwałam. Napisałaś to ci nawet podziękowałam :biggrin2::biggrin2::biggrin2: To o co ci znowu chodzi? Nie umiesz znieść krytyki bo grzecznie napisalam kilka słów?

@nieagatka jesteśmy na forum tyle czasu a ja nie pamiętam żebyś zadała chociaż jedno pytanie
Nie pisze tego złośliwie. Ty na każdy temat znasz odpowiedź. SWOJA ODPOWIEDZ. oczywiście tą najbardziej poprawna ;) ja np uwielbiam zadawać pytania. Na filozofii jednym z fakultetów który mialam przyjemność studiować nauczylam się się że im im więcej wiem tym bardziej zdaje sobie sprawę jak mało wiem 😛😋 dlatego uwielbiam zasięgać opinii INNYCH. Analizować. To też nie jest łatwe. Może warto spróbować co? Ja spadam też. Dzisiaj jestem szczęśliwa Jasiu ma w domu dom pełen gości a śpi z nami w pokoju hotelowym. On tak bardzo uwielbia nasze dziewczynki. Jutro jego wielki dzień. Niestety bez ojca. Łukasz będzie siedział w ławce zamiast Bartka, dla nas wszystkich to jeszcze trudne. Ale trzymamy się dla naszych Dzieci.
no Tobie ich nie zadaje. Z wiadomych powodow. Przez dlugi czas ignorowalysmy sie nazwajem i niech tak zostanie.
Zdania o Tobie i tak nie zmienie. I prawdipodobnie vice versa.

no Tobie ich nie zadaje. Z wiadomych powodow. Przez dlugi czas ignorowalysmy sie nazwajem i niech tak zostanie.
Zdania o Tobie i tak nie zmienie. I prawdipodobnie vice versa.
Ja o tobie nigdy zdania nie zmieniłam. Zawsze myślałam to samo i się potwierdziło. Wkurz.....asz mnie tu jak nikt inny ale to nie znaczy że cię nie lubię;) nawet lubię jak mi.podnosisz ciśnienie;)

Ale ze co? Że nie mogę dziecka bokiem wozuc? No to nie wiozlam? I co ci tam nie wyszło? Przecież nawet słowem się na ten temat nie odezwałam. Napisałaś to ci nawet podziękowałam :biggrin2::biggrin2::biggrin2: To o co ci znowu chodzi? Nie umiesz znieść krytyki bo grzecznie napisalam kilka słów?
Poczataj sobie twoj ostatni post do mnie ,BABY,BABY.
od zawsze czy tu czy na innym temacie potrafilasz wywolac gownoburze ,obrazac inne dziewczyny,potem piszesz ze nic takiego nie napisalas i robisz z siebie ofiare szukajac przyklasku .Za dlugo sie znamy.z krytyka nie mam problemu z ludzmi " w bialych rekawiczkach" juz tak.
Nie bede wiecej odpowiadac na twoje posty ,bo to serio strata czasu.i wiesz doskonale ze twoj post nie byl odpowiedzia na wozenie dziecka bokiem,a na to co napisalam o Matteo,ze lezenie godzinami w maxi cosi mu na dobre nie wychodzilo.Masz racje,twoje dzieci ,twoja sprawa🤗

od zawsze czy tu czy na innym temacie potrafilasz wywolac gownoburze ,obrazac inne dziewczyny,potem piszesz ze nic takiego nie napisalas i robisz z siebie ofiare szukajac przyklasku .Za dlugo sie znamy.z krytyka nie mam problemu z ludzmi " w bialych rekawiczkach" juz tak.
Nie bede wiecej odpowiadac na twoje posty ,bo to serio strata czasu.i wiesz doskonale ze twoj post nie byl odpowiedzia na wozenie dziecka bokiem,a na to co napisalam o Matteo,ze lezenie godzinami w maxi cosi mu na dobre nie wychodzilo.Masz racje,twoje dzieci ,twoja sprawa🤗
nie no ale ekspert w sprawie fizjo, ale i co jak odwroce dziecko bokiem w czasie jazdy. No po prostu witki opadaja.
Jest dokladnie tak jak piszesz, jestesmy tu tyle lat i dokladnie tak to wyglada jak opisalas.

ech baby baby.;).. popcorn już zjadłam wiec powaga i pytania teraz:
- Natalka ma suche placki na raczkach. podejrzewam alergie na coś - pytanie wg Waszeho doświadczenia ci najczęściej tak uczula? Ja podejrzewam jajko a maz gluten wiec id wtorku odstawiliśmy wszystko i nabial też. Jest poprawa. Pogadam sobie z pediatra w pon ale może tutaj mi cos podpowiecie.
No planuje jak już jej to zejdzie to wprowadzić kolejno nabiał gluten i jajo i obserwowac. Ale kurde się zmartwiłam zeby to nie było na całe dzieciństwo alergia bo trudniejsze Sue to robi wtedy. Słyszałam że często przechodzi taka alergia pytanie kiedy...
- czy Wasze dzieci duzo pierdzą? Kurde ja mam wrażenie że w nocy Natalka się przebudza bo ma rewolucję w jelitach. pierdnie i zasypia choć częściej musi wziąć cyca zeby zasnąć i to mi się już nie podoba wiec jak to ograniczyć?. Zeszłam już z espumisanu ale chyba do niego wrócę na noc.

wiec nie kłócić się tylko pomozcue zmartwionej matce 🤪

reklama
Szczerze to nawet nie doczytałam o Matteo? Pominęłam przysięgam bo chyba mbie to nie zaciekawiło. Widzisz , znowu zle odczytałaś moje myśli czy intencje. No na serio nie wiem o co ci chodzi. Nie pisz, masz rację. Naprawdę nie poplacze się z tego powodu.

Do góry