reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

To ja dziewczyny zmienię temat i zapytam czy któraś z Was w ciąży borykała się z podwySzonym CRp (18) norma 5. Zostałam prdeleczona na wszelki wypadek antybiotykiem a CRp cały czas na podobnym poziomie.. ukryty stan zapalny ??? Nie chcę się nakręcać ale mi nic nie dolega , czuje się dobrze , no wiadomo dolegliwości trawienne są i ból błędów ,czasami warjuje mi puls i brak sił ale nie wiem od początku ciąży mam podwyższone crp i nawet antybiotyk nie pomógł !!!

reklama
To ja dziewczyny zmienię temat i zapytam czy któraś z Was w ciąży borykała się z podwySzonym CRp (18) norma 5. Zostałam prdeleczona na wszelki wypadek antybiotykiem a CRp cały czas na podobnym poziomie.. ukryty stan zapalny ??? Nie chcę się nakręcać ale mi nic nie dolega , czuje się dobrze , no wiadomo dolegliwości trawienne są i ból błędów ,czasami warjuje mi puls i brak sił ale nie wiem od początku ciąży mam podwyższone crp i nawet antybiotyk nie pomógł !!!
Jeśli crp nie rośnie to dobry znak, kontroluj. Przy infekcjach narasta w kosmos. W szpitalu robili mi crp trzy razy w tygodniu przez trzy miesiące, interpretacja była taka "crp do 10 nie martwimy się" powyżej antybiotyk.
Miałaś wymazy z pochwy? Mocz? Przegląd zębów?

Tak wszystke z tych rzeczy ok. W morfologii leukocyty nieznacznie też podwyższone.ale po antybiotyku nadal crp na poziomie 18 ☹️. W poniedziałek mam wizytę ale już nie wiem sama co myśleć boje się że jest cały czas stan zapalny i jak to się ma na dziecko .
Jeśli crp nie rośnie to dobry znak, kontroluj. Przy infekcjach narasta w kosmos. W szpitalu robili mi crp trzy razy w tygodniu przez trzy miesiące, interpretacja była taka "crp do 10 nie martwimy się" powyżej antybiotyk.
Miałaś wymazy z pochwy? Mocz? Przegląd zębów?

Forum jest od tego by dyskutować. Normalne, że mamy różne zdanie na jakiś temat. Przypomnę tylko, że jest taki przycisk przy każdym użytkowniku - ignoruj. Jak dla kogoś sprzeczki z dana osoba przestają być frajda, a stają się powodem podniesionego ciśnienia to może warto go uzyc :) pisze to czysto informacyjnie
Dla mnie to czysta zabawa czytać te przepychanki, sama lubię coś wtrącić jak coś wiem na jakis temat.

Tak wszystke z tych rzeczy ok. W morfologii leukocyty nieznacznie też podwyższone.ale po antybiotyku nadal crp na poziomie 18 ☹️. W poniedziałek mam wizytę ale już nie wiem sama co myśleć boje się że jest cały czas stan zapalny i jak to się ma na dziecko .
Moj gin kiedys mowil ze moze byc maly stan zapalny calą ciaze,bo sama ciaza jest jakby intruzem dla organizmu przed ktorych sie broni,stad tez podwyzszone crp.

Masz zęby leczone kanałowo? Pomysłów mi brak. Nie stresuj się nadmiernie. Lekarz u którego prowadzisz ciążę pracuje w szpitalu? Pilnuj szyjkę, w sensie niech lekarz bada.
Z reguły przy infekcji crp rośnie dosłownie z godziny na godzinę. U ciebie crp stoi w miejscu, to już dobry znak. Niestety więcej nie wiem i nie potrafię pomóc.

reklama
Lepiec miec rozum a raczej wiedze niz narazac dziecko .To jest moje zdanie .a odnosnie pozjadania rozumu poczytaj sobie swoje ostatnie posty na temat fizjoterapii," opoznien" .W tym temacie robisz sie madrzejsza niz nie jeden fizjoterapeuta.a z drugiej strony chcesz dziecko wozic bokiem w samochodzie.
Chcialas zablysnac ? To znowu ci sie udalo.
Zabłysnąć?? Weeezzzzz 😅 😅 😅 o fizjo wiem dużo i bo mam córeczkę chora. Proste. Już chyba nie wiedziałaś co napisać. Spoko. Zresztą nawet jeśli na chwilę bym ją bokiem sobie odwrocila do siebie. I co? No zbrodnia.

Do góry