Artemida90
Fanka BB :)
U nas zalecają, ja się szczepilamA czy szczepilyscie sie w ciazy na krztusiec?? Trzeba / nje trzeba?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas zalecają, ja się szczepilamA czy szczepilyscie sie w ciazy na krztusiec?? Trzeba / nje trzeba?
tak. Trzeba, to wazne, bo dziecku przekazujesz przeciwciala.A czy szczepilyscie sie w ciazy na krztusiec?? Trzeba / nie trzeba?
Ja się nie szczepiłam.A czy szczepilyscie sie w ciazy na krztusiec?? Trzeba / nie trzeba?
Ja się szczepilam. Wg mnie trzeba bo chronisz maluszka i się rodzi z przeciwciałami.A czy szczepilyscie sie w ciazy na krztusiec?? Trzeba / nie trzeba?
Tak znam ten ból, ja jestem zdiagnozowana przez hsg i laparoskopię.3 razy. Raz hsg na żywca ból niesamowity. Dobrze że na żywca bo sama widziałam że płyn nie idzie. Mało tam nie zemdlałam. Nic nie przeszło od razu przy ujściu. I dwa razy histeroskopie. Laparo nie robiłam. Ale coś musiało być bo ja w wieku 2o lat trzy razy przeszlam zapalenie przydatków tak mocne że lezalam w szpitalu.
Masz niedrozne?Tak znam ten ból, ja jestem zdiagnozowana przez hsg i laparoskopię.
NIE. NIE TRZEBA bo nie jest obowiazkowe a MOZNA.tak. Trzeba, to wazne, bo dziecku przekazujesz przeciwciala.
O chołeła to wyczyn. Będziesz dzwonić co 5 minut i cały czas się zastanawiać. Potem się zawiedziesz no Ty będziesz tak bardzo tesknic i marzyć żeby go wycalowac, zajedziesz a on się okaże wcale nie tęskni tak jak ty Ale fajnie, właśnie dobrze Ci to zrobi.Idziemy teraz w sobotę. To znajomi Siwego z Gdańska. Mamy ok 3,5 godziny jazdy.
Kajtek zostaje u siostry Siwego. Mogła z nami jechać i być na weselu ale nie chciała.
Kajtkek teraz prawie codziennie robi kupy. Takie rzadkie jak musztarda. Ale kolor taki ciemnawy. Ni to brąz ni to zielony. Mogę ci foto wysłać
Blizna mnie nie boli tylko to takie dziwne uczucie jak dotykam. Trochę nieprzyjemne
nie trzeba bo Ty sie nie szczepilas?NIE. NIE TRZEBA bo nie jest obowiazkowe a MOZNA.
Tak.Masz niedrozne?