reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
3 razy. Raz hsg na żywca ból niesamowity. Dobrze że na żywca bo sama widziałam że płyn nie idzie. Mało tam nie zemdlałam. Nic nie przeszło od razu przy ujściu. I dwa razy histeroskopie. Laparo nie robiłam. Ale coś musiało być bo ja w wieku 2o lat trzy razy przeszlam zapalenie przydatków tak mocne że lezalam w szpitalu.
Tak znam ten ból, ja jestem zdiagnozowana przez hsg i laparoskopię.

Idziemy teraz w sobotę. To znajomi Siwego z Gdańska. Mamy ok 3,5 godziny jazdy.
Kajtek zostaje u siostry Siwego. Mogła z nami jechać i być na weselu ale nie chciała.
Kajtkek teraz prawie codziennie robi kupy. Takie rzadkie jak musztarda. Ale kolor taki ciemnawy. Ni to brąz ni to zielony. Mogę ci foto wysłać 😂
Blizna mnie nie boli tylko to takie dziwne uczucie jak dotykam. Trochę nieprzyjemne
O chołeła to wyczyn. Będziesz dzwonić co 5 minut i cały czas się zastanawiać. Potem się zawiedziesz no Ty będziesz tak bardzo tesknic i marzyć żeby go wycalowac, zajedziesz a on się okaże wcale nie tęskni tak jak ty 😅 😅 😅 Ale fajnie, właśnie dobrze Ci to zrobi.

reklama
Do góry