Ciążowe czy zwykłe?Ja kupiłam leginsy które nie prześwitują i wszędzie w nich łażę (kupiłam 7). Ja wzięłam na Amazonie bo miały dobra długość
reklama
Nelka85
Fanka BB :)
CiążoweCiążowe czy zwykłe?
nieagatka
mi gin mowila, ze nie chodzi o ich sile tylko regularnosc. Jak sa nieregularne to sa bez znaczeniadziś zapisują się skurcze na ktg może nie jakieś super ekstra bo ja ich nie czuje jako ból tylko jako napinanie brzucha ale są zostawili mnie na obserwacje dalej rozwarcie 4 cm
nieagatka
na polowkowe masz czas miedzy 19tc a 22tc. Optymalny jest 20tc. U mnie nikt nigdy niczego z usg nie liczyl, w sensie wieku ciazy. Tylko zawsze na podstawie transferu i punkcji, bo po ivf znamy dokladny wiek ciazy i cokolwiek pokaze usg, zawsze wiek z transferu bedzie tym poprawnym.Juz sie doczekac nie moge
Zapisałam sie na drugie prenatalne ale nie wiem czy dobry tydzien mam
Wg usg 14+2 choc mysle ze wiecej bo wiercil sie i miał przyciagnieta glowke do tulowia a wg kalendarza 13+5. Mialam sie umowic na 20tc wiec umowilam sie wg tego co dzis bylo na usg czyli na 9.06.. zastanawiam sie czy nie powinnam jednak na 15.06. Co myslicie?
nieagatka
leginsy byly zawsze najulubiensze w ciazy. Ja kupowalam w h&m, z reszta jeansy ciazowe tez tam, przynajmniej rozsadne cenowo byly. Reszte kupowalam w normalnych sklepachDziewczyny a jakie są Wasze ulubione ciuchy ciążowe? W sensie z jakiś sklepów i rodzaj ciucha lubicie najbardziej
Powinnam zacząć szukać już jakiś spodni ciazowych, bo tylko w leginsach jest mi wygodnie ( a nie lubię, że leginsy trochę prześwitują więc nie pójdę w nich poza dom)
Nelka85
Dla mnie niestety w h&m mają za krótkie Nogawki (jestem wysoka)leginsy byly zawsze najulubiensze w ciazy. Ja kupowalam w h&m, z reszta jeansy ciazowe tez tam, przynajmniej rozsadne cenowo byly. Reszte kupowalam w normalnych sklepach
O widzisz ja też, jakoś koło 178cmDla mnie niestety w h&m mają za krótkie Nogawki (jestem wysoka)
Nelka85
182 ale ja jestem nieproporcjonalna i spodnie muszę mieć na 188O widzisz ja też, jakoś koło 178cm
nieagatka
no to na bank za krotkie, bo ja konus 164 i byly ok to Ty mialabys do kolan182 ale ja jestem nieproporcjonalna i spodnie muszę mieć na 188
reklama
Nelka85
Zazwyczaj mam jak 3/4 lub 7/8 a bardzo takich nie lubię. Czasami coś się trafi na zalando. No i leginsy z Amazona jak kupiłam to potem jeszcze 6 dokupiłam bo byłam w szoku, że poniżej kostkino to na bank za krotkie, bo ja konus 164 i byly ok to Ty mialabys do kolan