reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Juz sie doczekac nie moge :D
Zapisałam sie na drugie prenatalne ale nie wiem czy dobry tydzien mam 🤦‍♀️
Wg usg 14+2 choc mysle ze wiecej bo wiercil sie i miał przyciagnieta glowke do tulowia a wg kalendarza 13+5. Mialam sie umowic na 20tc wiec umowilam sie wg tego co dzis bylo na usg czyli na 9.06.. zastanawiam sie czy nie powinnam jednak na 15.06. Co myslicie?
na polowkowe masz czas miedzy 19tc a 22tc. Optymalny jest 20tc. U mnie nikt nigdy niczego z usg nie liczyl, w sensie wieku ciazy. Tylko zawsze na podstawie transferu i punkcji, bo po ivf znamy dokladny wiek ciazy i cokolwiek pokaze usg, zawsze wiek z transferu bedzie tym poprawnym.

Dziewczyny a jakie są Wasze ulubione ciuchy ciążowe? W sensie z jakiś sklepów i rodzaj ciucha lubicie najbardziej
Powinnam zacząć szukać już jakiś spodni ciazowych, bo tylko w leginsach jest mi wygodnie ( a nie lubię, że leginsy trochę prześwitują więc nie pójdę w nich poza dom)
leginsy byly zawsze najulubiensze w ciazy. Ja kupowalam w h&m, z reszta jeansy ciazowe tez tam, przynajmniej rozsadne cenowo byly. Reszte kupowalam w normalnych sklepach

reklama
Do góry