reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja bym zniszczyła jak można. Po co siać wadliwe geny
odpisała opiekunka ze w związku z tym że embriolodzy i tak go nie zarekomendują do transferu mowi ze można zniszczyć. Bo nie rokuje zdrowej i donoszonej ciazy.
Drugi ma tylko nosicielstwo choroby meza wiec można transferować o ile akceptuje się ryzyko. Czyli oznacza to coś co mnie szokuje bo wtedy mam opcje 1. Transfer 2. Dalsze mrożenie 3. Transport do innej kliniki 4. Oddanie do adopcji😯 czyli biorąc pod uwagę że nie zdecydujemy się na transfer kiedykolwiek bo nosicielstwo a zniszczyć nie można to możemy oddac chory zarodek do adopcji 😯

reklama
Dziewczyny a jakie są Wasze ulubione ciuchy ciążowe? W sensie z jakiś sklepów i rodzaj ciucha lubicie najbardziej
Powinnam zacząć szukać już jakiś spodni ciazowych, bo tylko w leginsach jest mi wygodnie ( a nie lubię, że leginsy trochę prześwitują więc nie pójdę w nich poza dom)
legginsy bensini na allegro ! Polecam! Szczególnie grafitowe

Wkoncu cisza !!!! Dziewczyny czy Wasze małe też tak rycza wieczorami? Błagam pocieszcie mnie. Natusia ryczala ale nie aż tak. A @fredka84 mi nie odpisuje! Do tego ulewa jej się po mleku. JPRDL jesteśmy wykończeni. Czy powinnam jechać do lekarza, zmieniać mleko Czy co?

Załączniki

• 20220427_211549.jpg
    20220427_211549.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 86
Wkoncu cisza !!!! Dziewczyny czy Wasze małe też tak rycza wieczorami? Błagam pocieszcie mnie. Natusia ryczala ale nie aż tak. A @fredka84 mi nie odpisuje! Do tego ulewa jej się po mleku. JPRDL jesteśmy wykończeni. Czy powinnam jechać do lekarza, zmieniać mleko Czy co?
ja przez pieresze 3 miesiace codziennie od ok 22h00 do polnocy musialam mala nosic i lulac zeby spokojnie zasnela. Inwczej byl krzyk. Codziennie ok 2h, raczej gazy nie kolki. To byl srodek lata, temp przy dzialajacej klimie 28C, slabo to wspominam.
Co do ulewania to problem jest jak ulewa duzo i pod cisnieniem. Jak po prostu ulewa to nic zlego.

reklama
ja przez pieresze 3 miesiace codziennie od ok 22h00 do polnocy musialam mala nosic i lulac zeby spokojnie zasnela. Inwczej byl krzyk. Codziennie ok 2h, raczej gazy nie kolki. To byl srodek lata, temp przy dzialajacej klimie 28C, slabo to wspominam.
Co do ulewania to problem jest jak ulewa duzo i pod cisnieniem. Jak po prostu ulewa to nic zlego.
Ni to nie jest ulewanie chlustajace ale czasami sporo chociaż rośnie tyje mocno. Ale krzyki mamy :( straszne to bo widzę se się męczy:( i ja się oczywiście boję czy nie jest jakaś chora. Na początku było tak fajnie a ostatnio ten płacz jak lukasz ja nosi pionowobto jest ok jak tylko próbuję polozyc to odnowa.

Do góry