Lecę poszukać!legginsy bensini na allegro ! Polecam! Szczególnie grafitowe
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Co to za leginsy?Lecę poszukać!
Szok, mam nadzieję, że ludzie którzy adoptuja taki zarodek będą wiedzieć, że jest mozaika. Jak już mamy możliwość badania zarodków to przy zarodkach obciążonych wada powinna być możliwość zniszczenia. Ja wiem, że niektórzy by się nie zdecydowali, ale powinna być taka opcja.odpisała opiekunka ze w związku z tym że embriolodzy i tak go nie zarekomendują do transferu mowi ze można zniszczyć. Bo nie rokuje zdrowej i donoszonej ciazy.
Drugi ma tylko nosicielstwo choroby meza wiec można transferować o ile akceptuje się ryzyko. Czyli oznacza to coś co mnie szokuje bo wtedy mam opcje 1. Transfer 2. Dalsze mrożenie 3. Transport do innej kliniki 4. Oddanie do adopcji czyli biorąc pod uwagę że nie zdecydujemy się na transfer kiedykolwiek bo nosicielstwo a zniszczyć nie można to możemy oddac chory zarodek do adopcji
Nam zostało 5 zarodków nieprzebadanych. Te przebadane wszystkie wykorzystaliśmy. Nie wyobrażam sobie oddać ich do adopcji, będziemy płacić 20 lat za mrozenie. Swoją droga opłata już podrożała
CiążoweCo to za leginsy?
bazylia128
No domyślam die hehehe ślę co w nich takiego szczególnego? Kobietko nie w ciąży polecam leginsy z LELOSI. Mój nowy nabytek są świetne z wysokim stanem.Ciążowe
O, muszę zerknąćNo domyślam die hehehe ślę co w nich takiego szczególnego? Kobietko nie w ciąży polecam leginsy z LELOSI. Mój nowy nabytek są świetne z wysokim stanem.
bazylia128
Ja oczywiście kupiłam. Takie lila rozO, muszę zerknąć
Cellulit by mi przebijał w takim kolorze . Szukam sobie sukienka na wesele i kuwa z firmy ASOS albo tfnc muszę patrzeć rozmiar 40. A ważę 63 kg, więc to nie jakoś dużo. Co tam za rozmiarówka jestJa oczywiście kupiłam. Takie lila roz
Ja zaczęłam chodzić na zabiegi prądem na twarz i brzuch. Na tyłek za dużo kasy by poszło. Zobaczymy czy będą efekty
To urządzenie Indiba. Ktoś korzystał?
Ostatnia edycja:
motylek24
Skoro na pionowo się uspokaja to może mleko do gardła jej podchodzi? Daj mniejsze porcje a częściej.Ni to nie jest ulewanie chlustajace ale czasami sporo chociaż rośnie tyje mocno. Ale krzyki mamy straszne to bo widzę se się męczy i ja się oczywiście boję czy nie jest jakaś chora. Na początku było tak fajnie a ostatnio ten płacz jak lukasz ja nosi pionowobto jest ok jak tylko próbuję polozyc to odnowa.
reklama
miętowa25
u nas nie jest mozaika.Szok, mam nadzieję, że ludzie którzy adoptuja taki zarodek będą wiedzieć, że jest mozaika. Jak już mamy możliwość badania zarodków to przy zarodkach obciążonych wada powinna być możliwość zniszczenia. Ja wiem, że niektórzy by się nie zdecydowali, ale powinna być taka opcja.
Nam zostało 5 zarodków nieprzebadanych. Te przebadane wszystkie wykorzystaliśmy. Nie wyobrażam sobie oddać ich do adopcji, będziemy płacić 20 lat za mrozenie. Swoją droga opłata już podrożała
Ale mówię mam nadzieje ze nawet jeśli oddaje się do adopcji to nikt nie proponuje ich nawet komuś! Niech sobie na własny koszt mrożą. No nie wyobrażam sobie zeby oferując taki zarodek nie informowali o wykrytym nosicielstwie!
Też uważam że powinno się miec taka opcje do wyboru - zniszczenia.
Nieprzebadane też bym trzymała 20lat.
A co do naszego mrozaka z nosicielstwem zobaczymy co powie genetyk w listopadzie.
Póki co cieszymy się zdrowa ciaza z jedynego zdrowego wg pgd