reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Co tam słychać laski? U nas jakoś leci. Mały mnie wkurza raz mniej a raz mocniej 😜. Tylko z rana ma dobry humor i się do nas uśmiecha i sobie gada. Potem limit uśmiechow jest wykorzystany aż do następnego poranka 😂
Już ma takie fazy że nawet w wózku ma problem z usnięciem. Łażę z nim 30-40 minut i dopiero na dobre usypia. A widzę że jest zmęczony. Kuwa, on jest wiecznie czujny 😂
Mam przepis na dobrą sałatkę
Ryż, wędzony kurczak, seler naciowy, żurawina, majonez. Mówię wam, pycha
Fredka a możesz mi trochę takiej sałatki wysłać gołębiem haha! Jestem do piątku 😜 Czym Cie ten Kajtus tak wkurza? Póki nie pyskuje to takie dziecko to sama radość serio 😉

reklama
Fredka a możesz mi trochę takiej sałatki wysłać gołębiem haha! Jestem do piątku 😜 Czym Cie ten Kajtus tak wkurza? Póki nie pyskuje to takie dziecko to sama radość serio 😉
Zaraz wysyłam 😜
A zgredzik mi czesto stęka. Nic mu nie pasuje, ani na macie, ani na brzuszku ani na rękach. Ale to mi się wydaje że przez brak kupy

Częste twardnienia ? Właśnie dość często się nasilają w połowie ciąży, wtedy trzeba obserwować tez szyjkę, ja bralam dużo magnezu bo też miałam dużo tych twardnien w obu ciążach ale ja też bardzo dużo leżałam. Twardnien było już mniej jak się zaczął 3ci trymestr
Zaraz zamawiam magnez i leze….. twardnieje niestety
No to teraz czekamy do 3 trymestru….

Hej dziewczyny, pomocy!
Maja ma już 3 dzień temperaturę ponad 38 stopni.. Byłam wczoraj u Pediatry, powiedziała że nic nie widzi, tylko żeby zrobić badanie moczu, zrobiłam i mam wyniki.. Mogłaby któraś z Was mi powiedzieć czy się martwić?? Załączam wynik moczu.. Screenshot_20220426_150959.jpg

Hej dziewczyny, pomocy!
Maja ma już 3 dzień temperaturę ponad 38 stopni.. Byłam wczoraj u Pediatry, powiedziała że nic nie widzi, tylko żeby zrobić badanie moczu, zrobiłam i mam wyniki.. Mogłaby któraś z Was mi powiedzieć czy się martwić?? Załączam wynik moczu.. Zobacz załącznik 1395810
Według mnie nic wielkiego tam nie ma. Moja pediatra pakuje antybiotyk, nefrolog przy takich wynikach czeka, prosi o powtórzenie. Z reguły po powtórzeniu badania odchylenia typu obecne erytrocyty znikają bez śladu.

@Justi92 właśnie wyszla od nas położna środowiskowa i powiedziała że maly ma lekką asymetrię główki. Pokazała że ma włoski wytarte z tyłu główki nie po środku, a lekko z boku i niedługo może być większy problem. Ja sama widziałam że mały ma swoją ulubioną stronę ale myślałam że sama sobie poradzę, a tu du.pa.
Ma mi dać namiary na lekarza i jak tylko dostanę numer, będę się umawiała na wizytę

reklama
Ja już po wizycie mała waży 3390 a ja mam 4 cm rozwarcie i znowu dali mi skierowanie do szpitala a przecież tydzień temu z tad wyszłam 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ktg zapisuję jakieś lekkie skurcze szyjka jeszcze 1cm ma czop i wody na miejscu 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Do góry