reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@Justi92 właśnie wyszla od nas położna środowiskowa i powiedziała że maly ma lekką asymetrię główki. Pokazała że ma włoski wytarte z tyłu główki nie po środku, a lekko z boku i niedługo może być większy problem. Ja sama widziałam że mały ma swoją ulubioną stronę ale myślałam że sama sobie poradzę, a tu du.pa.
Ma mi dać namiary na lekarza i jak tylko dostanę numer, będę się umawiała na wizytę
Asymetria jest normalna. Nie pamiętam do kiedy powinna zniknąć. Jakoś tak kojarzę do 4 miesiąca.

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was w ciąży miała lub ma problem ze swędzącymi oczami? No tak mnie swędzą wewnętrzne kąciki oczu, że nie mogę sobie z tym poradzić...a niby alergikiem nie jestem..

Asymetria jest normalna. Nie pamiętam do kiedy powinna zniknąć. Jakoś tak kojarzę do 4 miesiąca.
Pojadę bo już mam dość walki z tą jego głową. No i nie chcę żeby miał kwadratową 🥴. Poza tym on mi się cofnął z podporem ma brzuszku. Teraz prawie wcale nie chcę unosić główki a jak już, to ma przekrzywioną

Dziewczyny czy jak Waszym maluchom wyszedł pierwszy ząb to jakiś mądry dentysta radził Wam aby niemowlakowi myć ten ząb pastą z fluorem?? Dzis Maksa dentystka mnie zszokowała normalnie.. Jak wspomniałam że jego 7 miesięczny brat ma od paru dni pierwszego zęba to od razu doradziła żeby mu zacząć myć pastą z fluorem.. Serio niemowlakowi? Trochę zdebialam..Moja wieloletnia dentystka jak Maksio był mały nie kazała myć niemowlakowi ząbków jedynie z czasem taką szczoteczką na palec żeby nawyk wprowadzać od małego.. Co to za nowa moda znów w Polsce 🤔

reklama
Dziewczyny czy jak Waszym maluchom wyszedł pierwszy ząb to jakiś mądry dentysta radził Wam aby niemowlakowi myć ten ząb pastą z fluorem?? Dzis Maksa dentystka mnie zszokowała normalnie.. Jak wspomniałam że jego 7 miesięczny brat ma od paru dni pierwszego zęba to od razu doradziła żeby mu zacząć myć pastą z fluorem.. Serio niemowlakowi? Trochę zdebialam..Moja wieloletnia dentystka jak Maksio był mały nie kazała myć niemowlakowi ząbków jedynie z czasem taką szczoteczką na palec żeby nawyk wprowadzać od małego.. Co to za nowa moda znów w Polsce 🤔
my staraliśmy się myć od razu od pierwszego zęba, nie zawsze udawało się regularnie. Teraz młody jest na etapie systematycznie 2 razy dziennie ale zjada cała pastę ze szczoteczki niewiele myjąc a chce to robić tylko sam 🤷‍♀️🤷‍♀️ wiec tyle z tego mycia ze jest regularnie używana szczoteczka - przydaje się do masowania dziąseł gdzie piątki maja wyjść.

Do góry